• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
unutmak bencede mümkün değil kişi şartlarına göre unutmuş gibi yapıyor belkide mecburen katlanıyorr..

ben daha önce aldatıldım, affettikten sonra yaklaşık 4-5 ay o insanla beraber olmaya devam ettim.
ama şimdiki aklımla sorsanız asla affetmem.
büyük konuşuyorum farkındayım ama affettiğimde yaşadığım acı yerine,ayrıldığımda yaşayacağım acıyı tercih ederim.
o adam beni yoksayıp başkasına dokunabiliyorsa zaten bitmiştir ki...
yani benim sonuçta eşim değildi, erkek arkadaşımdı. o yüzden böyle net konuşabiliyorum aldatılıp da evliliğini bitiremeyenler vardır.
ben aldatıldığımı unutmak için o konuyu yok saymaya çalışmıştım.
o kızın benden çok çirkin olduğuna, kızın onu tavladığına ve erkek arkadaşımın sadece beni sevdiğine inandırmıştım kendimi.
bunu yazarken aklımdan o günlerle ilgili bir sahne geçti.
o kızla konuştuğumda
erkek arkadaşım için, "x le manzaralı bir yerdeydik,deniz kenarındaydık. ağaçların arasında yürürken beni dudağımdan öptü."
diye anlatışı hala kulaklarımda..
Allah kimseye vermesin çok zor çok..:Saruboceq:

valla kızlar bende affetmem diyorum ama büyük konuşmamak için son şık dedim yani bir şans daha çünki eşimi çok seviyorum ama güvenimi sarsınca sevgim biterse onu bilemem tabiki Rabbim kimselere yaşatmasın amin.

ben 5.seçeneği yaptım şimdi depresyon tedavisi görüyorum çünkü biri3 yaşında biri7 aylık karnımda 2 çocuğum vardı

geçmiş olsun canım umarım çok kısa zamanda atlatırsın...hayat senin hiç birşey için üzülmeye değmiyorr...o kaybetmiş..sen 1 - 0 öndesin ona karşı sevgiler...

benım oyle katı kurallarım yok hıc de olmadı ama bu farklı.ASLA AFFETMEM.ask herseyı affetmez bende.

8 yıllık evliğim, çok şükür ne aldatıldım, ne de bi şüphelendiğim bi olay oldu..
Ama eğerki aldatırsada bianda evimi yuvamı asla yıkmam, sonuçta 2 çocuğum var...Bırakıp gitmek kolay peki ya sonrası???
Ben ailemin tek çocuğuyum, çok şükür mesleğimde var istesem çocuklarımada bakarım ama mutlu bi ailenin sıcaklığını onlara asla veremem.. Hata yapmak işnsanlara mahsustur, hatasını anlayıp benden özür dilesin, bi sürede burnunu sürterim, bi daha tekrarlandığı an beni kaybedeceğini ona hissettirirm..ama affederim asla yuvamı yıkmam...

evlenmeden nce aldatırsa asla affetmem asla!
ama evliysem ve de çocuğum varsa bunu bilmiyorum. ÇAlışan bir bayanda olsam o durumda bu kararı ilk aldatmada vermek çok zor.

eşimle evlenmeden önce baya konuştuk bu konularda,o böyle bir şey olursa vururum demiş:1shok:,ben se çıkıp giderim birdaha çocuklarımın yüzünü göstermem dedim:olmaz:,alaha çok şükür aşk devem ediyoropuyorumnanaktan:nazar:

Eğer duygusal anlamda birşey yaşamışsa zaten affetsemde olmaz artık o iş, ama bir heves yaşanmış bir olaysa affedilebilir, asla affetmem diyen arkadaşlar büyük konuşmayın yaşamadan anlayamazsınız benim 4 yaşında güzeller güzeli babasına hayran bir kızım var, iş başa düşünce her şeyi düşünmek zorundasınız eğer yaptığından pişmanlık duyan bir koca varsa karşınızda ve duygusal birşey yaşanmamışsa affedilir , affetmek büyüklüktür , haa bunu alışkanlık haline getirmişse ondan bir hayır beklenmez zaten vurun tekmeyi gitsin....

merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum var 4 senelik ilişkim vardı ve nişanlandık , nişanlanmadan önce sevgilim beni hayat kadınıyla aldatmış şimdi ben ne yapmalıyım şu an çok pişman.

Back
X