• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
büyük konuşmak gibi olmasın ama affetmem.:umursamaz:

1 kere yaptıysa 2. kez mutlaka olur.
ona o şansı vermeye gerek yok.:mymeka:

kesinlikle affetmem o zaman evlenmesin yada bi beraberlik yaşamasın (bekarlara sözüm) büyük konuşmak istemem ama çillek.yağmuruna katılıyorum

Böyle birşey yaptığında beni kaybedeceğini çok iyi biliyor kendisi.
Kesinlikle anlayış göstermeyeceğim,kabullenemeyeceğim durumlardan birisi aldatılmak.

çoğunlukla affediliyor maalesef...
affedilemez veya aynı karşılığı alır diyorum ben de ama her zaman sözle icraat bir olmuyor ..
:CüvCüv:

ağır bişey yaşamışsın canımm ...düşünmemeye çalış desemde senin aklında bir an bile çıkmayacaktırr..zaman herşeyin ilacı şinin sana olan davranışlarıda buunu atlatmanda sana yardımcı olacaktırr.Allah yardımcın olsun canımm.

cok tesekkur ederim arkadasim bazi insanlar cok buyuk konusuyor iste affetmem falan filan ama asla gorundugu gibi olmuyor bunu iyi bilsinler

evet şeker bekara karı boşamak kolaydır her zman işin içind eolmayınca affetmem demekde kolayy...
gerçi at binicisine göre kişnermiş...

karşımızdakine görede kararlar alabiliyoruzz...

affederimde affetmemde demek çok zorr bunu herkes iyi bilmeli..

Bende kesınlıkle affetmem bole bıseyı yapan adam ne cocuguna babalık yapabılır nede eskıyı unutup degısebılır 1ı yapan 2.yıde yapar kesınlıkle afetmem

Ben surduremem herhalde arkadasım cunku ona her baktıgımda ,her bırlıkte olmaya basladıgımızda yaptıgı sey gozumun onune gelır sındıremem

affetmek yada affetmemekmi tek sorun ?
deli gibi seviyorsunuz,onsuz uyanmak,onsuz nefes alıcağınızı düşünmek göğsünüze binlerce bıçak saplanmasıyla aynı acıyı veriyor...
gözlerine her baktığınızda,konduramıyorsunuzki düşünesiniz başkası varmı acaba demek
yıllar onunla geçmiştir,çocuğunuza baba olarak onu seçmişsinizdir,17 nizde tanımızşsınızdır çoğunuz
sonra bir gün öğrenirsiniz gözlerine bakarken içinizin titrediği,dokunmaya doyamadığınız,dans ederken,dışarda arkadaşlarınızla birlikte gülüp eğlenirken bile gözlerinizle sevdiğiniz adam başkasına dokunmuştur.....
başkasına size dediği gibi canım demiştir,şarkılar dinlemiştir,belkide siz yokken evinize getirmiştir......
hayatı paylaşmıştır,siz o başkasının kollarındayken aramışsınızdır ama öyle güzel yalan söylemiştirki anlamamışsınızdır,konduramıyorsunuzki anlayasınız........
bir gün cesaretinizi toplayıp sorarsınız artık,evet yaptım der.....hataydı der............anladım bitti çoktan der.............
neye yarar,gözlerine son kez bakmaya çalışırsınız eskisi gibi....ama artık orda gördükleriniz sadece yalandır.....gerçeksede yalandır sizin için..................
odaya kapanır ağlarsınız......elinize geçeni aynalara fırlatırsınız......aynalar sizi gösteriyor.....siz onu bu yaptığına rağmen terkedemeyecek kadar aptalca aşık,hatta hiç çekinmeden kendinize bile yalan söyleyip,çocuğum var gidemem dediğiniz kişi o aynadaki....
aşığım diyen bırakır....seviyorum diyende bırakır......SEVDALI olan bırakırsa asla yapamaz
korkar zaten bırakmaktan....ya pişman olursa...ya yapamazsa.....ya o başkasıyla mutlu olurda siz mutsuz olursanız unutamazsanız....

dağıttım biraz kusura bakmayın bu konu içimi acıtıyor,sevenin halinden sevmeyen anlamaz,ama sevda bu kızlar ne gurur dinler ne de para pul...değişemiyorsunuz bir vefasız olsada hayatınızı adadığınız insanı
sorun ayrılabilmekte değil sorun onun kalbinizde oturduğu yerden atarken kendi canınızı söküp atmamakta....öyle yerleştirmişsinizki onu oraya,hayatınızı okadar onun üstüne kurmuşsunuzki,olduğu yerden çıkartırken,kendi canınızdanda parçalar onunla kopup gidiyor

çok güzel anlatmışsın canımm...yüreğine sağlık..eften püften kokuşmakla olmuyor yürekten konuşmuşsun tşkler..

Kafanda kuşkuyla yaşanmaz güven bir kere sarsılır telafisi olmaz en ufak bir hareketinde "Acaba" sorusuyla geçmez ömür bence affedilmez.

(Büyük konuşmakta istemiyorum ama affetmem)

evet şeker bekara karı boşamak kolaydır her zman işin içind eolmayınca affetmem demekde kolayy...
gerçi at binicisine göre kişnermiş...

karşımızdakine görede kararlar alabiliyoruzz...

affederimde affetmemde demek çok zorr bunu herkes iyi bilmeli..

haklisin canim insanin basina gelmeyince anlamasi biraz zor oluyor ama yinede allah kimsenin basina vermesin cok zor bir durumsenağlama

zamaninda affetmedim hemde deli gibi severken korkutuk asikken kcina bastim tekmeyi.......ask herseyi affeder ama aldatilamyi affetmez diyenlerdenim affetmekle o adama cesaret vermis olur insan nasil olsa yine affeder der gerisi gelir

çok güzel anlatmışsın canımm...yüreğine sağlık..eften püften kokuşmakla olmuyor yürekten konuşmuşsun tşkler..

teşekkür ederim
keşke bu konuyla ilgili hiçbirimizin bir fikri olmasaydı...
okulda bir öğretmenimiz (sadece kızların olduğu bir sınıfta )bu öğretmenimiz çok hoş ve alımlı mesleki kariyerinde istediği yerde olan biriydi,bir gün ders sonunda biraz sohbet etmek istedi yapardık haftada bir dersin son 15 dakikası falan sohbet ederdik,ogünki sohbetin sonunda bize : kızlar bu dünya kuralı ne kadar güzel olursanız olun,ne kadar zeki başarılı olursanız olun dört dörtlükte olsanız tek gerçek var oda eninde sonunda ( heceleyerek ) AL DA TI LA CAK SI NIZZZ...
siz siz olun buna hep hazır olun bir gün o sevdiğiniz kendisini LEKELEYECEK ve siz onu hep o lekeyle hatırlayacaksınız...ama gidersiniz ama kalırsınız

Ben affetmem.. Maddi imkansızlığın bir çok kadın için mazeret olduğunu düşünüyorum, maddi durumu iyi olupta hem dayak yiyen hem aldatılan ama affeden bir çok kadın gördüm ne yazıkki..

fisfisfis bilmiyorum ki affedermiyim? affetmezmiyim büyük konusmamak gerekli o an yasanan seylere ,yasadıgım olaya baglı keskin bir dille hayır affetmem diyemedim

Back
X