Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
affetmek yada affetmemekmi tek sorun ?
deli gibi seviyorsunuz,onsuz uyanmak,onsuz nefes alıcağınızı düşünmek göğsünüze binlerce bıçak saplanmasıyla aynı acıyı veriyor...
gözlerine her baktığınızda,konduramıyorsunuzki düşünesiniz başkası varmı acaba demek
yıllar onunla geçmiştir,çocuğunuza baba olarak onu seçmişsinizdir,17 nizde tanımızşsınızdır çoğunuz
sonra bir gün öğrenirsiniz gözlerine bakarken içinizin titrediği,dokunmaya doyamadığınız,dans ederken,dışarda arkadaşlarınızla birlikte gülüp eğlenirken bile gözlerinizle sevdiğiniz adam başkasına dokunmuştur.....
başkasına size dediği gibi canım demiştir,şarkılar dinlemiştir,belkide siz yokken evinize getirmiştir......
hayatı paylaşmıştır,siz o başkasının kollarındayken aramışsınızdır ama öyle güzel yalan söylemiştirki anlamamışsınızdır,konduramıyorsunuzki anlayasınız........
bir gün cesaretinizi toplayıp sorarsınız artık,evet yaptım der.....hataydı der............anladım bitti çoktan der.............
neye yarar,gözlerine son kez bakmaya çalışırsınız eskisi gibi....ama artık orda gördükleriniz sadece yalandır.....gerçeksede yalandır sizin için..................
odaya kapanır ağlarsınız......elinize geçeni aynalara fırlatırsınız......aynalar sizi gösteriyor.....siz onu bu yaptığına rağmen terkedemeyecek kadar aptalca aşık,hatta hiç çekinmeden kendinize bile yalan söyleyip,çocuğum var gidemem dediğiniz kişi o aynadaki....
aşığım diyen bırakır....seviyorum diyende bırakır......SEVDALI olan bırakırsa asla yapamaz
korkar zaten bırakmaktan....ya pişman olursa...ya yapamazsa.....ya o başkasıyla mutlu olurda siz mutsuz olursanız unutamazsanız....
dağıttım biraz kusura bakmayın bu konu içimi acıtıyor,sevenin halinden sevmeyen anlamaz,ama sevda bu kızlar ne gurur dinler ne de para pul...değişemiyorsunuz bir vefasız olsada hayatınızı adadığınız insanı
sorun ayrılabilmekte değil sorun onun kalbinizde oturduğu yerden atarken kendi canınızı söküp atmamakta....öyle yerleştirmişsinizki onu oraya,hayatınızı okadar onun üstüne kurmuşsunuzki,olduğu yerden çıkartırken,kendi canınızdanda parçalar onunla kopup gidiyor