• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
bende ilksene katılıyorum benim cocukluk arkadasımda affetmem asla derdi ama aldatıldıgında affetti acaba o an neler yasanıyor ,ruh hali nedir bilemeyiz ki

Ben affedemem..Bir daha o adama eskisi gibi ne dokunabilirim ne de sevebilirim..Kalbim buz kesilir çünkü,bile bile kendime acı çektiremem..

bende basima gelmeden once hep kesinlikle affetmem diyordum ama basina geldikten sonra isler degisiyor o an ki piskolojiyle bazi seyleri gormezden gelebiliyorsun helede cocugun varsa bir sans daha veriyorsun cocugun parcalanmis bir ailede buyumesi cok zor anneler cocuklari icin kendilerini feda ediyorlar senağlama

Ancak yaşayan bilir diyorum....Bende asla affetmem diyordumm...Gerçi affettim mi?Hayır...Ama öyle değişik sebebler vardıki yaşadığımızda yeniden denemeye karar verdik şimdilik...ama affetmek o başka bir şey...kafamda ve kalbimdeki yeri eskisi gibi olabilirmi bakalım göreceğiz...ama şunu söylebilirim çocuğum yok olursa ve böyle bir şeyi yeniden yaşarsam ben onlara o evde iyi bir anne olamam gibi geliyor...

büyük konuşamayayım ama affedemem heralde çünkü bir daha güvenemem ve bir ilişkide een önemli unsurlardan birisi de güvendir...

bende affedemem çünkü üstteki arkadaşımında dediği gibi bir daha güvenemem,güven olmadan da ilişki yürümez,aldatmasın kardeşim rahatlık batıyor erkek milletine hayret bişey :enbuyukkk:

affetmem:olmaz:
hani derLer ya bekara koca boşaması koLayy... şimdi böLe düşünüyorum ama bi çocuğum oLsa bu kdr kararLı oLabiLirmiyim biLmiyorum açıkçası... aLLah kmseye yaşatmasııınnn:Saruboceq:

eger benı esım aldatsa affedemem cunkı ıcımde kocaman bır bosluk olusur ve onu kapatmaya gucu yetmez oyuzden en ıyısı ayrılmak olur ben affetmem asla...

affetmem..basıma geldıgınde de affetmemıstım zaten..affetmeye calısmıstım ama olmadı,ona dokununca mıdem bulandı,onu hep pıs bırı olarak gordum,yapamadım o yuzden de..
ama bu kısı esım olursa ne yaparım onu bılmıyorum acıkcası...

affetmek yada affetmemekmi tek sorun ?
deli gibi seviyorsunuz,onsuz uyanmak,onsuz nefes alıcağınızı düşünmek göğsünüze binlerce bıçak saplanmasıyla aynı acıyı veriyor...
gözlerine her baktığınızda,konduramıyorsunuzki düşünesiniz başkası varmı acaba demek
yıllar onunla geçmiştir,çocuğunuza baba olarak onu seçmişsinizdir,17 nizde tanımızşsınızdır çoğunuz
sonra bir gün öğrenirsiniz gözlerine bakarken içinizin titrediği,dokunmaya doyamadığınız,dans ederken,dışarda arkadaşlarınızla birlikte gülüp eğlenirken bile gözlerinizle sevdiğiniz adam başkasına dokunmuştur.....
başkasına size dediği gibi canım demiştir,şarkılar dinlemiştir,belkide siz yokken evinize getirmiştir......
hayatı paylaşmıştır,siz o başkasının kollarındayken aramışsınızdır ama öyle güzel yalan söylemiştirki anlamamışsınızdır,konduramıyorsunuzki anlayasınız........
bir gün cesaretinizi toplayıp sorarsınız artık,evet yaptım der.....hataydı der............anladım bitti çoktan der.............
neye yarar,gözlerine son kez bakmaya çalışırsınız eskisi gibi....ama artık orda gördükleriniz sadece yalandır.....gerçeksede yalandır sizin için..................
odaya kapanır ağlarsınız......elinize geçeni aynalara fırlatırsınız......aynalar sizi gösteriyor.....siz onu bu yaptığına rağmen terkedemeyecek kadar aptalca aşık,hatta hiç çekinmeden kendinize bile yalan söyleyip,çocuğum var gidemem dediğiniz kişi o aynadaki....
aşığım diyen bırakır....seviyorum diyende bırakır......SEVDALI olan bırakırsa asla yapamaz
korkar zaten bırakmaktan....ya pişman olursa...ya yapamazsa.....ya o başkasıyla mutlu olurda siz mutsuz olursanız unutamazsanız....

dağıttım biraz kusura bakmayın bu konu içimi acıtıyor,sevenin halinden sevmeyen anlamaz,ama sevda bu kızlar ne gurur dinler ne de para pul...değişemiyorsunuz bir vefasız olsada hayatınızı adadığınız insanı
sorun ayrılabilmekte değil sorun onun kalbinizde oturduğu yerden atarken kendi canınızı söküp atmamakta....öyle yerleştirmişsinizki onu oraya,hayatınızı okadar onun üstüne kurmuşsunuzki,olduğu yerden çıkartırken,kendi canınızdanda parçalar onunla kopup gidiyor

Ben size katilamiyorum..
Asil asik olan,sevdali olan affedemez..
Asil sevdigi insanin bi baskasina dokunmus olmasi onun canindan can koparir,kabullenemez..

"Cok seviyorum,affettim" diyenler bana göre sadece korkulariyla yüzlesmekten kacanlardir.
Yikilmis bir gururla yasamayi , aliskanliklarindan vazgecmeye tercih edebiliyorlar..
Zordur cünkü ayriliktan sonraki o sancili dönemi cekmek, cesaret isidir :delphin:

Bir de cocuklarinin hatrina evliliklerini sürdürenler vardir, ki onlara saygim sonsuzdur..
Böyle bi fedakarlik ancak evlat icin yapilir sanirim..

yok yaa bide affedicekmişim:dilcikar:
kimle ne halt yediyse orda kalsın kafasını gömerim yere valla yaklaşırsa

zamanında cok afettıgım oldu. burdan butun kızlara ders olsun. kesınlıkleeeeeeeee sakın ha affetmeyın. 1 ın 2 sı de oluyor 2 nın 5 ıde. böyle yaratıklardan uzak duralım .:)

ya affetmem demek kolay evli ve çocuklu olunca asıl karar vermek zorlaşır diye düşünüyorum yinede ...Rabbim başa vermesin yine ...affetsem bile unutamam ben onun için en iyisi saygıyı bitirmeden evliliği bitirmek aldatan zaten bunu göze almıştır ...herkes kendi yoluna denir çocukta yoksa ama olupta bay bay demek zordur diye düşünüyorum Allahım sen koru kocalarımızı....ha şunuda söylim hülya avşar gibi bi geceliğine olursa affederim uzun süreliyse boşarım ki zaten kendi öyle yaptı bence buda bir saçmalık geceliğin uzunu kısası olmaz bence aldatma aldatmadır..

çok zor ortada çocukta varsa ve yeni dogum yapmışsan son bir şans ötesi yok bir dahakine ne beni nede kızını görebilir korkunç bişey aldatılmak

ya niye aldatıyor ona bakarım ben şahsen...

hani sevmeyerek evlendiyse, aile zoruyla felan ve başka çaresi yoksa anlayabilirim
veya eşi isteklerine gerçekten cevap veremiyorsa...
ama aldatılmak kötü olmakla birlikte bir sorunun işareti bence..

sanmıyorum ki normal bir insan aldatmak istesin.
ama işte herkesin kaderi her zman istediği gbi olmayuyor, ee sonuçta bunlarda olabiliyır,

yani duygusal aldatma ayrı bence cinsel aldatma ayrı..
birinde sırf afedersiniz hayvanlığından yapıyor birindede duygual açlık olduğu için...

çoğu affetmem dese de ben bunun gerçekten başa geldiğinde eşlerini terkedebileceklerini sanmıyorum
realist düşünen bir insanım ben...
özellikle de çocuk sahibi olanlar için terk etmek daha da zor olsa gerek...
tabi insanın tuzu kuru olunca "bekara karı boşamak" hesabı kolay geliyor "boşarım affetmem" demek..

Son düzenleme:
bende affetmem dedim .. çoğunluk affetmem demişse o zaman demek ki türk erkekleri çok aldatmıyor.. affetmem diyenler çoğunlukta olduğuna göre .. düz mantık ;)

Back
X