Bende aldatılanlar arasındayım.. Birgün ben hata yaparım ama yapmaz dediğim eşim askerden izne geldiğinde, bizimle beraber asker uğurlamasınada gelen iş arkadaşıyla beraber olduğunu aşık olduğunu söylemişti. Çok kötü bir duydu Allah kimseye yaşatmasın, kardeşim vefat ettiğinde hissettiğim acıyla aynıydı. Sonra yalvardı yakardı barıştık ama değişen hiçbir şey olmadı, faaliyetlerine devam etti, yaşım küçük olduğu içinde mecburen bir süre katlandım. Boşuna beklemişim, bekledikçe acılarıma acılar katmış oldum, ilişki daha da basitleşti ve laçkalaştı. Yani yapan sürekli yapar. En iyi koca pişman kocadır lafıda bir palavra. Pişmanlıktan ölecekti ama huylu huyundan vazgeçmez. Bu tip insanlarla beraber yaşamaya devam etmek insanın psikolojisini bozar, ahlakında bile eksiltmeler olabilir. Neden diye sorduğumda da cinsel isteklerinin fazlalığından bahsederdi, anlamışsınızdır sanırım..17 yaşında evlendim 24 yaşında boşandım. Hayatımı kararttı ama iyiki boşanmışım. İki sene oldu iyiki boşanmışım diyorum kafam çok rahat, insanın ailesi gibisi var mı :) Allah herkesin yardımcısı olsun. Bayanların 2. bir adamla birlikte olmalarını hep kınar şaşırırdım ama bal gibi oluyor, kimse vazgeçilmez değil yani :) Şimdi birine aşık oldum ama dün onuında beni aldattığını öğrendim, mesaj attım bir bayan aradı erkek arkadaşımın telinden, kimsiniz diye ben sevgilisiyim sen kimsin dedi, bende sevgilisiyim dedim, kendisi nerde dedim duşta şuan dedi. Peki beni nasıl aradı dedim ben duştayken aramıştır dedi. 2 dk öncesinde "sen benim hayatımsın ölürüm kız sana" diyen adamdı. Şimdide senaryo çiziyo ama inanmam tabiki. Üzüldüm ama kalbime gömdüm, idmanlıyız ya hani

( Bu erkeklere hiç güvenmiyorum artık

(( Ama böyle şeylere takılmıyorum artık kader kısmet üstelememek lazım..