Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın, kimseyi rahatsız etmeye gerek yok zaten.. ben derdimi anlatamadım sanırım
zaten anlatılamayacak kadar yanlış ve tutarsız.. ama ben macera peşinde değilim şimdiye kadar hep mantığımla hareket etmenin kendime hata yapma hakkı vermediğim için böyle oldu ben tavsiyeede bulunacak halde değilim ama evlenecek olanlara tavsiyem sadece mantıkla evlenmeyin ben aşkı aptalca bulurdum eşime hiç aşık olmadım ama kriterlerime uyuyordu bana istediğim herşeyi verebilirdi oldu da ama şirket ortaklığı gibi olmuyormuş.Aşık olmadan evlenmeyin münasebetsiz bir zamanda aşk kapıyı çalarsa kahroluyor insan bu benim düşüncem bi daha yazmayacağım.. Allah sizin mutluluğunuz bozmasın

sevginin ve aşkın farklı şeyler olduklarını öğrenmek için yaşamak gerekiyormuş..
eşimi seviyorum ona güveniyorum onun yanında rahatım
ona ise aşık oldum kesinlikle güvenmiyorum yanında her an tedirginim ama beni durmadan ona çeken o sinsi gülüşü ve o çarpıntılar
anlatamam anlatamıyorum
boşanma konusunda biraz daha düşünmek istiyorum geçici bir heves olabilir daha önce hiç aşık olmadım emin değilim yaşayıp göreceğiz

seninde dediğin gibi aşk ve sevgi çok çok farklı şeyler.boşanma konusunda çok ciddi bir şekilde düşün derim ben...Ben eşine hem aşık hemde onu çok seven biriydim.fakat 3 senelik evliliğim hüsranla sonuçlandı.çok iyi düşün eşimi sdeviyorum diyorum çünkü.ya geçiçi bir hevesse?rabbim yardımcın olsun.

zavallı kocası oda bunun gibi bayağı bi kadının elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyodur .şuan kadındaki hal şu şimdi kocam dursun kenarda bende bi bakıyım aşk nasıl bişi hani derler ya gönül dolaşır döner bir gün hesabı .nasıl bi vicdan bu yaa eminde deil aşık olduğundan boşanmayı düşünecekmiş kocana hiç mi saygın yok ama hiç bişi gizli kalmaz yakında gazetelerde okuruz kocası sevgilisi ile bastı sokağa attı die umarımda hakkettiğini bulursun .

seninde dediğin gibi aşk ve sevgi çok çok farklı şeyler.boşanma konusunda çok ciddi bir şekilde düşün derim ben...Ben eşine hem aşık hemde onu çok seven biriydim.fakat 3 senelik evliliğim hüsranla sonuçlandı.çok iyi düşün eşimi sdeviyorum diyorum çünkü.ya geçiçi bir hevesse?rabbim yardımcın olsun.

canım duaların ve anlayışın için teşekkür ederim.senin adına çok üzüldüm umarım hakkında hayırlısı olmuştur. ne yaşadığımı bilmiyorum kendime de açıklayamıyorum sadece büyük söz söylemek istemiyorum çünkü bunlar aşık olup anormal hallere girenleeri senelerdir kınamamın ve dalga geçmemin karşılığı gibi geliyor bana..hakkım olmasa da dua bekliyorum

arkadaşlar emin değilim ama o şüphe düştü içime ,şüphesi bile yetti ama bu şüphenin peşine düşemiyorum,neyle karşılaşacagımı bilmiyorum , ne yaparım onuda bilmiyorum of of çok zor bi durum allah yardımcım olsun pisikolojim bozuldu artık:5:

arkadaşlar emin değilim ama o şüphe düştü içime ,şüphesi bile yetti ama bu şüphenin peşine düşemiyorum,neyle karşılaşacagımı bilmiyorum , ne yaparım onuda bilmiyorum of of çok zor bi durum allah yardımcım olsun pisikolojim bozuldu artık:5:

bence peşine düş yoksa hem kendi kendini yersin hemde varsa bişey dahada gelişir dönülmez sonuçlar doğabilir

canım duaların ve anlayışın için teşekkür ederim.senin adına çok üzüldüm umarım hakkında hayırlısı olmuştur. ne yaşadığımı bilmiyorum kendime de açıklayamıyorum sadece büyük söz söylemek istemiyorum çünkü bunlar aşık olup anormal hallere girenleeri senelerdir kınamamın ve dalga geçmemin karşılığı gibi geliyor bana..hakkım olmasa da dua bekliyorum

canımsın...ne demek herzaman herdurumda yanında olurum ben sen kocaelinden ben yalovadan konuşuruz bu arada ben gülçin.. hakkımda hayırlısı oldu bitanem şuanda rabbime şükürler olsun çok çok iyiyim rabbim bir daha yaşatmasın o günleri 3 seneden sonra 4 aylık çok güzel giden bir birlikteliğim var şuanda mutluyum..bence sen,nde dediğin gibi sen büyük konuşma adımlşarını yavaş yavaş at,eğer alnında yazıyorsa kaderinde varsa olur zaten hakkım olmasada deme benim dualarım seninle hem şimdi hemde daha sonraları. yaşamayan anlamaz çünkü(bu arada msn adresimi özelden gönderdim konuşmak dertleşmek istersen ekliyebilirsin canım)

canımsın...ne demek herzaman herdurumda yanında olurum ben sen kocaelinden ben yalovadan konuşuruz bu arada ben gülçin.. hakkımda hayırlısı oldu bitanem şuanda rabbime şükürler olsun çok çok iyiyim rabbim bir daha yaşatmasın o günleri 3 seneden sonra 4 aylık çok güzel giden bir birlikteliğim var şuanda mutluyum..bence sen,nde dediğin gibi sen büyük konuşma adımlşarını yavaş yavaş at,eğer alnında yazıyorsa kaderinde varsa olur zaten hakkım olmasada deme benim dualarım seninle hem şimdi hemde daha sonraları. yaşamayan anlamaz çünkü(bu arada msn adresimi özelden gönderdim konuşmak dertleşmek istersen ekliyebilirsin canım)

hayatının düzene girmesine çok sevindim, artık benim atabileceğim adım kalmadı hiçbirşey yapamıyorum karşımda artık boşanmak isteyen bir adam var benden aynısını istemiyor ama ben karıma bunu yapamam böyle devam edemem diyor.. artık kendimi savunacak hiçbirşeyim yok.. bana inanmış benim için ailesini karşısına alıp benimle evlenmiş bir adam, benim yüzümden yuvası yıkılmak üzere olan başka bir adam ve eşini seven genç bir anne.. bi bunlara bak bir de bana şimdi bunlar haksız ben haklıyım çünkü aşığım mı diyeyim başlarım böyle aşka... ben bunca sene haklıymışım aşk aptalca bişeymiş ve korkunç sonuçları varmış...

ben bu gaggoşu öle bir geçer zamankideki caroline 'e benzettim umarım böle kadınlara ne denildiğini kendiside biliodur kocasını aldatıyor ayrıca başka bi kadının aldatılmasına sebeb oluo utanmaz arsız bide gelmiş aldatılan kişilerin olduğu bölüme yazı sevgili gagkoş sana kocamı nasıl büyük bi zevkle aldattım aldatan kadınlar anl:47:atıyor bölümünde illaki yardımcı olurlar sen oraya transfer ol bence ... :47:

maviş özel msj atamıyorum yazılarım yeteersizmiş, fgyaman msn adresimi veremem soyadım çıkar bu da eşimin kimliğini ele verir bu riski alamam kusura bakma.. ikinize de ilgiliniz ve yardım etmek istediğiniz teşekkür ederim ama gerek yok, yani yapılabilecek bişey yok artık.. ben psikoloğumla tekrar görüşmeye başladım üstesinden geleceğim inş. tekrar teşekkür ederim bi daha yazmayacağım hakkınızı helal edin.

Merhaba
Ben de aldatıldım ve çok iğrenç bir duygu. yemek yiyemiyor, tat alamıyorum, sabah olmadan ağlayarak uyanıyorum uyumam için saatler geçyor,çünkü evliliğimiz mantık evliliği değil aşk evliliği idi. çok severek evlenmiştim, çok aşıktım. şimdi bu temel yıkılmış gibi. eşimin chat muhabbetlerini gördüm. bir kıza müthiş romantik laflar ediyordu. kız ona aşkiiimmm diyordu.. inananamıdm gözlerime. çıldıracak gibi hissediyorum kendimi. 15 gündür ayrıyım eşiimden. evden git dedim.bunları gördüğüm zaman ona 6 senelik evliliğimiz boyunca duymadığım sözleri duydum bugün artık bu iş bitti, sen zaten yolunu seçmişsin. yolun açık olsun ben salak değilim dedim. o günden itibaren hiçbir aramasına yanıt vermedim, tüm aramalarında mesaj attım ve onu basit bulduğumu söyledim, yanlış mı aradın, senin yolun burası değil dedim. kaçtım yaşadığım şehirden. uzaklara gittim.geri döndüm.. atamıyorum, kurtulamıyorum bu duyguların yarattığı acıdan.. şimdi bin pişmanmış.. geyikti diyor. öylesineydi. ama 2 buluşma var ortada. cinsellik yok diyor. ama buluşma var.. sanal olsa sadece sanal olsa, fantezi der gecerim ama öyle deil.4 yaşında bir kızım var.. babam nerde diye her sabah yatağını kontrol ediyor... içim acıyor.. içim yanıyor. ailesi geldi, yapma dedi. yuva kutsaldır. biz ona ağzının payını verdik. o çok hassas.. lütfen geri dön dedi. ne yapacağımı bilmiyorum.. hergün arıyor bizi babası. onunla konuşmak bile istemiyorum. ama o yokken onu özlüyorum. kızı buldum, kim olduğunu, tipini bile gördüm. email adresni buldum. ama hiçbir şey yapmadım. sadece acı çekiyorum. bitti diyor, öyle biri yok benim hayatımda artık diyor lütfen sakin ol sakinleştiğinde konuşalım diyor. sakinleşemeyiorum. öyle acı ki... ne yapacağımı bilemiyorum..

paris canım gerçekten çok üzüldüm :5:bu erkek milleti ufacık zevkler için yuvayı yıkabiliyor işte:47:aslında bu saçmalıkları yaparken sonucun buraya geleceğini hiç hesaplamıyorlar sonrada damdan düşmüş gibi oluyorlar :19: canım eğer affetsen bile birlikte olurken bile aklına gelecektir bunlar.şuan aşığım diyosun ya 1 yıl sonra falan seninle görüşebilsek kocanı pekte sevmediğini söylüyeceksin çünkü artık herşeyi gözüne batacak evde duruşu tavırları oturuşu bile gıcık gelecdk bazen sırf geçmişteki bir kinden kaynaklanacak bu duygu.birde artık attığı her adımdan şüphe duyacaksın dışarı çıksa ne nereye gitti acaba internette takılsa yine kimle fingirdiyor bu gibi şeyler düşünecen ve onada yansıtıcan ilk zamanlar sesini çıkarmıcak çünkü suçlu daha sonra oda sıkılacak bu durumdan ve kavgalar başlıcak.kısacası eğer çok hisli biriysen atlatman çok zor canım üzülerek söylüyorum birkaç yıl sonrada evli olmak için evliler yada çocuğu için evliler gurubuna girersin canım.onun için imkanın varsa ayrıl gitsin.ama çok hisli değilim daha çok mantıklı biriyim diyorsanda tekrar dene bakalım neler olacak baktın olmuyor o zaman ayrılırsın

Son düzenleme:
ben de aldatıldm eşim değil sevgilim tarfından berbat bi duygu kaç ay deprsyon ilaçları kullandım hem de bi çok şeyini yakaladım kendisi ist dışında okuyordu o ara telde bi kaç kızla msjlaşmış konuşmuş hee ortada somut bişey yok ama bu da aldatma ama en ağır hakaretleri ettim bi erkeğin kaldramıcağı lafları her aklıma geldiğinde tel açıp ağzıma geleni söyledim belki çok kötü bi davranış ama resmen bunalıma girmiştim bunu yapmazsam kendime zarar veriyodum hee ne oldu sonunda yalvardı yakardı zırladı barıştık heee unuttum yada unuturmuyum asla:50:

Merhaba
Ben de aldatıldım ve çok iğrenç bir duygu. yemek yiyemiyor, tat alamıyorum, sabah olmadan ağlayarak uyanıyorum uyumam için saatler geçyor,çünkü evliliğimiz mantık evliliği değil aşk evliliği idi. çok severek evlenmiştim, çok aşıktım. şimdi bu temel yıkılmış gibi. eşimin chat muhabbetlerini gördüm. bir kıza müthiş romantik laflar ediyordu. kız ona aşkiiimmm diyordu.. inananamıdm gözlerime. çıldıracak gibi hissediyorum kendimi. 15 gündür ayrıyım eşiimden. evden git dedim.bunları gördüğüm zaman ona 6 senelik evliliğimiz boyunca duymadığım sözleri duydum bugün artık bu iş bitti, sen zaten yolunu seçmişsin. yolun açık olsun ben salak değilim dedim. o günden itibaren hiçbir aramasına yanıt vermedim, tüm aramalarında mesaj attım ve onu basit bulduğumu söyledim, yanlış mı aradın, senin yolun burası değil dedim. kaçtım yaşadığım şehirden. uzaklara gittim.geri döndüm.. atamıyorum, kurtulamıyorum bu duyguların yarattığı acıdan.. şimdi bin pişmanmış.. geyikti diyor. öylesineydi. ama 2 buluşma var ortada. cinsellik yok diyor. ama buluşma var.. sanal olsa sadece sanal olsa, fantezi der gecerim ama öyle deil.4 yaşında bir kızım var.. babam nerde diye her sabah yatağını kontrol ediyor... içim acıyor.. içim yanıyor. ailesi geldi, yapma dedi. yuva kutsaldır. biz ona ağzının payını verdik. o çok hassas.. lütfen geri dön dedi. ne yapacağımı bilmiyorum.. hergün arıyor bizi babası. onunla konuşmak bile istemiyorum. ama o yokken onu özlüyorum. kızı buldum, kim olduğunu, tipini bile gördüm. email adresni buldum. ama hiçbir şey yapmadım. sadece acı çekiyorum. bitti diyor, öyle biri yok benim hayatımda artık diyor lütfen sakin ol sakinleştiğinde konuşalım diyor. sakinleşemeyiorum. öyle acı ki... ne yapacağımı bilemiyorum..

ne yapmanız gerektiği belli, tekmeyi basacaksınız.

kimseye güvenmeden yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.

en doğrusunu söylemişsin. gerçekten ayaklarımızın üstünde durmamız gerekiyor.bu sadece iş güç sahibi olmak anlamına gelmiyor. güçlü olmalıyız. aldatıyorsa terkedebilmeliyiz. benim maddi gücüm vardı ama terkedemedim nedenmi... gücüm yoktu yalnız kalacak gücüm yoktu yeni bir hayat kuracak belki yaşım uygun değildi o güne kadar hiç aklıma gelmemişti aldatacağı o beni ben onu seviyorduk böylece 25 sene geçti ama hala inanamıyorum bu ilk değilmiş yıllarca aldatılmışım hala beni seviyor biliyorum bir çok şeyi paylaştığım gerçekten çok sevdiğim o insan. 2 yıl oldu öğrendiğim hala içim sızlıyor katlanmak gerçekten zor helede 40 lı yaşlarda olunca daha zor. çocuklarım eğitimlerine devam ediyor onların psikolojisi bozulmasın devam ediyorum zaten bende onsuz yaşayamam biliyorum öyle bir şey işte hı unutmadan söyleyeyim ben artık bir alkoliğim :58::58:

en doğrusunu söylemişsin. gerçekten ayaklarımızın üstünde durmamız gerekiyor.bu sadece iş güç sahibi olmak anlamına gelmiyor. güçlü olmalıyız. aldatıyorsa terkedebilmeliyiz. benim maddi gücüm vardı ama terkedemedim nedenmi... gücüm yoktu yalnız kalacak gücüm yoktu yeni bir hayat kuracak belki yaşım uygun değildi o güne kadar hiç aklıma gelmemişti aldatacağı o beni ben onu seviyorduk böylece 25 sene geçti ama hala inanamıyorum bu ilk değilmiş yıllarca aldatılmışım hala beni seviyor biliyorum bir çok şeyi paylaştığım gerçekten çok sevdiğim o insan. 2 yıl oldu öğrendiğim hala içim sızlıyor katlanmak gerçekten zor helede 40 lı yaşlarda olunca daha zor. çocuklarım eğitimlerine devam ediyor onların psikolojisi bozulmasın devam ediyorum zaten bende onsuz yaşayamam biliyorum öyle bir şey işte hı unutmadan söyleyeyim ben artık bir alkoliğim :58::58:

gerçekten seviyormusun hala yoksa tamamen alışkanlıklardan vazgeçememekmi bu?birde yüzüne baktığında sinirlerini bozmuyormu hiç bazen?nasıl bir duygu bu anlamak istiyorum:71:

gerçekten seviyormusun hala yoksa tamamen alışkanlıklardan vazgeçememekmi bu?birde yüzüne baktığında sinirlerini bozmuyormu hiç bazen?nasıl bir duygu bu anlamak istiyorum:71:

anlayabilsem anlatmayı sizede çok isterdim belki alışkanlık belki çocuklarımın düzenlerini bozmak istememem

anlayabilsem anlatmayı sizede çok isterdim belki alışkanlık belki çocuklarımın düzenlerini bozmak istememem

anladım canım.ne diyelim Allah sabır versin sana:70:hakkında hayırlısı olsun.ama ben olsaydım sanırım sevemezdim hatta yüzüne baktıkça sinirlerim bozulurdu burnundan getirirdim :57:yada bir süre sonra hiç umursamadan amaaan ne hali varsa görsün bana bulaşmasın diye düşünürdüm:63:tabi bunlar sadece tahmin yaşamadan bilinmez dimi:7:ama lütfen kendine zarar verme illa birine vereceksen bu hakeden kişi yani kocan olsun canım:57:

Back
X