- 23 Ekim 2015
- 475
- 672
- 33
- 35
- Konu Sahibi acromion
Canim benim anlamadigim sen affettikten sonra tekrar mi ayni seyleri yapti yoksa kendi icinde acabalarin mi varben aldatıldım ve öyle bi anda yakaladım ki göğsümde uyurken tlfnunu aldım yastığın altından bi girdim "günaydın aşkım". kadın çok güzeldi. aradım ben karısıyım dedim bana kfürler etti. girdim odaya uyandırdım ve ıphone 6 sını duvara fırlattım. kırıldı tabi oh oldu. sonra bi ton laf ve üstüne tokat yedim. ama sonra ben böyle yapamazdım bu şekilde ezilemezdim. sonra geri döndüm ve barıltım. ondan ayrılmış ama bana başka yalanlar söyledi. tatile cıktık 10 günlüğüne o kadar iyiydimki düşmanlığımı anlamadı. inanmıcaksınız ama falda baktırdık birlikte. bi kadın yılan olmuş koynunda dedi kadın buna. sonra tabi 3 ay kendime iyice bağladım. ve sonra harika bi terk edişte benden geldi. çok sewiyordum aşıktım. ama içimden gitmiodu yaptığı. o kadar ağlattımki onu peşimde öldü. ve en sonunda bana öyle baktı ve dediki bana sadece 1 ay müsade et. hep istediğin şeyler vardı ya onları yapalım ve sonra bitsin bunu bana cok görme dedi. acıdım. içimde soğudu. ve ben ona bir ay verdim şuan hala devam ediyoruz. iyi bi ders olduğuna inanıyorum ama ben yine kendimi batırdım devam ederek. bekliyorum b dahaki aldatma ne zaman. ama işte acınası hadeyim bırakamıyorum. bırakamıyorum...
I