Bi şekilde kendini affettirdi ve uzun zamandır hiçbir problem yaşamıyoruz. ....ama yinede güven bitti tabi ki...Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakır ailemin yanına gider bir daha da dönmezdim.
Öyle tabi ama artık çok geç bundan sonrasi için hep yanında olup takip etmekten de yorulucam bi zaman sonra....Bu kadar belirgin bir korkunuz varsa zaten asıl sorun bu. Bence eşine bu derece de güvenmeyen biri evliliğini gözden geçirmeli. Böyle şüpheyle ömür geçmez.
Bi şekilde kendini affettirdi ve uzun zamandır hiçbir problem yaşamıyoruz. ....ama yinede güven bitti tabi ki...
Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....Ömrün boyunca eşinin başında bekleyip onu mu takip edeceksin? 1 sene yapmaz 2 sene yapmaz 10 sene sonra yapmayacağının garantisi var mı? Eşinin karakterinde bu varsa engelleyemezsin. Kendi hayatına bak nasılsa aldatsa da boşanma olmuyor, yine aldatırsa en azından gözün görmesin. Şimdi de yapıyor olabilir gizli saklı.
Eşim de aynı şeyi söylüyor guvenmeliymisim yoksa hayat ikimiz için de çekilmez olurmuş. ..Hep mutlu olursun umarım ama burada kimse sana içini rahatlatacak bir şey söyleyemez. Bu işlerin ortası yok ya affetmeyeceksin ya da affettiysen güveneceksin.
Eşim de aynı şeyi söylüyor guvenmeliymisim yoksa hayat ikimiz için de çekilmez olurmuş. ..
Sana güvenmedim için gidemiyorum dediğim de birdaha asla aynı hatayı yapmam seni ve kızımı kaybetmeyı göze almam merak etme git bana güven diyorBu şekilde ömür geciremezsin.Git tatilini yap.Tekrar aynı hatayı yaparsa kendi kaybeder.Ama bunu ona hissettirki ayağını denk alsın.Bir da halinde yanında olmayacağını bilsin.
Tabi yorucu olur. En iyisi takip etmeyi bırakman. Nereye kadar devam edecek dediğim gibi. Aldatma zamanla biten bir şey değil, üzerinden 5 sene geçti artık asla aldatmaz diye bir şey yok yani. Yapacağı varsa yapar, yoksa güzelce durur yerinde. Yazlığa git keyfine bak, eşine düşüyor burada iş.Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?