- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.675
- 208
Hiç sanmıyorum temkinli davrandığını.Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Eşim de aynı şeyi söylüyor guvenmeliymisim yoksa hayat ikimiz için de çekilmez olurmuş. ..
Ayrılmamak için çok şeyler yaptı pişman olduğuna inandim ve uzun zamandır hiçbir problem yasamiyoruz ama güven yok ne yazık kiTatile gitmesen aldatmayacak mı yani?
Kaç kere aldatmış zaten. O zaman da mı tatildeydin?
Güvenmediğin ve seni aldatan kişiden neden ayrılmıyorsun?
Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Super bi cvp gerçekten çok haklısınız çok kötü günler yaşadım boşanma aşaması olum gibiydi nefes dahi alamıyorum sanki yine aynı şeyleri yaşamak ölümden de beter....Agsgsg dalga gecer gibikararinizi boyle vermissiniz tamam da hayati kendinize zindan etmeyin madem. Nereye kadar basinda bekleyeceksiniz. Ne yazik ki verilen sanslar hatalarin tekrarlanmasına yol aciyor. Bosanmayi dusunmuyorsaniz keyfinize bakin, dusunuyorsaniz zaten bir daha yaptığında bosanacaksiniz yine keyfinize bakin.
Temkinli davranıyor yani gizlice çaktırmadan aldatmaya devam ediyordur o. Huylu huyundan vazgeçmez.Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor
Su muhabbet ne kadar kötü. Madem affettiniz bari konusunu açmayın. Sana güvenmiyorum ama yine de senin yanındayım naparsan yap gibiSana güvenmedim için gidemiyorum dediğim de birdaha asla aynı hatayı yapmam seni ve kızımı kaybetmeyı göze almam merak etme git bana güven diyor
Çok haklisin canım ama korkuyorum işte çok kötü gunler geçirdimtatlım senı daha önce adattgında sen baska bır yerde mıydın ? bu adam yapıcak olduktan sonra her turlu yapar. ve eğer yapıyorsada senı gozden cıkarmıs demekkı.
onun basını bekleyerek hayatı zehir etme kendıne.
Güven yoksa ne yaparsa yapsın nasıl affedebiliyorsun onu anlayamadım. Bir kere de yapmamış üstelik?Ayrılmamak için çok şeyler yaptı pişman olduğuna inandim ve uzun zamandır hiçbir problem yasamiyoruz ama güven yok ne yazık ki
Konu sahibi için boşanmak dünyanın sonu olduğundan hiç kendinizi yormayın bence. Baksanıza nefesi kesiliyomuş, o günleri yaşamak istemiyomuş. Kocasız nasıl yaşayabilir ki insan ?şu kadınların bu aşırı cefakarlığı beni bitirecek.
"aldatma alışkanlığı" nedir? süreklilik belirten bir durum..
hangi erkek aldatma alışkanlığı olan bir kadınla beraber olmaya devam ediyor? kendinize bunu neden yapıyorsunuz yahu? hiç mi değerli görmüyorsunuz kendinizi?
sonsuza kadar başında bekçi gibi mi bekleyeceksiniz, onu devamlı kontrol ederek elinizin altında "aldatmamasını" sağlayacaksınız?
boşanın hanımefendi boşanın.başka da verilecek bir cevap yok bu konuya nazarımda.
Temkinli davranıyor ne demek yaa,yapmak istiyor da yapamıyor gibi olmuş cümle...eşin seni sevmiyorki,anlayamıyorum gerçekten...herşey düzeldi çok şükür demişsin,düzelseydi sen bu korkuyu taşımazdınBidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?