Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

Eşim de aynı şeyi söylüyor guvenmeliymisim yoksa hayat ikimiz için de çekilmez olurmuş. ..

Agsgsg dalga gecer gibi kararinizi boyle vermissiniz tamam da hayati kendinize zindan etmeyin madem. Nereye kadar basinda bekleyeceksiniz. Ne yazik ki verilen sanslar hatalarin tekrarlanmasına yol aciyor. Bosanmayi dusunmuyorsaniz keyfinize bakin, dusunuyorsaniz zaten bir daha yaptığında bosanacaksiniz yine keyfinize bakin.

Peki bi daha aldatsa kesinlikle affi yok lafiniza siz inandinz mi...
Bence ailenizin yanina gidin esinizi de arayp sormayin. Aldatan her zaman aldatir ki zaten.. birakcaksa sizi,erkek olsun karsiniza ciksn soylesin.bitti ayrilalim diye.. yoksa zaten gormezlikten geliyosunuz sanirim,sorun yok..

Tatile gitmesen aldatmayacak mı yani?
Kaç kere aldatmış zaten. O zaman da mı tatildeydin?
Güvenmediğin ve seni aldatan kişiden neden ayrılmıyorsun?
Ayrılmamak için çok şeyler yaptı pişman olduğuna inandim ve uzun zamandır hiçbir problem yasamiyoruz ama güven yok ne yazık ki

aldatırsa affettirir yine kendini, dert ettiğin şeye bak. biriniz aldatmaya biriniz affetmeye alışmış nasıl olsa. güvenmediğin bi adamla nasıl evlilik sürdürebiliyosun, çocuk içinmi

Super bi cvp gerçekten çok haklısınız çok kötü günler yaşadım boşanma aşaması olum gibiydi nefes dahi alamıyorum sanki yine aynı şeyleri yaşamak ölümden de beter....

tatlım senı daha önce adattgında sen baska bır yerde mıydın ? bu adam yapıcak olduktan sonra her turlu yapar. ve eğer yapıyorsada senı gozden cıkarmıs demekkı.

onun basını bekleyerek hayatı zehir etme kendıne.

Valla aldatma alışkanlığı olan eşi,belini belinde bağlayın bı fırsat bulur yine yapar bundan sebep gidin güzelce tatilinizi yapin,zira olurda ilerde siz evde olmanıza rağmen aldatirsa(Allah göstermesin bir daha),keşke o zaman annemlere tatile gitseydim dersiniz. Allah tan korkmayani,siz dizginleyemezsiniz.

Sana güvenmedim için gidemiyorum dediğim de birdaha asla aynı hatayı yapmam seni ve kızımı kaybetmeyı göze almam merak etme git bana güven diyor
Su muhabbet ne kadar kötü. Madem affettiniz bari konusunu açmayın. Sana güvenmiyorum ama yine de senin yanındayım naparsan yap gibi

Konuda takildigim o kadar cok detay varki hangisine yorum yapsam bilemedim bikac kere aldatti simdi problem yok mesela resmen bu cumle beynimi tirmaladi siz sorunun kökünü görmezden geliyorsunuz bu yaz gitmediniz bi dahaki yaz yada acil gitmeniz gereken diger yerler ne olucak onuda gectim adam yapicaksa siz tuvaletteykende yapar Yani ne bileyim hayat boyu surecek bir kuruntu icinde yasamayi kendinize reva gormeyin bence yazik gunah

Çok haklisin canım ama korkuyorum işte çok kötü gunler geçirdim

şu kadınların bu aşırı cefakarlığı beni bitirecek.
"aldatma alışkanlığı" nedir? süreklilik belirten bir durum..
hangi erkek aldatma alışkanlığı olan bir kadınla beraber olmaya devam ediyor? kendinize bunu neden yapıyorsunuz yahu? hiç mi değerli görmüyorsunuz kendinizi?
sonsuza kadar başında bekçi gibi mi bekleyeceksiniz, onu devamlı kontrol ederek elinizin altında "aldatmamasını" sağlayacaksınız?
boşanın hanımefendi boşanın.başka da verilecek bir cevap yok bu konuya nazarımda.

Konu sahibi için boşanmak dünyanın sonu olduğundan hiç kendinizi yormayın bence. Baksanıza nefesi kesiliyomuş, o günleri yaşamak istemiyomuş. Kocasız nasıl yaşayabilir ki insan ?

Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Temkinli davranıyor ne demek yaa,yapmak istiyor da yapamıyor gibi olmuş cümle...eşin seni sevmiyorki,anlayamıyorum gerçekten...herşey düzeldi çok şükür demişsin,düzelseydi sen bu korkuyu taşımazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…