- Emoji Skoru
- 411
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi miracle-3434
Ben daha önce de konular açmıştım ama yine de böyle ayrı bir konu açmak istedim çünkü bana benzer şeyler yaşayanlar daha temkinli olurlar diye düşünüyorum. Benim 21 yıllık bir ilişkim vardı bunun 18 yılı evliydim. Ben de bir çok insan gibi çok severek evlendim eşimle. Öncelikle şuna inanalım insanlar severek evleniyor diye sonuna kadar birbirlerini sevecekler diye bir şart yok. İkincisi de eğer bir erkek sizden uzaklaşmaya başladıysa sizi kesinlikle ve kesinlikle aldatıyordur. Beni aldatmaz, o beni sever falan tamamen yalan çıkıyor öyle güzel aldatıyorlar ki. Ayrıca bunun için büyük zamanlara da ihtiyaçları yok benim kocam sürekli yanımda hangi ara beni aldatacak demeyin yarım saat dışarı çıkıp aldatıp geldiğini biliyorum. Telefon hep önümde hiç sıkıntı görmedim diyenler oluyor benimki öyle yöntemler geliştirmişti ki istersem telefon elimde olsun gene de anlamazdım. Seks hayatı da bir kıstas değil, her gün benle cinsellik yaşardı ama meğerse dışarda da hemen her gün cinsellik yaşıyormuş. Benle de duygusal bağ geliştirirdi başka kadınlarla da geliştirmiş. Kısaca ben feci şekilde aldatıldım lütfen uyanık olalım her tür yapıyorlar. Aksini düşünmemiz sadece zamanımızın bu boş adamlar için heba olması anlamına geliyor. Başka bişey değil. Ve en önemlisi de affetmeyin. Bir kere yapan hep yapıyor tecrübe ile sabit!!!!