aldatma karşısında sizce ne yapmalı?

minikkelebekkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
37
13
3
32
merhaba arkadaslar. size komsumuzun bi derdini danışmak istiyorum. komşu kızı benim arkadaşım olur. babasının telefonunda bir kadınla yazışmalarını yakalamış. o kadını babasından gizli aramış saydırmış. annesi memlekette ve annesinin bu durumdan haber-i yok. ben bu durumu annesinin bilmesi taraftariyim. ve o kadınla babasına büyük bir ders vermesi taraftarı.babası da kendi halinde biriydi hic beklemezdim. ortada da 5 çocuk var. yuva dağılacak belki de o çocuklar babasından nefret ederek büyücek. o bunları düşündüğü için annesine demekte kararsız. sizce bu durum karşısında ne yapmalı?

merhaba arkadaslar. size komsumuzun bi derdini danışmak istiyorum. komşu kızı benim arkadaşım olur. babasının telefonunda bir kadınla yazışmalarını yakalamış. o kadını babasından gizli aramış saydırmış. annesi memlekette ve annesinin bu durumdan haber-i yok. ben bu durumu annesinin bilmesi taraftariyim. ve o kadınla babasına büyük bir ders vermesi taraftarı.babası da kendi halinde biriydi hic beklemezdim. ortada da 5 çocuk var. yuva dağılacak belki de o çocuklar babasından nefret ederek büyücek. o bunları düşündüğü için annesine demekte kararsız. sizce bu durum karşısında ne yapmalı?

Müdahil olmayın yarın öbür gün onlar kırar sarar kendi içlerinde siz kötü olursunuz.

Annesi boşanacaksa tabii ki de söylesin. Ama siz hiç karışmayın derim valla sonra herkes ıyı olur kabak dizin başınıza patlar bu adamları da anlamıyorum ha bu karıları memlekete gittiğinde bir şey oluyor hemen pes!! Ama kızı babasına söylesin bildiğini falan şöyle ufaktan gözü korksun derim.

Boşanma olmayacaksa söylemek anlamsiz sadece huzur bozar

Kesinlikle siz bu olayın dışında kalın ve yorum bile yapmayın ,kabak sizin başınıza patlar valla :işsiz:

Back
X