Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim bir cinsel içerikli siteye üye olmuş ve bunu 2 yıldır sürdürdüğünü farkettim sizce bu aldatma sayılır mı?
o siteye, üyelere doğru yolu göstermeyi kendine şiar edinmiş gönüllü bi imam olarak kaydolmadı herhalde...
Benim eşim bir cinsel içerikli siteye üye olmuş ve bunu 2 yıldır sürdürdüğünü farkettim sizce bu aldatma sayılır mı?
Tamda yerinde sordun arkadaşım.
Unuttuysan hatırlatayım Burası KK burdaki arkadaşlarımızın % 80 i aldatmadır diyecek kafanı bulandıracak yangına körükle gitcek
Bende eşinin yaptığını onaylamıyorum tabi ama benden yorum yok :enbuyukkk:
Ahhhh bir anlasam..
Aldatma diyecem!!! Bekarsın diyecekler..alsanaalsanasmile
Aldatma değilse ne peki bu?
Çok merak ediyorum gerçekten...bilmiyorumkismile
O kadar çok istiyorum ki konu sahibi teselli edeyim,"bu aldatma değildir bu bir ..... dır" diyeyim!
Peki nedir bu?:uhm:
Ahhhh bir anlasam..
Aldatma diyecem!!! Bekarsın diyecekler..alsanaalsanasmile
Aldatma değilse ne peki bu?
Çok merak ediyorum gerçekten...bilmiyorumkismile
O kadar çok istiyorum ki konu sahibi teselli edeyim,"bu aldatma değildir bu bir ..... dır" diyeyim!
Peki nedir bu?:uhm:
Tamda yerinde sordun arkadaşım.
Unuttuysan hatırlatayım Burası KK burdaki arkadaşlarımızın % 80 i aldatmadır diyecek kafanı bulandıracak yangına körükle gitcek
Bende eşinin yaptığını onaylamıyorum tabi ama benden yorum yok :enbuyukkk:
Katılıyorum yaowwwwssss sana
Hatta ben olsam boşarım naraları yükselecek -tatlicadiarzu-
Lale cim
Ben teselli etmekten ziyade yangına körükle gitmeleri sevmiyorum.Onu dile getirmeye çalıştım -tatlicadiarzu-
kesinlikle yapmak istemesin yeterki adam bugün sanalda yarınAldatan adama hangi körükle gitsen de değişmez ki gerçek..