Aldatma sayılır mı?

zuzu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
115
0
96
İçel Mersin
Benim eşim bir cinsel içerikli siteye üye olmuş ve bunu 2 yıldır sürdürdüğünü farkettim sizce bu aldatma sayılır mı?

Benim eşim bir cinsel içerikli siteye üye olmuş ve bunu 2 yıldır sürdürdüğünü farkettim sizce bu aldatma sayılır mı?

napılıyo ki o sitede :sm_confused:
yani sitenin içeriği ne. ayy çok fransızım böyle konulara

Son düzenleme:
o siteye, üyelere doğru yolu göstermeyi kendine şiar edinmiş gönüllü bi imam olarak kaydolmadı herhalde...

gurba süpersin...

puhahahahahaha

bencede imam olmadığına göre.....

bana göre aldatmaktır bal gibide illa
fiziksel olması gerekmez aldatmak:delphin::delphin:

Tamda yerinde sordun arkadaşım.

Unuttuysan hatırlatayım Burası KK burdaki arkadaşlarımızın % 80 i aldatmadır diyecek kafanı bulandıracak yangına körükle gitcek

Bende eşinin yaptığını onaylamıyorum tabi ama benden yorum yok :enbuyukkk:

tabii ki sayılır, napıyo sanıyosun orda, insan fizyolojisiyle ilgili bilimsel yazışmalarda bulunmuyodur muhtemelensempatiksalakcinni
üstelik 2 sene vay be
tepkin ne oldu onu merak ettim
seni, bu aldatma değil ki diye kandırmaya mı çalıştı yoksa da bu soruyu kk da soruyosun merak ettim
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Siz olsaydınız tepkisi nasıl olurdu?

Unuttuysan hatırlatayım Burası KK burdaki arkadaşlarımızın % 80 i aldatmadır diyecek kafanı bulandıracak yangına körükle gitcek

Katılıyorum yaowwwwssss sana

Hatta ben olsam boşarım naraları yükselecek -tatlicadiarzu-

Ahhhh bir anlasam..
Aldatma diyecem!!! Bekarsın diyecekler..alsanaalsanasmile
Aldatma değilse ne peki bu?
Çok merak ediyorum gerçekten...bilmiyorumkismile
O kadar çok istiyorum ki konu sahibi teselli edeyim,"bu aldatma değildir bu bir ..... dır" diyeyim!
Peki nedir bu?:uhm:

Ahhhh bir anlasam..
O kadar çok istiyorum ki konu sahibi teselli edeyim,"bu aldatma değildir bu bir ..... dır" diyeyim!

Lale cim

Ben teselli etmekten ziyade yangına körükle gitmeleri sevmiyorum.Onu dile getirmeye çalıştım -tatlicadiarzu
-

Ahhhh bir anlasam..

düpedüz aldatmadır, yani kıvırmanın kıyaya köşeye kaydırıp, olumlu bi yön bulmaya çalışmanın bi anlamı yok
muhtemelen orda başka insanlarla cinsel içerikli sohbetler yapıyodur yoksa bi insan böyle bi siteye niye üye olsun, gerçi sitenin içeriğinide bilmiyoruz belki buluşmada ayarlayan bi site de olabilir

Katılıyorum yaowwwwssss sana

Hatta ben olsam boşarım naraları yükselecek -tatlicadiarzu-

Aaaaaaaaaa artık bekarlar bile ihanet olarak görmüyorlarmış erkeklerin sanalda cinsel faaliyetlerini...akannehir
Ben de evlilerden fırça yicem diye tırıs tırıstım..:gitme:
Eeeee o zaman erkeklere kızmamak gerek,sanal aşk ve seks kapılarını açalım sonuna kadar!!!:lepi:

İhanettir diyorum ama yapamayacağı halde ben boşarım diye de söyleyenleri komik buluyorum :)))))))

Aldatan adama hangi körükle gitsen de değişmez ki gerçek..
kesinlikle yapmak istemesin yeterki adam bugün sanalda yarın
gerçekte içinde olmyan o sitelere neden girsinki hemde 2 senedir

cinsel icerikli siteye uye olmus derken sanırım orda baska kadınlarla yazısıyor hani video vs olayıda degil bu sadece sanırım.aldatma sayılır tabi oyle yada boyle baska kadınlarla bu tarz iletisimlerde bulunduysa..
bu net ne kadar beter bisey oldu ya sanal ortam neyin nasıl yorumlancagını bile insanlar anlayamıyor artık acaba bunu yaptı aldatma olabilirmi su kızla konustu napıcam ben vs butun evlerden interneti kaldırmak lazım hic degilse reelde yapılsa bile tamam bu aldatmadır diyebilirisohaoldumsmile

Back
X