Bu evliliği napıcam

Bazen cok yükseliyorum ağlıyorum tesellisi bile o kadar uyuşukki sktrgt diyesim geliyo ya :(
Uyuşuk insan sevmem bu kişi kocam olsaydı ;" ağğğyyyyy uetişin komşular yangın var "diye g.tü açık meydana koşardım😂 sen çocuk işini ertele bence bu panda biraz daha yuvarlansın duruma göre şekil al.

Uyuşuk insan sevmem bu kişi kocam olsaydı ;" ağğğyyyyy uetişin komşular yangın var "diye g.tü açık meydana koşardım😂 sen çocuk işini ertele bence bu panda biraz daha yuvarlansın duruma göre şekil al.
Çocuk kendi kendini erteliyor zaten adam 1 aydır fıs😂😂

Yolda nasıl yürüyor yaa tın tın mı uyuşukmuş ya o yüzden…. Öyle insanlarda en tahammül edemediğim şey de 😑

Nefret ederim uyuşuk, ağır insandan ama burada konu daha vahim. 2 yıldır nereye nasıl dokunacağını bile bilmeyen, isteksiz, sevişmeyen adamla ne yapacaksınız? Orgasmın kıyısından bile geçmiyorum demişsiniz, bitirmek için yeterli değil mi?
Boşayın, evde otursun dursun

Sakalım yok ki lafım dinlensin en başta yazdım bende boşan diye 😑

Bu tarz erkekler gerçekten aşırı sinir bozucu oluyor. Açıkçası erkek diyesim bile gelmiyor. Zaten sahip oldukları bi meziyet var iste onu da kullanamayinca evlerden ırak😶 eşinizle konuşun çözüm bulsun, bunun hapi var macunu var şusu busu bi suru çözümü var. Eger israrla çözüme yanasmiyorsa ömrünüzu curutmeyin bu adamla

Nefret ederim uyuşuk, ağır insandan ama burada konu daha vahim. 2 yıldır nereye nasıl dokunacağını bile bilmeyen, isteksiz, sevişmeyen adamla ne yapacaksınız? Orgasmın kıyısından bile geçmiyorum demişsiniz, bitirmek için yeterli değil mi?
Boşayın, evde otursun dursun
Değişir umudu işte. Birde çevrede sakin uyumlu mutlu görünüyoruz aileler arkadaşlar sorduğunda açıklayamazsın da hiçbir sebep onlara yeterli gelmeyecek cünkü mutluyduk vs vs

Değişir umudu işte. Birde çevrede sakin uyumlu mutlu görünüyoruz aileler arkadaşlar sorduğunda açıklayamazsın da hiçbir sebep onlara yeterli gelmeyecek cünkü mutluyduk vs vs
Kimin ne dediğinin ne önemi var ki,hayat akıp gidiyor zor bela hamile falan kalırsınız işte o zaman olay kabusa dönüşür.

Bu tarz erkekler gerçekten aşırı sinir bozucu oluyor. Açıkçası erkek diyesim bile gelmiyor. Zaten sahip oldukları bi meziyet var iste onu da kullanamayinca evlerden ırak😶 eşinizle konuşun çözüm bulsun, bunun hapi var macunu var şusu busu bi suru çözümü var. Eger israrla çözüme yanasmiyorsa ömrünüzu curutmeyin bu adamla
Evet malesef hicbir erillik hissetmiyorum onda ve benim dişiliğimi de düşürüyor

Millete açıklama yapmak zorunda mısınız ki? Kimseye mantıklı sebep sunma borcunuz yok. Bu sorunların hiçbiri de olmayabilirdi, her şey harika gidiyor olabilirdi ama artık evli kalmak istemiyor olabilirdiniz. Kimseyi ilgilendirmez.
Sakin, uyumlu ve mutlu görünüyorsunuz, öyle değilsiniz sadece görünüyorsunuz. Bir vitrin uğruna bunu yaşamaya devam mı etmek istiyorsunuz?

Çok üzücü.
Şu an gülerek anlatıyorsunuz ama bu durumdan dolayı ağır hastalığa yakalanan tanıdığım var.
Adam iyi hoş sakin ama sıfır seks.
Kadın stresten yıllardır hastalık üstüne hastalık, ameliyat vs.
Yumurtalıkları gitti, ve sebebi çok açık, beden isyan ediyor artık.
Eşiniz ya muhafazakar falan olduğu için farklı cinsel yönelimini bastırdıkça bastırmış kendi de bîhaber (belki ondan delil bulamıyorsunuz), ya da aseksüel.
Bunun başka açıklaması yok.
Böyle kişilerin evlenmemesi lazım.
Ev arkadaşı değil eş diye evlendiniz, eşle ev arkadaşının en büyük farkı da seks.
Vakit kaybetmeyin hiç.

Back
X