Bu evliliği napıcam

genel de de cok uyuşuktur sevgisini göstermede de bir hediye almaktada günlerce bana sorar doğum gününde ne alayım sana diye bana sorarsan ne anlamı kalırki diyorum eli boş geliyor 4 yıldır doğum günlerim hep zehir gibi geciyor onun yüzümden o kadar değersiz hissettiriyorki.

4 yıldır berabersiniz 2 yıldır da evlisiniz, sevgiliyken de nişanlıyken de eşiniz sizin tabirinizle sevgisini göstermede uyuşuk bir adammış, değersiz hissettiriyormuş, peki bile bile neden evlendiniz?
Sevmek, sizi değersiz hissettirmesini görmenize engel değildi oysa.

4 yıldır berabersiniz 2 yıldır da evlisiniz, sevgiliyken de nişanlıyken de eşiniz sizin tabirinizle sevgisini göstermede uyuşuk bir adammış, değersiz hissettiriyormuş, peki bile bile neden evlendiniz?
Sevmek, sizi değersiz hissettirmesini görmenize engel değildi oysa.
Değişeceğim vaadiyle, değişir umuduyla, diğer olumlu taraflarının ağır basması sebepleriyle değer ikinci planda kaldı malesef

Çok üzücü.
Şu an gülerek anlatıyorsunuz ama bu durumdan dolayı ağır hastalığa yakalanan tanıdığım var.
Adam iyi hoş sakin ama sıfır seks.
Kadın stresten yıllardır hastalık üstüne hastalık, ameliyat vs.
Yumurtalıkları gitti, ve sebebi çok açık, beden isyan ediyor artık.
Eşiniz ya muhafazakar falan olduğu için farklı cinsel yönelimini bastırdıkça bastırmış kendi de bîhaber (belki ondan delil bulamıyorsunuz), ya da aseksüel.
Bunun başka açıklaması yok.
Böyle kişilerin evlenmemesi lazım.
Ev arkadaşı değil eş diye evlendiniz, eşle ev arkadaşının en büyük farkı da seks.
Vakit kaybetmeyin hiç.
Bu durumdan olabildiğince hasar almamak için hayatımın merkezine koymamaya, stres yapmamaya çalışıyorum, yerine olumlu tarafları koyup teraziyi eşitlemeye çalışıyorum. Böyle yaptığım için de sanırım eşim tarafından ciddiye alınmıyorum. Malesef sonu belli

hiçbir sebep onlara yeterli gelmeyecek
Herkes kendi derdine düşer etrafındaki umurunda olmaz. Siz daha yolun çok başındasınız, şiddetli geçimsizlik bile diyebilirsiniz durumunuza. Niye evleniliyor, maddi manevi beraber yürümek hayatı paylaşmak için değil mi? Sizi aşağı çekiyor, var mı buna hakkı? Ama şu da var, 4 senedir doğum gününüzü hüsrana uğratan birinin 5. yılda kamyonla gül getireceğini mi ümit ettiniz? Nişanlıyken sizin dur yapma demeniz gereken zamanlarda gönderdiğiniz cinsel içerikli görsellere bile ee napim şimdi bu fotoları için diyen biri hiç mi soru işareti uyandırmadı? Adam doğduğundan beri uyuşukmuş. En gıcık aldığım tiplemelerden biridir. Ayrıca kazık kadar olmuş evlenmiş adam nereye dokunacağını da karısından öğrenmesin artık. Ya bir kere gittik işte doktora denmemesi gereken bir konu bu. Belki hormonal bir sorunu var. Ben siz olsam hastaneye kapatır ve sorunun asıl kaynağı ne öğrenirdim. Evliliğinize şans vermek istiyorsunuz çünkü. Ama bu şans da aylarca süremez. En geç bir ay içinde neyi var çıksın ortaya. Her şeyi sağlam hormonal bir durumu yok ve doğuştan tembelse yol verin gitsin.

Elalem dediğiniz kişiler yıllar sonra çökmüş halinizi görüp ay keşke boşansaydın yazık etmişsin kendine diyecek. Sizin de mutlu olmaya sevilmeye çocuk sahibi olmaya hakkınız var ve bu hakları elde etmek sizin elinizde. Benim kızım bu durumda olsa ilk ben tutardım elinden. Evlendi diye evladım olmaktan çıkmıyor. İkimiz de nefes aldığımız sürece ben onu korumak kollamak zorundayım. Benim kızlarım daha ergenler ve ben şimdiden başkalarının ne dediği ne düşündüğü asla önemli değil fikrini kafalarına kazıdım.

Değişeceğim vaadiyle, değişir umuduyla, diğer olumlu taraflarının ağır basması sebepleriyle değer ikinci planda kaldı malesef
Oysa siz değerlisiniz ve size bunu hissettirmeyen biriyle ne vaad verirse versin evlenmemeliydiniz, değişirim derler çoğunlukla değişmezler ama maalesef biz kadınlar umut ederiz, bu da bizim zayıf noktamız.

Herkes kendi derdine düşer etrafındaki umurunda olmaz. Siz daha yolun çok başındasınız, şiddetli geçimsizlik bile diyebilirsiniz durumunuza. Niye evleniliyor, maddi manevi beraber yürümek hayatı paylaşmak için değil mi? Sizi aşağı çekiyor, var mı buna hakkı? Ama şu da var, 4 senedir doğum gününüzü hüsrana uğratan birinin 5. yılda kamyonla gül getireceğini mi ümit ettiniz? Nişanlıyken sizin dur yapma demeniz gereken zamanlarda gönderdiğiniz cinsel içerikli görsellere bile ee napim şimdi bu fotoları için diyen biri hiç mi soru işareti uyandırmadı? Adam doğduğundan beri uyuşukmuş. En gıcık aldığım tiplemelerden biridir. Ayrıca kazık kadar olmuş evlenmiş adam nereye dokunacağını da karısından öğrenmesin artık. Ya bir kere gittik işte doktora denmemesi gereken bir konu bu. Belki hormonal bir sorunu var. Ben siz olsam hastaneye kapatır ve sorunun asıl kaynağı ne öğrenirdim. Evliliğinize şans vermek istiyorsunuz çünkü. Ama bu şans da aylarca süremez. En geç bir ay içinde neyi var çıksın ortaya. Her şeyi sağlam hormonal bir durumu yok ve doğuştan tembelse yol verin gitsin.

Elalem dediğiniz kişiler yıllar sonra çökmüş halinizi görüp ay keşke boşansaydın yazık etmişsin kendine diyecek. Sizin de mutlu olmaya sevilmeye çocuk sahibi olmaya hakkınız var ve bu hakları elde etmek sizin elinizde. Benim kızım bu durumda olsa ilk ben tutardım elinden. Evlendi diye evladım olmaktan çıkmıyor. İkimiz de nefes aldığımız sürece ben onu korumak kollamak zorundayım. Benim kızlarım daha ergenler ve ben şimdiden başkalarının ne dediği ne düşündüğü asla önemli değil fikrini kafalarına kazıdım.
Diğer insanlar dediğim elalem değil tabiki de aileler. Benim ailemde boşanmak diye bir tabir bile yoktur sorsan evliliklerinde mutlularmı hayır ama boşanmak dünyanın sonudur onlara göre. Net karar vermiş olsam kimsenin düşüncesini önemsemeden kendi yolumu çizerim ama Bu durumların yanı sıra iyi anlaşıyoruz güzel bir düzenimiz var ama değersiz hissediyorum bunu ancak karşımdaki değiştirebilir işte bunları yanyana getirince insan çizeceği yolu da bilemiyor hangisinin daha önemli olduğunu değişir mi değişmezmi kaygısını

Oysa siz değerlisiniz ve size bunu hissettirmeyen biriyle ne vaad verirse versin evlenmemeliydiniz, değişirim derler çoğunlukla değişmezler ama maalesef biz kadınlar umut ederiz, bu da bizim zayıf noktamız.
Değerli hissetmek aileden de geliyor biraz ben ailenin herhangi bir cocuguydum kendini idare edebilen kendi kendini yetiştirmiş. Evliliğimi de bunun yansıması olarak görüyorum

Diğer insanlar dediğim elalem değil tabiki de aileler. Benim ailemde boşanmak diye bir tabir bile yoktur sorsan evliliklerinde mutlularmı hayır ama boşanmak dünyanın sonudur onlara göre. Net karar vermiş olsam kimsenin düşüncesini önemsemeden kendi yolumu çizerim ama Bu durumların yanı sıra iyi anlaşıyoruz güzel bir düzenimiz var ama değersiz hissediyorum bunu ancak karşımdaki değiştirebilir işte bunları yanyana getirince insan çizeceği yolu da bilemiyor hangisinin daha önemli olduğunu değişir mi değişmezmi kaygısını
Kimse değişmiyor, hele de olduğu gibi kabullenilmiş biri asla. Beni biliyordun tanıyordun, huyumu suyumu görüyordun demiyor mu sizce? Değişirim sandım ama olmadı demeyecek mi? Aileniz madem öyle evlenmeseydin demeyecek mi? İnsan arkadaşıyla kardeşiyle kuzeniyle vs çok iyi anlaşabilir ama evlilik öyle değil. Eşiniz arkadaşınız değil. Ben de aseksüel olurum, libidomu bastırırım, çocuk istemesem de olur diyorsanız tam size göre bir eşiniz olur. Ama hem bana yanaşmayan, cinsellikle işi olmayan tembel bir kocam olsun hem de sağlıklı cinsel hayatım olsun anneliği tadayım olmuyor gördüğünüz gibi.

Yanlış hatalı verilmiş bir kararın arkasında durmak, bedelini yıllarca ödemek bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük. Hele bir de -her ne kadar bu şartlarda olması mümkün görünmese de- çocuk fikri var kafanızda. Benim mutluluğumu huzurumu önemsemeyen, verdiğim yanlış kararın bedelini ömür boyu ödemem gerektiğini düşünen aileye ailem demezdim ben. Adam köprüyü geçmiş, evliliğe ikna etmiş evlenmiş, ailelerin toplumun gözünde gayet uygun bir profil çizmiş. Evlilikte cinselliğin ne demek olduğunu bilmiyor olamaz. Değersiz hissettiğinizi fark etmiyor olamaz.

Aynı durumdaydı evliliğim . Ben gereksiz uzattım . Asla değişmez . Hatta son zamanlarda bana diyordu ki benimki ; “ ilk sene vardı bu durum boşansaydın o zaman “. Ki bunu başka sebeplerle kavga edip konu buraya gelince söylüyordu yani adam ezilmiyordu bile .
O yüzden bu konularda hep diyorum kesinlikle düzelmez

Bu evliliği ne yapacaksın, bı umut silkelersin belki düzelir, gelişme olmazsa yoluna bakarsın.

Ben cinsel yönelim diyorum. Kendi bile farkında değil durumunun.
Sizde konduramıyorsunuz ama erkekler damacanaya bile hallenen yaratıklar. Yani size normal geliyorsa ki daha önce başka biri olmdığını düşünerek söylüyorum normali bu değil.
Genelde erkekler sürekli istekli kadınlar regl dönemleri vs. gibi hormonel dalgalanmaları sebebiyle bazen istekli bazen isteksiz olabiliyor. Kendiniz gibi düşünmeyin diye dedim bunu. Hani çok yorgun olsalar dahi iş sevişmeye gelince canlanırlar.

Bu tip yaşayan ölülerin, hiç enerji dolu bir adama dönüştüklerini görmedim.

Ki yazık, o da kendini gizlememiş aslında.

Ya her konuda tedavi görecek, ya siz onu bu haliyle kabul edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Başka yolunuz yok ki.

kızlar selam
Eşimle 2 yıldır evliyiz 1 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldık 4 yıldır hayatımda yani. Evliliğimiz boyunca düzgün bir cinsel hayatımız olamadı bana eşimin cinsel isteksizliği var gibi geliyor kendisine söylediğimde yok diyor ama yanaşan taraf hep ben oluyorum yanaşınca da yorgun oluyor sabah yapalım diyor ben de diyorumki sana taş taşıtmıyorum daha rahatlatan birşey sonuçta bu neden külfet gibi geliyor diyorum sonra tamam yapalım diyor ama istek ucup gidiyor. Anlamıyorumki erkek hep ister yani cok garip geliyor bana. Sen istemiyorsun yanaşmıyorsun diyince de yoo istiyorum yanaşıyorumda diyor. Haftada 1-2 yapıyoruz ama Ben orgazmın kıyısından bile gecmedim yani bu isteksizliğini hissetmemden midir bilmem beni cinsel olarak arzulamıyor gibi hissediyorum galiba bu yüzden olamıyorum. Zaten kendisinin ilk deneyimi olduğu için nereye nasıl dokunması gerektiğinin eğitimini 2 yılda hala alabilmiş değil ilişki esnasında biraz benimle ilgilenmeye kalksa hemen ereksiyonu bitiyor 😀 son 1 aydır da ereksiyon problemi ve tamamen isteksizlik var ben iyice sinirleniyorum ama yatıştırmaya çalışıyorum onu😀 bir seans psikologla görüştüm bana bir film önerdi cinsel içerikli sağlam sahneleri olan bir filmde adamda dal oynamadı ya😅 ne olacak böyle yani dedim bilmiyorumki diyo git kan ver değerlerin düştüğünden de olabilir dedim gitti kan verdi. 2 senedir cocuğumuz da olmuyor sperm düşüklüğü var birkaç doktrora gitti bir iki tedavi önerdiler asla karar veremiyo ameliyat mı olsam diye 1 senedir bekleyelim belki doğal oluyor diyo. yani bu evlilikte o kadar uyuşuk davranıyorki genel de de cok uyuşuktur sevgisini göstermede de bir hediye almaktada günlerce bana sorar doğum gününde ne alayım sana diye bana sorarsan ne anlamı kalırki diyorum eli boş geliyor 4 yıldır doğum günlerim hep zehir gibi geciyor onun yüzümden o kadar değersiz hissettiriyorki. Bütün bunların yanında sadece iyi bir insan uyumlu sakin bir insan. Son zamanlarda sadece bu yönünü sevdiğimi farkediyorum ona artık fiziksel hatta duygusal birşey hissettiğimden emin bile değilim cok üzgünüm cok severek evlendim ama bazen bırakıp gidesim geliyor o da evliliğe adapte olamadı belki kendini stress altında hissediyor ama sürekli telkin etmektenn de ben sıkıldım.
Kimseye anlatamıyorum bu durumu haliyle çevremdeki herkes tanıyor onu küçük düşürmüş gibi hissedeceğimden anlatmıyorum ama farklı bir bakış açısına veya yönlendirmeye ihtiyacım var sanırım bu durumlar düzelir mi
Kan verdi demişsiniz sonuç ne çıktı yazmamışsınız.

Değişir umudu işte. Birde çevrede sakin uyumlu mutlu görünüyoruz aileler arkadaşlar sorduğunda açıklayamazsın da hiçbir sebep onlara yeterli gelmeyecek cünkü mutluyduk vs vs
Sandığınız kadar insanların umrunda değilsiniz.onlara niye yeterli gelsin sebep, hakim mi bunlar? Koskoca insanlar evliliğin öyle dışarıdan göründüğü gibi olmadığıni biliyorlardir yani.bimem kim boşanmış derler aaaaa derler.3,5 dakika sonra herkes kendi hayatinda.anlaşamadık, uyuşamadık o kadar. Niye anlaşamadiniz diyecek hâlleri yok.hele bu devirde hiç öyle şeyler yok artık.düşünmenize bile gerek yok.anne babası sormuyor artık insanın.

Amann.devir artık eski devir değil.en yobaz aile bile ister istemez çağa uyum sağladı farketmeden bile olsa.biz insanlar olarak 2 güne kendi hayatımıza dönüyoruz bu devirde.2 öff pöff yaparlar 2 güne unuturlar.

Aynı durumdaydı evliliğim . Ben gereksiz uzattım . Asla değişmez . Hatta son zamanlarda bana diyordu ki benimki ; “ ilk sene vardı bu durum boşansaydın o zaman “. Ki bunu başka sebeplerle kavga edip konu buraya gelince söylüyordu yani adam ezilmiyordu bile .
O yüzden bu konularda hep diyorum kesinlikle düzelmez
Kaç sene sürdü?

Back
X