• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma sayılır mı?

Ortada boşanma sebebi varsa tabiki de düşünülmelidir.
Ancak konu sahibi bir açıklamada bulunmamış
Bu siteye üye olması bile başlı başına büyük hata o ayrı...
Ama bilmiyoruz orada sürekli takılıyo mu, yazışıyo mu, yoksa sadece üye olup bırakmış mı...
Hemen boşanma faslının ortaya atılması yanlış....
Hatta bana kalırsa bu sorunun burada sorulması da yanlış ama işteee :1closedeyes:

Hoşlanmıyorsunuz öyle mi.

Size silah zoruyla okutmuyoruz burda yazılanları.

Siz hoşlanmıyorsunuz diye " hayır boşanma göz yum " mu diyecez her boşanma sebebine.

Bize göre boşanma sebebidir size göre değil. E daha ne?

Ben "anya" desem siz "konya" anlayacaksınız, bu sebeple birşey söyleme gereği duymuyorum
Ayrıca "göz yumun gitsin" tarzında bir yorum yaptığımı da hatırlamıyorum-tatlicadiarzu-
Saygılarrrr :hulya:

Bir aile danışmanına gitmeniz gerektiğini ve profesyonel yardım almanız gerektiğini düşünüyorum.Eğer eşiniz bunu alışkanlık haline getirmişse,evliliğinizde ve cinsel hayatınızda ona göre birtakım eksiklikler vardır.Bunların farkında bile olmamış olabilirsiniz.Eşinize destek alalım derseniz kuvvetle muhtemel karşı çıkacaktır.Ama ikna edin bence.İnanın kavgayla,gürültüyle çözülmüyor bu işler.Gerçeği başka birinden(uzmanından yani) duymak çok etkili olabiliyor..

Tabi canım kadın dediğin susup oturur,boşanmayı düşünemez,düşünmemeli,eğer biri kazara fkrini sorarsa,boşan ya da ben boşanırdım dememeli maazallah adı yuva yıkamk isteyen kadına çıkar,her halükarda,yapıcı olmalı,ben alttan alırım,erkektir yapar,hata eder diye düşünmeli,döner dolaşır evine gelir diye de sabretmeli,cık cık cık ne o öyle boşanın falan dimi?.

Beni tartışmaya çekmeye çalışmayın, o kadar zamanım yok...
Ben bunların hiçbirisini söylemedim. Neden saptırıyosunuz? Sadece henüz olayı tam olarak bilmediğimz ve anlamadığımız için (bence) bu kadar hassas bir konuda konuşulmaması gerektiği düşüncesindeyim.
Hee siz şimdi, "konu açılmış, istedğimz yorumu yaparız" diyeceksiniz. Yapın arkadaşım, ben de istediğim yorumu yapıyorum işte...
Size de saygılarrr :)))

Ben "anya" desem siz "konya" anlayacaksınız, bu sebeple birşey söyleme gereği duymuyorum
Ayrıca "göz yumun gitsin" tarzında bir yorum yaptığımı da hatırlamıyorum-tatlicadiarzu-
Saygılarrrr :hulya:

Söylediklerinizi gayet güzel yorumladım merak etmeyin. Tartışmak istemiyorum yok yere ban yiyemem. Banlansam da bir şey değişmeyecek çünkü. Sizin görüşünüz yine aynı şekilde devam edecek.

İyi günler..

Kocanız çok iyi bişey yapmış
Erkektir yapar tabi böyle çapkınlıklar
Napcan bacım kır dizini otur kocanın yanında
Ayrılcak değilsin ya böyle bişey için
Erkek sonuçta hakkıdır yapcak tabisi :delphin:

Back
X