Aldatma sizce

koraykey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
111
4
68
İstanbul
Merhaba herkese
Arkadaşlar el elden üstündür 15 yildir evliyim
Yardımcı olun bana çok kararsiz kaldim
Esimden 2 senedir şüpheler içinde yasiyordum. Ama ona olan guvenimde bir sarsilma yoktu eşimin benden önce 3 sene birisiyle ciddi bir ilişki yasamis ama bana söylemedi sorduğumda çok kere de sormuştum oldumu ciddi ilişkin diye evleniyoruz icim rahat olması lazim yok hayir olmadi dedi nisanli iken soruyordum. Sonra evlendik 15 yildir evliyiz bu zaman içinde çok kavgalarımiz ciddi ama boşanmaya kadar yaklastik son anda döndük 2 tane evladimiz var. Esimle eski sevgiliden acildi konu ve agzindan kacirdi 2.5 sene biriyle ciktigini söyledi ben tabi caktirmadim o anda esim uyuduktan sonra telefonu aldim eski sevgilisinin adinida öğrenmiş tim facebook da aratayim dedim isminin ilk 2 harfini yazdim önüme eski sevg. 4 tane hesabi cikti. Sordum eşime sen bunu arattinmi dedim facebookta ve bana 1 kere başka tabletten baktim diye itiraf etmişti. Daha kapsamli bir arastirma yaptim facebook giriş ve cikislari tuttuğu dosyayi indirdim netten Esimin esim telefondan sürekli facebook dan 5 dk 10 dk 20 dk araliklarla genellikle geceleri sürekli oturum kapatip acmis bu oturum açma olayini herkes biliyordur umarim bilmeyenler için söylüyorum facebook dan komple telefon dan cikis yapmak tekrar girmen için sifreni girmeniz gerekiyor bu şekilde 1 yil icinde 60 kere girip cikmis ve eski sevgilisi kendi facebook dan eşime kapali isim vermeden esimi unutmadigini onu halen sevdiğini Esimin doğum tarihinde sürekli sürekli ithamlarda bulunduğunu gördüm profili herkese acik yapmis. Ve şimdi çok mutsuzum. Esim inkar geliyor ben onu unuttum bile o sayfayi kapattim sadece merak ettim evlenmismi diye bakmis . 15 yil sonra bu duruma düşmek cok zoruma gidiyor. Hayal kirikligina ugradim ve işin içinden cikamiyorum. Eşim bir daha olmuyacak yapmiyacagim çok pismanim diyor sizce ne yapmaliyim bana bir fikir bir yol verin eşime artik hiç guvenim kalmadi. Bunu yapan benim karim sizden af buyuruyorum mecbur kaldim burda açmaya konuyu kimseye danisamiyorum çok cekiniyorum. Bu kullanici ismide eşime ait

Son düzenleme:
Şu sosyal medya denen şey aile huzuru diye bişey bırakmadı yaa..
Eşinize bişey demeyin sakin kalın.Sizden önce bişey yaşamışsa sizden öncede kalmıştır.Sırf merakından bakmış da olabilir. Zaman zaman tekrar giriyorsa ve o kişiye bakıyorsa ozaman ciddi tavır alım bence.

15 yıldır face üzerinden mi bakışıyorlarmış ?

Keşke eşine hiç sormasaydın .

Net bir tavır sergilenmeyecekse (ayrılmak gibi ) bu durumlarda , eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekten başka bir işe yaramaz bu ; yaptın mı ? baktın mı ? sana mı yazdı onu ? ona mı yazdın şunu ? unutamadın mı onu sualleri

Hayir evlenmemiş ve onu hiç unutmadigini defalarca söylemiş facebook da

Vay be 15 yıl da ne askmis bu bitmemiş
Keşke hiç kurcalamasaydiniz
Yani boşanmayacaksiniz anlaşılan
Bari canınızı sıkmasaydiniz

K
Kabuğa gerek yok zaten itiraf ediyor baktim bi kere diye

K

Kabuğa gerek yok zaten itiraf ediyor baktim bi kere diye

Tamam ediyor da , belki uzun zaman önce baktı . Hiç haberi yok o kadının onu unutamadığından falan .

Şimdi bunları da öğrenmiş oldu .

Canım empati yap sende merak edip bakabilirdin eski sevgiline faceden bu illa ona karşı bi duygu beslediği anlamına gelmez ki.
Ayriyetten eski sevgilisinede çok sinir oldum 15 yıllık evli çocuklu adama ne diye öyle mesajlar atıyor pislik adi ya. Adamın seni aldatacagi yoksada resmen kadın teşvik etmeye çalışıyor
Eşine sahip çık bacim kaptırma oylelerine benden söylemesi ay yolasim geldi karıyı valla

size söylememesi konusunda çok da suçlamadım aslında çünkü hangi psikolojiyle yaptıgını bilmiyoruz.belki onu tamamen silmiş olmak için varlığından bile bahsetmek istemedi,yok saydı.belki sizin kafaya çok takacagınızı düşünüp mutsuz olacağınıza karar verip de söylemedi.. bunun cevabı onda. ben olsaydım bana kesinlikle söylenmesini isterdim o ayrı.
diğerleri için ise ne diyeceğimi bilemiyorum.

bence yaşasın sosyal medya.
sosyal medyadan önce insanların aklından geçenleri bilemiyorduk..
sosyal medyadan sonra ise yaptıkları hareketler bir nebze olsun ak ile kara nın ayrılmasında faydalı oluyor. daha iyi tanıyorsunuz,aklından geçenleri görebiliyorsunuz

Esimin telefonuna el koydum ordan giriyorum. Biliyorum yasak olduğunu. Sadece fikir almak istiyorum erkeklerle böyle şeyler konuşulmaz. Sizlerden istiram ediyorum
her ne olursa olsun yasak arkadaşım çık git işte birazdan eşinin hesabını da banlayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…