Hayir evlenmemiş ve onu hiç unutmadigini defalarca söylemiş facebook da15 yıl sonra tekrar eski sevgili
Ee kız evlenmiş mi bari bende merak ettim şimdi
Hayir evlenmemiş ve onu hiç unutmadigini defalarca söylemiş facebook da
Kabuğa gerek yok zaten itiraf ediyor baktim bi kere diye15 yıldır face üzerinden mi bakışıyorlarmış ?
Keşke eşine hiç sormasaydın .
Net bir tavır sergilenmeyecekse (ayrılmak gibi ) bu durumlarda , eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekten başka bir işe yaramaz bu ; yaptın mı ? baktın mı ? sana mı yazdı onu ? ona mı yazdın şunu ? unutamadın mı onu sualleri
K
Kabuğa gerek yok zaten itiraf ediyor baktim bi kere diye
Şu sosyal medya denen şey aile huzuru diye bişey bırakmadı yaa..
Eşinize bişey demeyin sakin kalın.Sizden önce bişey yaşamışsa sizden öncede kalmıştır.Sırf merakından bakmış da olabilir. Zaman zaman tekrar giriyorsa ve o kişiye bakıyorsa ozaman ciddi tavır alım bence.
bilmiyorum silinen mesajlar maalesef geri gelmiyorMesajlasma olmus mu aralarinda?
Esimin telefonuna el koydum ordan giriyorum. Biliyorum yasak olduğunu. Sadece fikir almak istiyorum erkeklerle böyle şeyler konuşulmaz. Sizlerden istiram ediyorumerkek üye yasakMune @Margarikotin
iyice alıştı erkek üyeler burayaKazen birde erkekler kulubü mü kursan ne
her ne olursa olsun yasak arkadaşım çık git işte birazdan eşinin hesabını da banlayacaklarEsimin telefonuna el koydum ordan giriyorum. Biliyorum yasak olduğunu. Sadece fikir almak istiyorum erkeklerle böyle şeyler konuşulmaz. Sizlerden istiram ediyorum
erkek üye yasakMune @Margarikotin
iyice alıştı erkek üyeler burayaKazen birde erkekler kulubü mü kursan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?