Ohh mis gibi kanıt ve şahit de var. Daha yüksek bir tazminat ve nafakayla eski kocanızı onlarla yalnız bırakın gitsin.Merhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Merhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Boşanma hukuken gerçekleşince sadakat yükümlülüğü kalkıyormuş..kadının bir çocuğu var ama komşum birden fazla çocuk gürültüsü oluyor dediDava açılış tarihi itibari ile sadakat yükümlülüğü ortadan kalkıyor diye okumuştum avukatınız varsa iyice bir danışın. Çocuklar derken kadının mı çocukları var
Doğru karar vermişsinizMerhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Merhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Bu arada öfkeyle kalkan zararla oturabilir.Merhaba canım,
Davayı açsa bile tam anlamıyla boşanmadıkça yükümlülük devam eder.
Avukatınızın pasif kalmaması lazım.
Bütün bunlar tazminat için değerlendirilecek unsurlar.
tazminat, velayet, nafaka isterdim böyle bi adamdan pislikMerhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Teşekkür ederimÇok üzüldüm senin adina. İyi dileklerimi sunmaya geldim sadece. Düşünmemeye çalış kendi hayatina bak boşver
Donuna kadar al pislik herifinMerhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Bisi sorcam. Böyle zina baskini yapiliyormu? Gecen aldatmak dizisine denk geldim baktim birazkadin polisi arayip evli oldugu halde baskasiyla yasiyo diye zina baskini yapip kanit olarak tutturacakti. Böyle bisi eger gercekten oluyorsa yaptirin hazir hepsi bi arada yasiyorken. Pislikler hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?