Aldatma teşebbüsü mü???

Daha önce böyle muhabbetler geçmese o adam bunları yazabilir mi? Hiç sanmıyorum. İyi düşünün bence. Bir de ben olsam aldatmadıysam eğer sizin o laflarınız üzerine kendim çeker giderdim..çok soğuk ve üzerine düşünülmüş geldi o cümleler. Ki aldatmadıysam da sizin cümleleriniz havada asılı kalacağı için kafam rahat olurdu.

Cunku cekirdek aile kadin ve cocuklarin degil erkegin lehinedir. Ekonomi erkegin ihtiyaclari nin giderilmesi uzerine kurulmustur. Biz kadinlarin onlarin hizmetcisi ve cocuk doguruculariyiz. Esitlikci bir toplumda aile sadece kadin ve cocuklardan olusur, illaki bir erkegi bir aileye hapsetmek gerekmez. Madem genlerini dagitma icgudusu oncelik basiyor, bu sisteme evet demeyerek kendinizi koruyabilirsiniz. Kimsenin de kalbi kirilmaz.

Merhaba canım. Haklısın eşinin emali biraz garip. Ama açıkçası aldatma olmayabilir. Böyle bir şey için hemen ayrılmak olmaz. Ben yaşça sizlerden çok büyüğüm. Aldatma gerçek olsa derhal boşa derdim çünkü asla hoş görüm yoktur. Ama şu durumda ortada elle tutulur hiç bir şey yok. Bence imkanın varsa takip et. Kesinlikle izle. Şu zampara arkadaşlar var ya.... İşte onlar adamları yoldan çıkarıyor. Mümkünse o adamla iş yapmasın . Ama bence izle. Mümkünse sende eşinle git. Tek bırakma. Bakalım tepkisi ne olacak.

Ay sizi çok sevdim, belli ki çok akıllı ve güçlü bir kadınsınız. İnşallah eşiniz bundan sonra bunun farkında olacak şekilde davranır.

Olay sadece bir mailse fazla abartmışsın. ayrıca sadece bir mail attı diye kimseye 1.500 + 2.300 nafaka bağlamazlar. hayallerde yaşamayın. hemen de nafaka düşünür olmuşsun. kocandan önce kendin önce evliliğini bir gözden geçir.

Bu hatırlatma eyleme dökme ihtimaline karşıydı. Ayrıca eşim bir süre önce müdür oldu. Bags like geçen rakamın dört katını kazanıyor. Herhalükarda bu kadar nafaka verilir zaten. Hayallerde yaşama durumu yok.

Aksine hiç soğuk bir evliliğimiz yok. Mutlu bir aileyiz. Eşimin işkolik olması dışında tartışma sebebi de olmaz genelde. İşte tam da bu nedenlerle hayal kırıklığım büyük oldu. Çan'ını yakmak 'çok da umrumda değilsin. Ben hayatıma devam ederim' mesajı vermek istedim. Mesajı da aldı bence.
Bir de mesele nafakayı ver ne halt yersen ye değildi. Ben hayatıma aynen devam ederim, seninse hayatın altüst olur demek istedim.

Aldatılma durumunda boşasan kabahat, boşanmasan kabahat.. yıkılsan ağlasan dağılsan
çocukların var güçlü dur ama güçlü durmaya çalışıp içi içini yerken ettiğin laflara kulp takılması da eksik kalmasın.
Bir kadının değil aldatması telefonunda bu minvalde bir mesaj görülmesi bile şiddete uğramasına, hatta öldürülmesine neden olabileccekken kadın haklı olarak üzülmüş, kırılmış, sinirden deli olmuş bir halde güçlü durmaya çalışıp karşı tarafa söylediği 2 saçma sapan laf yüzünden evliliği sorgulanıyor hatta aldatılma durumunda bile kabahatli bulunabiliyor. Gerçekten enteresan.
Erkeklerin aldattıklarında kadınları neden ve nasıl bu kadar suçlayabildiklerini iyi anlıyorum. İlgi göstermedin, şunu yaptın, bunu yaptın senin yüzünden aldattım diyerek peşinde de böyle destekçileri oldukları sürece aldatan erkeklerin sırtı yere gelmez merak etmesinler.

Burda derdimi anlattığım cümleler kadar biliyorsunuz hayatımı. Eşim çapkın bir adam değil. 16 yılda en ufak bir bakış, hesap dışı yapılmış açıklanamAyan bir harcama ya da mesaj yakalamadım ve oldukça dikkatli bir insanım. Sadece bana saygısızlık yaptıkları için 16 yıl boyunca toplasan ailesiyle 2 yıl ancak görüşmüştür. Ne kadar kazandığımı ya da harcadığımı bilmez ilgilenmez. Kibardır, düşüncelidir, beni şaşırtmayı sever, çocukların herşeyiyle ilgilenir işten vakit buldukça. Yani tüm bunlara genel olarak baktığımda yüzde yüz emin olamasam da bir süre daha gözlemlenmeyi ve değerlendirilmeyi hakettiğini düşündüm. Ama eğer o mesajın devamı olsaydı ya da aldattığına veya aldatacağına dair bir kanıt ikinci kez düşünmeden yolumu ayırırdım. Bu kadar net.

Ben bu tarz konuşmalardan aşırı rahatsız olurum ve belirtirim, yine belirttiğim bi dönem bunun "erkek muhabbeti" olduğu cevabını aldım e durur muyum aynı şeyi yaptım sonunda tahammül edemeyip bir daha böyle bir konuşmaya rastlamamıştım, çünkü laftan sözden anlamama potansiyeli yüksek canlı grubu bu erkekler maalesef yaşayınca anlıyorlar. Fakat ne yazıkki sizin muhabbetiniz benim verdiğim misalden daha farklı ben böyle bir şeye rastlamamıştım, fiziki bir değerlendirmeydi verdiğim örnek. Sizin ki beni de kıllandırırdı, iyice burnundan getirin e artık ben de böyle sohbetlere katılayım nasılsa evliliğimiz kaldırır abartmaya gerek yok deyiverin bi izleyin

Aynı örneği ben de verdim. Tamamen haklı buldu beni. 16 yılda ilk kez böyle bir hata yaptım. Bana mesaj yazan kişinin tarzıyla yanıt verdim ama pek çok cevap verilebilirdi dedi. Kesinlikle kapatmadım mevzuyu hala izlemedeyim.

Ufaktan bi eğilim olmuş ama şimdi geri bas yapmış , fırsatını bulunca tam gaz devam..peşini bırakma bu işin bence konuşmalar çok ıyykk.

Öyleyse eşiniz anlamıştır herhalde ne mesajı verdiğinizi sizi tanıyan bilen kişi olarak.

Nedir son durumunuz daha önce de bir şeyler yaptığını düşünüyor musunuz başka ipuçları çıktı mı?

Hayır beni şüphelendirecek başka hiçbir şey yok. Zaten algılarım açıktır sürekli yapı olarak şüpheci bir insanım. Bundan sonra daha dikkatli inceleyeceğim orası kesin ama. Şu an soğukluğum devam ediyor. Eşim eskisi gibi davranıyor. Sakinleşmemi bekliyor sessizce.

Dısarıdan bakıldıgında aldatma tesebbüsü gibi duruyor. Fakat içerden bakabilen sizsiniz, eger "esim yapmaz öyle seyler, o adamın aklına uyup öyle kabaca konusmus" diye düsünüyorsanız icinizi rahat tutun.

Valla kocam yapmaz diyemem insanoğlu maalesef çiğ süt emmiş. Ama şu an olumlu düşünceler daha ağır basıyor. Eğer öyle bir eylemi ya da niyeti varsa elbette bir yerden açık verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…