aldatma ve boşanma

Konuyu okursanız tam kapandi tuttu vs diye neden bahsedildiğini daha rahat anlarsiniz. Benim annemde vajinal estetik oldu. Ne oldugunu biliyorum
Ama hymenoplasti direk kizlik zari dikimi demek
Gayet dikkatlice okudum konu sahibi orada sadece labioplasti sormuş. ..

Bence acip tekrar bakin....konu sahibine bu konuda özür borçlusunuz....

Muhalefet olmak için sormuyorum meraktan soruyorum çocuk ikisinin çocuğu annede de kalabilir babada da sorun bu değil ama anneliği bırakın geçin vicdanen size şiddet uygulayan bakamayacağını bildiğiniz bir adamın yanına herhangi bir çocuk bırakır mısınız ? Kendi çocuğunuzu demiyorum herhangi bir çocuk?
Tüm yorumlarini okumadim ilk konuya istinaden yazdim,arada bazi uyelerin yorumlarini okudum.Şiddet uygulayan bir insanin yaninda elbette cocugum kalsın istemem ya da herhangi bir cocuk!
Sizi severim, yorumlarınızı oldukca mantikli bulurum,simdi 20 yaşında olan evladımı tek basima buyuttum, bazi insanlar anaç ruha,direniş gosterecek yapiya sahip degildir,bu ilk günden kararlarina yansir! Baba siddet meyilli bir adam olmasa bakmak zorunda derdim o masumlarin güclü bir annesi olmayabilir ama Masallah her seyi goze alacak bir babaları var...O zaman bunu da göze almaliydi derdim....

Gayet dikkatlice okudum konu sahibi orada sadece labioplasti sormuş. ..

Bence acip tekrar bakin....konu sahibine bu konuda özür borçlusunuz....
2 bebegini birakip giden ve bunun derdine yanio nasil cozecegini dusunecegi yerde sizin dediginiz gibi ! genital estetik derdinde olan bir kadina hic bir sey borclu degilim
Ve yineliyorum
Insallah cocuklarini o namussuz dedigi kadin buyutur
Insallah vicdan sahibidir analik yapar

Tüm yorumlarini okumadim ilk konuya istinaden yazdim,arada bazi uyelerin yorumlarini okudum.Şiddet uygulayan bir insanin yaninda elbette cocugum kalsın istemem ya da herhangi bir cocuk!
Sizi severim, yorumlarınızı oldukca mantikli bulurum,simdi 20 yaşında olan evladımı tek basima buyuttum, bazi insanlar anaç ruha,direniş gosterecek yapiya sahip degildir,bu ilk günden kararlarina yansir! Baba siddet meyilli bir adam olmasa bakmak zorunda derdim o masumlarin güclü bir annesi olmayabilir ama Masallah her seyi goze alacak bir babaları var...O zaman bunu da göze almaliydi derdim....
Teşekkür ederim siz de benim dikkatimi çeken bir üyesiniz o yüzden sormak istedim ben de aynı şeyi düşünüyorum herkes anaç olmak zorluklara direnme gibi şeylere sahip olamıyor ama ben başkasının çocuğu da olsa şiddet olan bir yere bırakmazdım

Inanilir gibi degil. Baba evine dönmüş. Ama elin oğlunu dolandiracak bakireyim diye
Ve bu kadinin sahip çıkmadığı iki cocugu var
Allah asil kendisini evlerden uzak etsin
Insallah o cocuklari da eski sevgili vicdanli biri cikarda büyütür annelik eder ne diyeyim
Şok oldum gerçek mi bu ?

Son düzenleme:
Şok oldum gerçek mi bu ?
Valla konu sahibi
2 çocuğunu kocasina bırakmış. Bıraktıklarında biri 3 4 aylik digeri 1.5 yaşında sanırım
Ailesi o adamin cocuklarini! Kabul etmemis
Ve kendisi hic derdi tasasi yokmus gibi bugun
Hymenoplasti hakkinda bilgi almış.
Hymenoplasti kizlik zari dikimi demektir. Ama az once baska bir uye beni estetik hakkinda bilgi almis siz yanlis anlamışsınız diye uyardı.
Sonuc olarak 2 yildir! 2 evladini birakmis bir kadinin derdi bu !!
Saka gibi ama değil

Valla konu sahibi
2 çocuğunu kocasina bırakmış. Bıraktıklarında biri 3 4 aylik digeri 1.5 yaşında sanırım
Ailesi o adamin cocuklarini! Kabul etmemis
Ve kendisi hic derdi tasasi yokmus gibi bugun
Hymenoplasti hakkinda bilgi almış.
Hymenoplasti kizlik zari dikimi demektir. Ama az once baska bir uye beni estetik hakkinda bilgi almis siz yanlis anlamışsınız diye uyardı.
Sonuc olarak 2 yildir! 2 evladini birakmis bir kadinin derdi bu !!
Saka gibi ama değil
Çocuklarını da yeniden evlenip rahat etmek için bırakmış demek ki, çünkü çocuklar ona ayak bağı olacaklardı yeni ilişkisinde.
Bakamayacağınız çocuğu yapmayın Allah rızası için.

Back
X