• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Merhabalar;
Aldatma ile ilgili bir yazıya denk geldim. Sonra birden bir sürü videoda aldatma başlığı vardı.Psikologlar nedenlerini açıklıyorlardı. Bazılarını izledim. Son zamanlarda ciddi bir artış varmış. Bilmiyorum ama sırf bu sebeplerden ilişki denen şeye sıcak bakamıyorum. Mesela çoğu aldatma boşanma ile değil affetme ile sonuçlanmış. Bana çok ilginç geliyor. Nasıl affedilir ki? Bir insanı nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Hayatın farklı sorunları çok fazla sarsmıyorda insan ilişkilerinde ki yıkıcı şeyler beni dağıtıyor. Neler düşünüyorsunuz?

Affedilmez.affetmedim.bende anlamam affedenleri
İşin ilginç yanı psikoterapist aldatılma sonucu boşananların pişman olduğunu söylüyordu. Çok şaşırdım. Pişman olma gerekçeleri de ilişkilerini kurtarmak için mücadele etmemeleriymiş.

Aldatılma olaylarını duydukça evlenmeye soğuk bakıyorum.
Gün gelip evlensem bile eşime körü körüne güvenmemem gerektiğinin bilincine vardım.
Malum, Kemal'im yapmazcılar çok ülkemizde.
Dediklerinize ek olarak ben erkeklerin çok eşli varlıklar olduğuna inanmaya başladım.

Büyük sözüme tövbe affetmezdim.
Affedilmemeli bana göre de.
Böyle davranışların yaptırımları ağır olmalıki azalsın şu oran.
Terkedilmeliler..

İşin ilginç yanı psikoterapist aldatılma sonucu boşananların pişman olduğunu söylüyordu. Çok şaşırdım. Pişman olma gerekçeleri de ilişkilerini kurtarmak için mücadele etmemeleriymiş.
Hangi terapist o?bende 1 sey soyleyeyim 1 psikolog olarak aldatildigi halde affeden kadinin baska sorunlari vardir cozulmemis cozmekten korktugu.dik durusunu ozguvenini iradesini kaybetmis bastirmistir 1 yerlerde.
Affeder ve ne yapar ben mucadele ettim evliligim iliskim arkadasligim icin der.mucadeleci kadin olduguna inanir inandirmaya calisir cevresini.ama bilir yine yapacak yine aldatilacagim cunku bu izni toleransi taniyorum karsimdakine der ve o cozulmemis sorunlarina bir yenisini ekler.
Evli ve yeni bir bebek sahibiydim esim beni aldatmaya tesebbus etti sadece.affetsem yine edecekti.
Yakin arkadaslar aile cevre herkes icin gecerli aldatildigini hissettiginde bildiginde guvenin asla gelmez o kisilere keza kendine guveninde solar tukenir.

Dediklerinize ek olarak ben erkeklerin çok eşli varlıklar olduğuna inanmaya başladım.
Neden? Çünkü her iğrençliği affeden hemcinslerimiz yüzünden erkeğe bu rahatlık veriliyor nasılsa affediyor veya nasılsa bu bitse yedeği var mantığında hareket ediyorlar. Bu taviz verilmese aldatma oranları bu denli artmazdı diye düşünüyorum.

Hangi terapist o?bende 1 sey soyleyeyim 1 psikolog olarak aldatildigi halde affeden kadinin baska sorunlari vardir cozulmemis cozmekten korktugu.dik durusunu ozguvenini iradesini kaybetmis bastirmistir 1 yerlerde.
Affeder ve ne yapar ben mucadele ettim evliligim iliskim arkadasligim icin der.mucadeleci kadin olduguna inanir inandirmaya calisir cevresini.ama bilir yine yapacak yine aldatilacagim cunku bu izni toleransi taniyorum karsimdakine der ve o cozulmemis sorunlarina bir yenisini ekler.
Evli ve yeni bir bebek sahibiydim esim beni aldatmaya tesebbus etti sadece.affetsem yine edecekti.
Yakin arkadaslar aile cevre herkes icin gecerli aldatildigini hissettiginde bildiginde guvenin asla gelmez o kisilere keza kendine guveninde solar tukenir.
Aslında bende şuna çok inanıyorum. Bir kere şiddet uygulayan ve aldatan kişi bu eylemleri tekrarlar. Ve ayrıca lütuf gibi o insanla duygusal ve cinsel ilişkide tekrar bulunmakta tuhaf geliyor.

Belli çokta zorla olsa insan affeder kendini zorlayip ama hiç bi zaman eskisi gibi olmaz bencede affedilmemeli

Neden? Çünkü her iğrençliği affeden hemcinslerimiz yüzünden erkeğe bu rahatlık veriliyor nasılsa affediyor veya nasılsa bu bitse yedeği var mantığında hareket ediyorlar. Bu taviz verilmese aldatma oranları bu denli artmazdı diye düşünüyorum.
Aterkil bir toplumuz. Erkeğin hakkıdır algısı var. Hatta şöyle telkin de verilir. Yakalanmamaya dikkat et.

Affedilmez ya da kolay kolay hazmedilmez yani. Eşimi düşünemiyorum böyle bir şey yaparken. Donuna kadar alırdım herhalde:KK53::KK53::KK53:
Bazı kadınlar şunu diyormuş ama cinsel aldatmayı affederim. Duygusal aldatmayı affetmem.

Bazı kadınlar şunu diyormuş ama cinsel aldatmayı affederim. Duygusal aldatmayı affetmem.

Bazı kadınlar kafayı yemiş herhalde nasıl içleri alıp tiksinmeden yeniden o herifle aynı yatağa girecekler acaba

Back
X