- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
Ahh ah. Geçen yıl benim geçtiğim süreçlerden geçiyorsunuz. 5 yıllık evlilik bir anda değişen bir adam. Birkaç aydır şüpheleniyordum ama çok iyi oynuyordu. Karşısına geçip kaç kez söyledim sen beni aldatıyorsun açıkça söyle, alır çocuklarımı çeker giderim ama beni aptal yerine koymanı kaldıramam diye. Sürekli inkar yeminler sözler. Olabilir sevgisi bitmiştir ama dürüstlük beklemiştim sadece. En sonunda silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrendim.4 aydır aldatılıyordum. Yıkıldım çünkü kapılarda karşılayıp kucağına atlayacak, arkasından pencerelerden bakıp el sallayacak kadar aptalca seviyordum. Ve biri 4 diğeri 1 yaşında iki küçük çocuğumla 1 ay suren karar süreci. Kararım en baştan belliydi zaten öğrendiğim akşam boşanacağımı söylemiştim ama çevre aklımı çok karıştırdı çocukların için biraz daha gözlemle belki değişir falan filan. Sonuç 1 ay sonunda anlaşmalı boşanma. Çekişmeliyi psikolojim kaldırmayacaktı. Bu arada ben de psikoloğum ama MEB'de rehber öğretmenlik yapıyorum. Yaptığını unutamazsınız, aklınıza her geldiğinde tekrar tekrar yıkılırsınız. Umarım en az zararla atlatırsınız bu süreci. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ne aci...mesleklerimiz ve yasadiklarimiz ayni...bu konuyu detayli konusmak isterim sizinle.erteleme psikolojisi yasamak istemiyorum..Ahh ah. Geçen yıl benim geçtiğim süreçlerden geçiyorsunuz. 5 yıllık evlilik bir anda değişen bir adam. Birkaç aydır şüpheleniyordum ama çok iyi oynuyordu. Karşısına geçip kaç kez söyledim sen beni aldatıyorsun açıkça söyle, alır çocuklarımı çeker giderim ama beni aptal yerine koymanı kaldıramam diye. Sürekli inkar yeminler sözler. Olabilir sevgisi bitmiştir ama dürüstlük beklemiştim sadece. En sonunda silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrendim.4 aydır aldatılıyordum. Yıkıldım çünkü kapılarda karşılayıp kucağına atlayacak, arkasından pencerelerden bakıp el sallayacak kadar aptalca seviyordum. Ve biri 4 diğeri 1 yaşında iki küçük çocuğumla 1 ay suren karar süreci. Kararım en baştan belliydi zaten öğrendiğim akşam boşanacağımı söylemiştim ama çevre aklımı çok karıştırdı çocukların için biraz daha gözlemle belki değişir falan filan. Sonuç 1 ay sonunda anlaşmalı boşanma. Çekişmeliyi psikolojim kaldırmayacaktı. Bu arada ben de psikoloğum ama MEB'de rehber öğretmenlik yapıyorum. Yaptığını unutamazsınız, aklınıza her geldiğinde tekrar tekrar yıkılırsınız. Umarım en az zararla atlatırsınız bu süreci. Hakkınızda hayırlısı olsun