aldatma ?

Uffff bu şüphe ne menem birşey ya insanı yiyip bitiriyor.İnşallah bir an evvel içiniz ferahlar.
 
Allah yardımcınız olsun.
Çok üzüldüm ya..
İnternet ne çok yuva yıkıyor,kötüye kullanıldığında..
Dediğiniz gibi sizi kandırmasına izin vermeyin, bana her seferinde inanıyor diye farklı arayışlara girebilir..
Tayininizi istemekten korkuyormuşsunuz ya orda da çok üzüldüm, insanın güven duymadığı biri ile yaşaması ne kadar zor..
Siz hep küçük bir ilçede yaşamayacaksınız ki, varsın büyük ilde farklı yollara meyil edecek biri varsa yanınızda şimdiden def edin gitsin..

Böyle güvensizlikle evlilik çok zor , size yazık.
Nereye kadar onu takip edeceksiniz, her durumda gözünüz arkada mı kalacak..
Arkanızı döndüğünüz her an bir iş çevirme girişiminde bulunacak bir insan Emin’im yakışmaz yanınıza..
 
Bekleyecek bir şey yok diye düşünüyorum daha ne olsun ki. Scope anladığım kadarıyla yüzde 90-95 cinsellik içerikli video yayınlarının olduğu bir canlı yayın uygulaması. Dediğin gibi maçların da canlı şekilde orda yayınlandığını gördüm, sizin eşiniz maçları takip ediyordur belki sadece. Orada profil sayfası gibi birşeyde takip ettikleri, takip edenler, yakın zamanda izlenen videolar başlıkları var. Orada izlediği videoları ve videoların ne zaman yayınlandığını görüyorsunuz. Ama izlediği videolar kısmı silinip temizlenebiliyor da. Bizimkisi silmeyi unuttuğu için alenen gözüküyor herşey. Kişileri takip etmeden de videolar izlenebiliyor bu arada. İnşallah sizde ve kimsede bu tarz şeyler çıkmaz. Hiçbir kadın aldatılmayı ve bu duyguyu yaşamayı haketmiyor.
 
Uffff bu şüphe ne menem birşey ya insanı yiyip bitiriyor.İnşallah bir an evvel içiniz ferahlar.
İnsanın aklından bir an olsun çıkmıyor ki. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Neyse ki 2 gün sonra kayınvalideler gidiyor. Daha fazla süre beklemek zorunda kalsaydım napardım bilmiyorum. Bakalım Çarşamba günü kendisiyle oturup sakin sakin konuşunca ne diyecek ve evliliğimiz işte o an hangi yönde ilerleyecek bilmiyorum. Kayınvalidelerle kendi çapımda zorlu bir 20 gün geçirdim. Onlar benden hoşnut değillerdi ben de onlardan. Duysalar sevinirler tahminim asık yüzlü gelinden kurtulduk diye. Kendi gözlerinde muhteşem oğullarına beni yakıştıramıyorlardı muhtemelen. Oğullarına el pençe divan olacak bir gelin olmamı istediler hep, ben de tam aksi bir gelindim onlara. Yapacak birşey yok Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
 
Çok abartıyorsunuz bence. Açık saçık video izleyen herkes eşini aldatmaz. Sohbet ve flört elbette yanlış ama Videoları bu kadar abartmak bana saçma geliyor. Bir erkek eşiyle olmayıp sadece video izliyorsa o zaman yanlıştır ancak.
 
Sanırım takip edilecek durum yok ben bu kadar fena bi yer olduğunu bilmiyordum. Inşallah sadece maçları izliyordur eşim. Insan kime güveneceğini şaşırıyor ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ne yapardım acaba diye kesinlikle son bir şan verirdim net bir dille açıklardım. Yaptığı yanlış ama bi süre ailenize gitseniz ya da kendi ailesine anlatıp rezil etseniz bi etkisi olmaz mı?
Alalen aldatma değil ama en az o kadar iğrenç biliyorum şansı hakeder mi orwsıda muamma ama ben evladım için ailesine rezil eder kendi aileme bi süre gider net kurallarımı kafasına yerleştirene kadar dönmezdim. Sonrasında devam edersede yapacak birşey yok değil 1 10 evladım olsa yaşayamazdım midem kaldırmazdı.

Inşallah kimse yaşamaz dediğiniz gibi. Kimse haketmiyor. Sizee enine boyuna düşünün çocuğunuz var mı?
 
Evet güvenimi iyice yitirmeye başladım ona karşı. Aynen söylediğiniz gibi arkamı döndüğüm anda bir iş çevirmesinden korkuyorum artık. Bir haftalığına ailemin yanına gidiyorum bu sürede kendisine telefonla ulaşamayınca ne yapıyor acaba diye içim içimi yiyor. Şu ana kadar kesin şunu yaptı diye bir kanıtım olmadı. Ama 1 ay önce sohbet programı indirmiş 3 saat sonra silmiş gözüküyor, biriyle konuşup konuşmadığını bilmiyorum ama ben gelmeden 4-5 gün önce yapmış bunu. Hani eşimle sohbet anlamında da paylaşmadığımız birşey yok diye düşünüyorum. Yani ben onunla derdim varsa paylaşırım, o da benimle. Başkalarıyla gecenin 2 sinde sohbet etmeyi aklından bile geçirmiş olmasının amacı belli gibi. Bugün konuşmamış olsa bile diyelim, yarın konuşmayacağını nereden bileceğim. Başkasıyla sohbet etmesine dayanamam ben işte bu benim için boşanma sebebidir. Başkalarıyla sohbet programında konuşmaya niyet eden adam yarın eskort kızlarla görüşmeye de niyet edebilir diye düşünüyorum. Aldatma geliyorum diyor gibi. Yarın kayınvalidemler gidiyor ve ben ne yapacağımı hala bilmiyorum.
 
Bana asıl dokunan ve asıl üzüldüğüm nokta sohbet programı indirmiş olması zaten. 1 ay önce ilk gördüğümde eşim de evdeydi o an ve elim ayağım titreyerek ağlayarak sordum kendisine niye böyle birşey yaptığını. O da programı arkadaşından duyduğunu meraktan indirdiğini ve kullanmadan sildiğini söyledi. Çok irdeleyemedim o an ve inandım ona. Ama şu an izlediği bu scope taki videoları görünce onu da kullanmış olabileceğini düşünüyorum artık. Bu uygulamanın ne olduğunu indirirken de biliyordu çünkü bekarken kullandığı bir üyelik bu. Bu uygulama niye hala telefonunda peki niye silmiyor. İzlemeye devam etmeyi düşünüyor sanırım ara ara. Hadi bu video olayını görmezden gelsem bile sohbet programına bir kez niyet etmiş olan adam bunun tekrarını getirmez mi sizce? Sohbet programından biriyle konuşmuş olması benim için boşanma sebebidir ben bunu kaldıramam. Beni aptal yerine koymaktır bu.
 
Aileleri şu an için mevzuya karıştırmak istemiyorum. Küçük bir ilçedeyim burada bir otelde kalsam insanlar görür duyar laf olur. Belki bu da onun üstünde daha büyük bir baskı oluşturur bilmiyorum. Yada işten izin alıp bir süre şehir merkezinde bir yerde kalabilirim. Ama dediğiniz gibi bir süre evden uzaklaşsam belki daha etkili olur. Bir de ben şu an 3 ay sonraki bir sınava hazırlanıyordum. İzinlerimi de sınava yakın kullanmayı düşünüyordum da şu an kullanırsam kötü olacak benim için. Sınavı geçersem ondan sonra çocuk düşünüyorduk. Şu an çocuğum yok yani.
Yarın kayınvalidemler gidiyor. Yarın bizim için hesaplaşma vakti olacak. Çok kargınım ona karşı. Sakin konuşup bütün kırgınlığımı anlatacağım kendisine. Bu konuyla ilgili de birtakım açıklamaları bahaneleri olacak muhtemelen. Ve belki ben gidiyorum dersem bana inanmıyorsan git tabi deyip beni ikileme sokacak. Ama gitmek en doğrusu gibi. Benim eşim çok gururludur kendini haklı görüyorsa hiç özür falan dilemez bir çabası olmaz barışmak için. Sen bana inanmadın gittin sen tercih ettin ayrılığı deyip benimle hiç iletişime geçmeyecek belki bu süreçte. Kendi kendime eve dönmek zorunda kalırsam eşim vazgeçmeyip bir dahakine daha ileriye götürür mü acaba bilmiyorum. Kafam çok karışık. Gitmek mi doğrusu kalmak mı?
 

Ben de evliyim, ve geçen haftalarda güvensizlikle ilgili bir sıkıntı ben de yaşadım konularımda var hatta.
Program vs bir şey değil, eşimin Facebook hesabı olmamasına rağmen gmail geçmişinde Facebook aratılmış olarak gözüküyor..
App storedan Facebook messenger hiç indirilmemiş,
Facebook tan mesajlaşılabilmesi için sanırım bir süre sonra messenger mecbur indirilmesi gerekiyor, sayfa ona yönlendiriyor..
Kendisi inkar etti, ben de Facebook indirip telefonuma meseenger i mecbur koştuğunu görünce ve app storedan hiç indirilmediğini görünce inandım..
Ama şuan bile içim hala bir tuhaf, neden g mail geçmişinde vardı diye..

O yüzden çok iyi bilirim o güvensizliği ve sizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.. güvensizlik kurt gibi, bir kere girince insanın beynine resmen kemiriyor..
Ben güvensizlik ile devam edemem, ben karşımdaki kişiye sonsuz sadakat ile bağlı isem o da öyle olmak zorunda..
Aslında buna zorunluluk demek kötü, olması gereken o ..
 
Evet dediğiniz gibi mesajlaşmak için mesenger indirmek zorunlu yoksa kesinlikle mesajlaşılamıyor. Sahte hesabı varsa istediği kişilere sadece fotoğraf yorumu, sayfasına birşeyler yazma falan olabilir. Biraz paranoyakça yaklaşım yaptım galiba kusura bakmayın lütfen. Hiçbir kadın aptal durumuna düşürülmeyi haketmiyor. Eşim beni aptal durumuna düşürdü maalesef ki. Sizinkisi çok masum bir durum gibi gözüküyor bence. Birşey olduğunu hiç sanmıyorum rahat olun.
Dediğiniz gibi bir de düşünüyorum ki ben ona bu kadar sadıkken, insanlara davranışlarıma tebessüm etmeme bile o kadar dikkat ediyorken bana yaptıklarını hakettiğimi düşünmüyorum. Ben makyaj yapmayı seven bir kadınım ama çok abartmam asla, doğal tonlarda makyaj yaparım. 2-3 hafta önce sabah işe gitmeden önce her günkü gibi makyaj yaparken gördü beni ve kızdı. Kime beğendirmeye çalışıyorsun kendini diye bir laf bile etti. Sabah sabah işe gitmeden önce kavga edip ağlayarak işe gitmemek için sesimi çıkarmadım. Bana bu şekilde konuşan, makyaj yapmama sinirlenen adamın şu yaptıklarına bakın. Yazık diyorum yazık. Ah ne desem boş. Şu an hala mutlu eş rolüne devam ediyorum. Yarına bakalım hakkımızda Allah hayırlısını versin inşallah hepimizin.
 

Üzmeyin kendinizi..
Sizi tanımıyorum, ama anlattığınız gibi davranan bir kadının yanına öyle bir adam yakışmaz zaten..
Yarın konuşun bakalım, ne saçmalayacak..
Devam etme kararı alırsanız da iyi bir ders verin ki ir daha böyle bir şeye yeltenmesin..
Ama dediğim gibi yıpratmayın kendinizi, çoluğunuz çocuğunuz yok..

Eşime bu olayı sorunca kuran ı Kerim’in üzerine el bastı, ve böyle ciddi bir eylemde yalan söylenir mi bilemem, şahsen ben kuran un üstüne el basarak asla yalan söyleyemezdim..
Kendisi bu olaydan 1-2 gün önce başka bir bilgisayardan gmail hesabına girmişti,son kullanılan cihazlarında var, acaba orda oturumunu açık unuttu da böyle bir kayıt mı çıktı ortaya diye de düşündüm..
İnanmak zorundayım şuan çünkü 2 yıldır bir vukuatını yakalamadım.. Bundan sonra da hiç olmaz inşallah..
 
Evliyim ama ben de böyle düşünüyorum .Erkeklerin geninde var bu ...
 
Merak ettim sizi, umarım iyisinizdir..
Gelişmeleri paylaşır mısınız müsait olduğunuzda ?
Henüz konuşmadık, şehir merkezinde kayınvalidemleri yolcu ettikten sonra yemek yiyip ilçeye döndük ve eşim eve gelmeden bana sen arabayla eve geçersin diyip direkt işe geçti. Şu an çalışıyor yani. O da çok yorgun ben de çok yorgunum oturup konuşacak gücüm yok gibi ama bir gece daha içimde saklamak da zor geliyor. Yarın sakin kafayla konuşmak daha doğru da olabilir bilmiyorum.
Bugün sabah kalktığımda bir evimin duvarlarına, bir yatağıma baktım. İçimden belki de bunlara son bakışlarım diye geçirdim. O kadar üzüldüm ve yıkıldım ki. Evimin duvarlarını bile öyle seviyorum ki. Bu yuvayı ayakta tutmak için elimden geleni yapmıştım oysa ki ben. Böyle birşeyle mahvolmamalıydı herşey. Konuşmaya göre hareket etmeyi düşünüyorum. Boşanmak istemiyorum aslında ama videolu görüşme yapıp yapmadığı konusunda ağzını arıcam ve yapmışsa boşanmam gerekiyor. Videolu görüşmeye kadar iş gitmişse zaten durum ciddidir. Ama yapmamışsa da yine de evden uzaklaşmalı mıyım gözünü korkutmak amaçlı yoksa bu bizi birbirimizden daha mı çok koparır bilmiyorum.
 

Umarım iş o noktaya varmamıştır dediğiniz gibi.
Sadece birkaç video izlemek ile kalmıştır umarım..
Yapmamışsa evden uzaklaşmayın bence.
Burada ne kadar bana ters olsa da porno vs izleyenler için normal olduğu söyleniyor..
Videolu görüşme yok ise , eşinizin izlediği porno kadar ileri boyutlu bir şey değil.
Yani bence inşallah öyledir, eğer görüşme yapmamış ise evden ayrılmayın.
Şu noktada yapmayın yani, aynı ev içinde cezalandırın onu..
Umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır bu konuşma, umarım iş boşanmaya gitmez.
Gelişmeleri paylaşır mısınız merak ediyorum gidişatı ..
 
Evliyim ama ben de böyle düşünüyorum .Erkeklerin geninde var bu ...
Peki internette 2-3 saatlik sohbet boşanma sebebi olmaz mı sizce? Bunu bile bile devam etmek de erkeğin bu olayı tekrarlamasına zemin hazırlamaz mı peki? Bir de bütün erkekler mi açık kadın videosu izler yani ?
Aslında benim tereddüt ettiğim bir nokta da şu. Ben eşimden ayrılsam da bir süre sonra evlenmeyi düşünürüm. 29 yaşındayım ve çocuğum olmasını istiyorum çünkü ve gerçekten beni hiçbir açıdan hiçbir şekilde aldatmayacak bir eş bulabilir miyim ki bu hayatta?
 
Erkeklerin müstehcen videolar izlemesi tabiyki doğru değil, benim başıma da gelse üzülür kırılırdım ama bu nedenle evliliğimi bitirmezdim. Bence aşırı tepkiler vermeyin aynı evin içerisinde sorunlarınızı çözmeye çalışın.
 
2 3 saatlik sohbet direk aldatma zaten. Ben porno vs gibi seyleri kasdettim. Bence her erkek izler ! Hatta bazi kadinlarda izler ve ben buna takilmam. Hic bir sekilde aldatmayacak erkek yoktur ya. Ben esimi 18 yilda hic yakalamadim. Bir kere bile kuskulanmadim. Yaptiysa da haberim yok. Yapacaksa da olmasin. Boşarım!
 
Eşinizle görüştünüz mü?

Bence eşiniz bu konuda kendini haklı göremez grur yapacak bir tarafı yok. Ama en azından gidip gitmemekte kararsızsanız en iyisi aynı evin içinde olsanızda kök söktürmek.
Bir süre konuşmayın tepkinizi belli edin. En azından gidip eve dönmektense evde ona moral bozukluğu yaratabilirsiniz. Belki yaptığı hatayı anlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…