Aldatma

çay bilemiyorım böylesi daha saçma değilmi gel sen gecegece eşimle konuş bide benim yanlış anlamadan korkbir süre izleyeceğim bakalım nereye gidecek bu konuşmalar gerçekten eski bir arkadaştan ibaret mi kalacak yoksa yeni bir arkaşlık ki olucak yaşayıp görücez
Belki eşiniz sabahtan yazdı normal arkadas gıbı napıyorsun diye. O da msjı gec gorup oyle cevap verdi sonra konusma ilerledi diyelim. Bilemeyiz tabiki niyeti. Sen takipte kal. Allah korktuguna ugratmasın...

Sordum diyelim nasıl bir açıklama yapacak evet böyle bir niyetim vardı tüh beni yakaladın mı diyecek
Ki sen neden böyle birşey yapıyorsun diye beni suçlayacaktır eminim sonuç alsam zaten sorarım hatta yüzene çarparım böyle bişey yaptın diye
Sorduğunuz anki tavrından neyin ne olduğunu anlayabilirsiniz bence..
Ayrıca kısıtlayan bir eş değilim diyorsunuz.Ben eşinizin yerinde olsam "canım eski bir okul arkasimla görüştüm bugün biraz muhabbet ettik"derdim.
Ama böyle gizli saklı olunca zaten benim için büyük resim ortadadır.
Ayrıca kadının "mesajları siliyoruz dimi"demesi,mesajı sil demek.Korkuyor yani.Siz bunları iyi değerlendirin..

Her türlü ihtimali gögüsleyebileceksen sana tavsiyem takip etmen, ekran görüntüsü al numarayı kaydet. Düşündüğün gibi olmayabilir, oladabilir 🤔

Belki eşiniz sabahtan yazdı normal arkadas gıbı napıyorsun diye. O da msjı gec gorup oyle cevap verdi sonra konusma ilerledi diyelim. Bilemeyiz tabiki niyeti. Sen takipte kal. Allah korktuguna ugratmasın...
Bilemiyorım amin inş öyle birşey yapmaz sonrasında bir süre takip edeceğim böyle şekilde

Sorduğunuz anki tavrından neyin ne olduğunu anlayabilirsiniz bence..
Ayrıca kısıtlayan bir eş değilim diyorsunuz.Ben eşinizin yerinde olsam "canım eski bir okul arkasimla görüştüm bugün biraz muhabbet ettik"derdim.
Ama böyle gizli saklı olunca zaten benim için büyük resim ortadadır.
Ayrıca kadının "mesajları siliyoruz dimi"demesi,mesajı sil demek.Korkuyor yani.Siz bunları iyi değerlendirin..
Neden korkar bir insan eski bir arkadaşıyla konuşmasında bana göre hiç bir sakınca yok tabi insanın içinde art niyet olmadığı zaman

Her türlü ihtimali gögüsleyebileceksen sana tavsiyem takip etmen, ekran görüntüsü al numarayı kaydet. Düşündüğün gibi olmayabilir, oladabilir 🤔
Gelebilirim böyle birşeyle hayatta affetmem çünkü birşey varsa eğer öyle birşey yakalarsam alırım ekran görüntüsünü

Neden korkar bir insan eski bir arkadaşıyla konuşmasında bana göre hiç bir sakınca yok tabi insanın içinde art niyet olmadığı zaman
Evet bende tam bundan bahsediyorum.Birde ertsi gün saat 2 ye sözleşmek falan.. Bilemiyorum.. İnşaallah eşiniz bu görüşmelerden sizi haberdar eder.Aksi halde durum şüpheli

Evet bende tam bundan bahsediyorum.Birde ertsi gün saat 2 ye sözleşmek falan.. Bilemiyorum.. İnşaallah eşiniz bu görüşmelerden sizi haberdar eder.Aksi halde durum şüpheli
İnş bakalım sonuç ne alacak yaşayıp görücez bir de anlamadığım hadi benim eşim işte rahat rahat yazıyor diyelim bu kadının eşi nerde o saatte kadın boşandığı hala evli mi onu da bir bilsem kısa yoldan çözerim durumu

İnş bakalım sonuç ne alacak yaşayıp görücez bir de anlamadığım hadi benim eşim işte rahat rahat yazıyor diyelim bu kadının eşi nerde o saatte kadın boşandığı hala evli mi onu da bir bilsem kısa yoldan çözerim durumu
Yani yazabilir eşi evdeyken.Mesela şuan benim eşim uyuyor ama ben buraya takılıyorum.Bu problem değil.Uzun zamadir mi ekli bu kadın eşinizde?Bu gördüğünüz konuşma ilk konuşmaları mi?

Yani yazabilir eşi evdeyken.Mesela şuan benim eşim uyuyor ama ben buraya takılıyorum.Bu problem değil.Uzun zamadir mi ekli bu kadın eşinizde?Bu gördüğünüz konuşma ilk konuşmaları mi?
Hiç dikkat etmedim ki dediğim gibi öyle telefonu alıp kurcalayan bir eş değilim şimdiye kadar şuan yine almıyorum tel elime işim olmazsa 2 gün önce şeytan dürttü ınstagram kendi telefonumda açtım öyle gördüm tesadüf belki daha öncelerden de yazışıyorlardır bilemiyorım ki

He birde yarın 2 görüşürüz yazmış eşim vardiyalı çalıştığı için 2 de çıkıyor evden yani evde yazamıyorum sana evden çıkınca yazışırız demiş resmen
Normal arkadaşça bi konuşma var diyelim ama 2 de görüşürüz ne alaka . Gizli gizli konuşma gibi bişey oluyo bu . Bence eşinize bişey sormayın şu an takip edin konuşmalarına bakın ona göre hesap sorun. İnşallah kötü bişey çıkmaz

Hiç dikkat etmedim ki dediğim gibi öyle telefonu alıp kurcalayan bir eş değilim şimdiye kadar şuan yine almıyorum tel elime işim olmazsa 2 gün önce şeytan dürttü ınstagram kendi telefonumda açtım öyle gördüm tesadüf belki daha öncelerden de yazışıyorlardır bilemiyorım ki
Anladım.. inşaallah biz yanılırız..yani öyle şeyler duyuyor ve görüyoruz ki,ister istemez herşeye şüphe ile bakıyoruz.Takip edin bakalım zaten en geç 1 haftaya konuşma içeriğinden neyin ne olduğu çıkar

Merhaba hanımlar
Buğün eşimin ınstagram hesabı kendime açtım bakmak ve daha doğrusu kontrol etmek için şimdiye kadar böyle birşey yapmadım telefonu elime bile almam kolay kolay eşim akşam işte oluyor 12 den sonra eve geliyor vardiyalı bir işte çalışıyor buğun tesadüf bakarken biriyle yazışmalarını okudum baya bir yazıştılar ama içerisinde öyle köyü şeyler yoktu yazışmaların anladığım kadarıyla Ünv arkadaşı kasının 2 kız çocuğu var eve gelene kadar yazıştılar en son iyi geceler tabi msj lar siliniyor demi dedi eşimde tabiki falan diye yazdı anlamıyorum şimdi amaç ne konuşmalarında öyle aman aman biley yok saçma sapan konuşmalar msjları neden siliyor ben öyle kısotlayan bir eş de değilim ve şuan hamileyim 2 çocuğum olucak ne yapayım bilemedim şimdi sormak ta istemiyorum çünkü uyandırmak istemiyorum onu ne yapayım bilemedim 🤷‍♀️
Eski sevgilisi olabilir mi bir dönem yakınlaşmışlardır.. yeni elektiriklenme gibi gelmedi bana.

Takip edilebilir.
Yani her konuşma aldatma degildir.Insan eski bir dost ile iki kelam edebilir.Ama evde sessiz sizinle iletişim kurmayan.Kendi gününden bahsetmeyen.Size hatır sormayan bir eş bence derdini,fikrini,hayalini baska bir kadına (eski bir dost arkadas v.s.) anlatiyorsa bence bu aldatmadir.insan sadece askim canim cicim mesajlari ile aldatilmiyor.fikrinden geleceginden cikarilarak ta aldatiliyor.

Takip edilebilir.
Yani her konuşma aldatma degildir.Insan eski bir dost ile iki kelam edebilir.Ama evde sessiz sizinle iletişim kurmayan.Kendi gününden bahsetmeyen.Size hatır sormayan bir eş bence derdini,fikrini,hayalini baska bir kadına (eski bir dost arkadas v.s.) anlatiyorsa bence bu aldatmadir.insan sadece askim canim cicim mesajlari ile aldatilmiyor.fikrinden geleceginden cikarilarak ta aldatiliyor.
Konuşmayan bir eş değiliz konuşuruz sohbet ederiz her ortama gireriz birlikte dediğim gibi öyle kısıtlaysn bir eş değilim kendimce böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun

Anladım.. inşaallah biz yanılırız..yani öyle şeyler duyuyor ve görüyoruz ki,ister istemez herşeye şüphe ile bakıyoruz.Takip edin bakalım zaten en geç 1 haftaya konuşma içeriğinden neyin ne olduğu çıkar
Aynen takip edip izlemek daha mantıklı geliyor bana da bakalım ne çıkacak bu konuşmaların sonunda

Hakkinizda hayirlisi olsun..Cok da kurcalamayin derim.Zaten hicbirsey sakli gizli kalmiyor gokkubbe altinda inanin ....

Eşinizin konuştuğu kadın mesajlar siliniyor değil mi dediğine göre gördüğünüz mesajların öncesi de var ve bu sildikleri ilk mesajlar değil sanırım. Düzenli bir şekilde konuşuyorlar büyük ihtimalle o yüzden de düzenli olarak her konuşmadan sonra mesajlar siliniyor. Peki ama neden? Bence hiç çaktırmayın ve eşinizin haberi olmadan instagrama girmeye devam edin ama sakın mesajları o açmadan açmayın ki girdiğinizi anlamasın bakalım zaman size daha neler gösterecek :KK12:

Back
X