@HC85 bazı şeyleri tam anlayamadım aslında .
İlk 1 sene vajinismus sebebi ile cinsel hayatınız olmadı. Bu süre içinde o ikinci telefonu buldun. Sonra cinsel hayatınız düzeldi ama içindeki şüpheler geçmedi . Bir süre öncede arkadaşına yazdığı o mesajı gördünüz. Şüpheleriniz yoğunlaştı . Doğru anlamışsam buna göre yorum yazacağım.
1.si aldatıldığınızı düşünüyor , hissediyorsunuz ama aldatma ile ilgili net bir itiraf yok eşinizden. Bu yüzden içinizdeki şüpheye istinaden "boşa hemen bu adamı " demem. Şimdi bana salak mısın arkadaşım , o tel neydi peki ya da o mesajın anlamı ne ? Bu kadar saf olma diyebilirsin. Ben sadece kafan bu kadar karışıkken ihtimalleri değerlendiriyorum . Çünkü evliliklerde iktidarsızlık problemi yaşayan erkekler/vajinismus yaşayan kadınlar eşlerinden yeterli desteği göremediğinde , kendilerinde eksiklik ve karşı taraftan şüphe duymaya meyilli oluyorlar .
Bunları düşününce aldatılma senin için bir paronaya mı yoksa gerçek mi önce bunu öğrenmelisin.
2.si evet aldatılıyorsan ; terk et ! Çözüm bu kadar basit . Evlilik sadakat üzerine kuruludur. Madem başka birileride olabilcekse , buyursunlar dilerlerse harem kursunlar . Kendine aldatılmayı reva görme . Nasıl ki beyefendi için dünyada tek kadın sen değilmişsin ..emin ol tek erkekte o değil.
İleride çocuk var , onun için sabrediyorum bahanesine sığınmaktansa yol yakınken dön .
Ama önce emin ol.