Aldatmadan haberiniz olsun mu, olmasın mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo,gerçekten siz bayağı bir eskide,kalmışsınız. şimdi kadınlarda erkekler gibi aldatıyor. ve açıkcada söylüyor.....eskidenmiş o......

ayrıca şeytana uymak başka, toplumun, adet ve gelenekleri başka. siz şeytana uymaktan bahsettiğiniz için bu yorumumu yaptım.:kahve:...
kadınlarında artık eşlerini aldatmak gibi bir kusurları amaalesef var ki bunu hayıflanarak ve utanarak sıkılarak ve ayıplayarak yazıyorum ..seninle bu konuda hemfikir olmak beni ne kadar kınamaya itiyor olsada maalesef bu konuda haklısın arkadaşım...a.s.
pişkinlikle insanlar söleyerek yaptıkları kadar daha çok yıpratıp kırıyor olsalarda bazı ucuz zihniyetler maalesef yaptıkları yanlışa daha büyük yanlışlar ekelyerek marifetmiş gibi de anlatıryorlar yazık ki!
şeytan aslında herkesin nefesi kadar yakınında ama uymayamalara da o kadar yakında bence insanın içinde bastıramadığı egoları sonucu aldatma oluyor ve bu ilişkideki çiftin eksikliğinden değil bence sadece kişinin ego tatminsizliğinden kaynaklanıyor...mükemmel olan insna belkide yok ama mükemmele yakın insan var bunlarada oluyor aldatmak hiç kimseyi haklı çıkarmıyor ama ucuz zihniyetleri biranlık mutlu ediyor ve ego tatminliği sağlıyor...
insan önce içindeki egosunu doyurmayı öğrensin bence kendi içindeki dünyasını birilerini üzerek yada kandırarak aldatmayı değil!

kadınlarında artık eşlerini aldatmak gibi bir kusurları amaalesef var ki bunu hayıflanarak ve utanarak sıkılarak ve ayıplayarak yazıyorum ..seninle bu konuda hemfikir olmak beni ne kadar kınamaya itiyor olsada maalesef bu konuda haklısın arkadaşım...a.s.
pişkinlikle insanlar söleyerek yaptıkları kadar daha çok yıpratıp kırıyor olsalarda bazı ucuz zihniyetler maalesef yaptıkları yanlışa daha büyük yanlışlar ekelyerek marifetmiş gibi de anlatıryorlar yazık ki!
şeytan aslında herkesin nefesi kadar yakınında ama uymayamalara da o kadar yakında bence insanın içinde bastıramadığı egoları sonucu aldatma oluyor ve bu ilişkideki çiftin eksikliğinden değil bence sadece kişinin ego tatminsizliğinden kaynaklanıyor...mükemmel olan insna belkide yok ama mükemmele yakın insan var bunlarada oluyor aldatmak hiç kimseyi haklı çıkarmıyor ama ucuz zihniyetleri biranlık mutlu ediyor ve ego tatminliği sağlıyor...
insan önce içindeki egosunu doyurmayı öğrensin bence kendi içindeki dünyasını birilerini üzerek yada kandırarak aldatmayı değil!

bende bu konuda sana hak veriyorum. benle hemfikir olmak neden senin, kendini, kınamaya kadar götürdüğünü ,anlamadım. farklı düşüncelere sahip olabiliriz. ama bazı konularda, ortak noktalarda buluşmamız seni, bu kadar rahatsız etmemeli değil mi.:1hug:a.s....

Ben aldatma olayına hiçbir zaman kadın ve erkek , ayrımı bakarak yapmıyorum .İster erkek ister kadın aldatan taraf masum değildir.Toplumun kadına kötü kadın damgası vurması , erkeğin sırtını sıvazlaması " çapkın adam " sözünü bir ünvan gibi göstermesi çok çirkin .Hatta bu durumu dizilerde filmlerde bile yaşıyoruz .Bir çok dizi de erkeğin kadını aldatması , komedi unsuru olarak kullanılıyor .Ama aynı şeyi kadın yaptı mı tüylerimiz diken diken oluyor .Şeref korunacaksa bu işte cinsiyet ayrımı olmaz , olmamalı .Ama biz toplum olarak iki yüzlü davrandıkça, aldatan kadın ve erkeği farklı teraziye koydukça, değer yargılarımız düzelemez .Arkadaşımızın sorduğu sorunu cevabına gelince, aldatıldığımı bilmezsem zaten bir şey yapmam mümkün değil .Beni aptal ve salak konumuna koymuştur ama maalesef benim haberim yoktur .Elbette bilmeyi isterim .Sebebine gelince hemen kapı dışarı etmek için .30 yıllık evlilik bile olsa hatta eskiden beni aldattığını dahi öğrensem , gözünün yaşına bakmam .Bu konuda asla taviz vermem mümkün değil .

bende bu konuda sana hak veriyorum. benle hemfikir olmak neden senin, kendini, kınamaya kadar götürdüğünü ,anlamadım. farklı düşüncelere sahip olabiliriz. ama bazı konularda, ortak noktalarda buluşmamız seni, bu kadar rahatsız etmemeli değil mi.:1hug:a.s....
seni değil canım ya ben bu eylemi gerçekleştirenleri kınıyorum .....
seninle hemkikir olupta neden kendimi kınayabilirim ki sence ?öyle olsa hemfikir olduğumu bile belirtmezdim ama bir konuda ayrı fikir değiliz diye her konuda öyle olacak değiliz diye düşünerek insani olarak cevap verdim yanlış anlayacağını bilseydim buna teşebbüs bile etmezdim!

Son düzenleme:
şimdi yazacaklarım için beni topa tutabilirsiniz kızlar ama yinede fikrimi belirteceğim: ben iki insanın evlilikleri boyunca illaki birbirini aldatabileceğini düşünüyorum erkeklerin yüzdesi kadınlara göre daha yüksk elbette ama yinede iki tarafıda işin içine koydum. istisnalar vardır mutlaka. inş herkesin evliliği ilişkisi aldatılma olmadan geçer temennim elbette budur allah kimseye böyle acı dert vermesin fakat gerçekleri konuşmak gerekirse belki beş sene belki 25 sene sonra yanlış bir arkadaş ortamı evlilikte düzensiz giden birşeyler ve buna benzer sebeplerden ötürü veya sebepsiz sadece değişiklik olsun adına aldatma yaşanabilir tabiki ben tek gecelik diye tabir edilen durumlar için bu yorumu yapıyorum eşim böyle birşey yaşarsa bilmemekten yanayım bana olan sevgisi saygısı ilgisi değişmedikçe benim için sorun olmaz. ilk başlarda çok kkıskançtım eşime karşı ve bu onuda benide çok rahatsız etmeye başladı sonra düşüündüm taşındım böyle birşey olursa ne yaparım dedim. sonuç ise budur konuyu uzatmamak adına ayrıntılı yazamadım ama umarım kendimi anlatabilimişimdir. ha bu arada ilişki olarak bir aldatma varsa başkasına aşık olmuşsa bilmeyi ve ayrılmayı isterim (allahım korusun )

Böyle düsünenleri gercekten anlamiyorum.
Esine sevgisi saygisi olan bir insan ASLA aldatmaz...

Böyle düsünenleri gercekten anlamiyorum.
Esine sevgisi saygisi olan bir insan ASLA aldatmaz...

elbette bana katılmayabilirsin. yazarken yanlış anlaşılacağımı biliyordum neyse ama . erkekler adına konuşuyorum onların farklı çalışan kimyaları ve değer yargıları var yetiştirilme tarzı olarak farklı bakıyorlar çapkınlık mevzuğuna . elbette gönül olmamasından yana fakat evlilik çook uzun bir dönem hayatımızın yarısından fazlasını kaplayan bizaman ve birkez olsun yapılabilecek bir hataya zemin hazırlayabiliyor .

öncelikle Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın arkadaşlar...kimse aldatılmayı haketmez bence her türlüsü kabul edilemez aldatılmam demiyorum hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi elbet bununda yok...bilmeden uzun süre aptal yerine konmaktansa böyle bi eğilimi olduğunu farkettiğinde yada bi şekilde gelip bana anlatmalı tepkimi tabiki kestiremiyorum ! ama yıllarımdan çalmasını istemem...benimle evlendi diye ömür boyu bana ait kalacak bu kesin kural diye bişey yok herşey olabilir hepimiz insanız ama asla affı olmamalı bana göre...

ben aldatıldım ve de tabiki itiraf etmedi kendim araştırdım öğrendim ve psikolojim berbat oldu.Üstüne bi de affetim şimdi iyice berbatım şüphelerle yaşmak çok zor.Çocuğum olmsa biraz daha gaddar olabilirdim ama 18 aylık kızım için bir şans daha verdim ama ben biittim

ben aldatıldım ve de tabiki itiraf etmedi kendim araştırdım öğrendim ve psikolojim berbat oldu.Üstüne bi de affetim şimdi iyice berbatım şüphelerle yaşmak çok zor.Çocuğum olmsa biraz daha gaddar olabilirdim ama 18 aylık kızım için bir şans daha verdim ama ben biittim

allah kolaylık versin canım yaa allah sabır versin inşallah en kısa zamanda toplarlarsın kendini

bence hayatta herşeyi bilmemek daha iyidir ... sonradan üzülceğine haberin olmadan hayatına devam etmelisin...

esim bi haftadir evde yemek yemiyo,genelde aksamlari evde yiyen birisi. dun dusundum acaba aldatuiyosa ne yapcam. ben eger bana karsi sevgisi azalmadikca gecici aldatmayi bilmemeyi tercih ederim. ama anlarsam dun kendisinia da soyledim cocugu alir giderim bi saniye olsa bile durmam. tek basimakendi ayaklarinda dura bilen, calisen kadinim. ama annem kesinlikle bosanmama izn vermez. o yuzdan Allah kimseni esiyle evladlariyla sinav yapmasin

eşinizin sizi aldattığını habersiz bir şekilde mi yaşamak istersiniz yoksa haberim olsunmu dersiniz. yani aldatma olayı bittikten sonra size sölemesini istermisin ?CADIARZU

çok saçma geldi bu soru bana açıkçası..

aldatsın ama benim haberim olmasın diyen var mıdır acaba:uhm:
ha bi de illa aldatılacak mıyızbenneyaptımki

haberim olmazsa ahirette hesaplaşırız,haberim olursa hem burada hem ahirette..

esim bi haftadir evde yemek yemiyo,genelde aksamlari evde yiyen birisi. dun dusundum acaba aldatuiyosa ne yapcam. ben eger bana karsi sevgisi azalmadikca gecici aldatmayi bilmemeyi tercih ederim. ama anlarsam dun kendisinia da soyledim cocugu alir giderim bi saniye olsa bile durmam. tek basimakendi ayaklarinda dura bilen, calisen kadinim. ama annem kesinlikle bosanmama izn vermez. o yuzdan Allah kimseni esiyle evladlariyla sinav yapmasin

ortada bi aldatma durumu varsa bu eşler arasındadır.
isteyen boşanır,isteyen boşanmaz.
herkesin midesiyle,hoşgörü anlayışıyla alakalıdır bu.
kimisi sineye cekebilir,kimisi de asla yapamaz..
niye annenizden izin almanız gerekicek onu anlamadım ben..

Back
X