- Konu Sahibi EU3
kadınlarında artık eşlerini aldatmak gibi bir kusurları amaalesef var ki bunu hayıflanarak ve utanarak sıkılarak ve ayıplayarak yazıyorum ..seninle bu konuda hemfikir olmak beni ne kadar kınamaya itiyor olsada maalesef bu konuda haklısın arkadaşım...a.s.oooo,gerçekten siz bayağı bir eskide,kalmışsınız. şimdi kadınlarda erkekler gibi aldatıyor. ve açıkcada söylüyor.....eskidenmiş o......
ayrıca şeytana uymak başka, toplumun, adet ve gelenekleri başka. siz şeytana uymaktan bahsettiğiniz için bu yorumumu yaptım....
pişkinlikle insanlar söleyerek yaptıkları kadar daha çok yıpratıp kırıyor olsalarda bazı ucuz zihniyetler maalesef yaptıkları yanlışa daha büyük yanlışlar ekelyerek marifetmiş gibi de anlatıryorlar yazık ki!
şeytan aslında herkesin nefesi kadar yakınında ama uymayamalara da o kadar yakında bence insanın içinde bastıramadığı egoları sonucu aldatma oluyor ve bu ilişkideki çiftin eksikliğinden değil bence sadece kişinin ego tatminsizliğinden kaynaklanıyor...mükemmel olan insna belkide yok ama mükemmele yakın insan var bunlarada oluyor aldatmak hiç kimseyi haklı çıkarmıyor ama ucuz zihniyetleri biranlık mutlu ediyor ve ego tatminliği sağlıyor...
insan önce içindeki egosunu doyurmayı öğrensin bence kendi içindeki dünyasını birilerini üzerek yada kandırarak aldatmayı değil!