Aldatmadan haberiniz olsun mu, olmasın mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence söylemesin bana söylendi ve içim acıyor kendini küçük görüyorsun kendini güvenin gidiyor ne bileyim ya çok şey düşünmekdne uyuyamıyorsun evli değildik ama ben seviyorum hala ona hep beni aldatırsan senin yüzüne bir daha bakmam dedim söylemesini istemezdim hemde hiiç pembe bal canım şutlarım deme büyük konuşma insanın içi yanınca sevdiğini başkasına vermek istemiyor çok aptalca biliyorum ama çok ama çok seviyorum

haberim olsun ki bir daha yapmasın diye çekip gidebileyim, hayatta en acı şey insanın aynı yastığa baş koyduğu kişi tarafından kandırılması, hele de kandırıldığını bilmemesi.

biraz eksik oldu bu soru yaa şöle düzeltiyim hata yaptığını anladı bi an şeytana uydum dedi kim şeytana uymuyorki bu zamanda demi neyse vicdanen de rahat değil ve bunu pişmanlıkla eşine anlattı tavrınız ne olur diye soruyu düzeltiyim...
bunun hak etmek yada haketmemekle alakası yok tamamen şeytana uymak ne yani aldatılanların hepsi hakmı ediyor aldatılmayı

Karısı ,neden şeytana uymuyor.... onu da şeytan yap, demiyor mu. ama kadın yapmıyor. demek ki, seçme hakkı var. o şeytana karşı koyabilme gücüne kadın nasıl saipse erkekte o kadar sahip....
Söyledi diye de affedecek değilim... elbette ki ,affetmeyeceğim. söylemiş olması suçunu asla ,hafifletmez....

kesınlıkle bılmek ıstemem.bıkere cok sınırlenırım uzulurum eksık olduumu dusunurum cok sevsemde gururum onde gelır ve ayrılırım dıe dusunuyorum.ama bı yandan bılmekte ısterım sonucta benı gızlı gızlı aldatıp sorada senı cok sevıyorum sen benm bıtanemsın dıyen bı erkeklede olmak ıstemem.2sıde kotu bastan aldatılmak kotu zaten..

valla 2 seçenekte çok kötüüü

söylemezse aptal yerine konduğumun daniskası olacak..

söylerse de aptallığımı yüzüme vuracak arı bide içimi yakacak..

cevapsızım...

hiç bir erkek karınsı sevgilisini aldatmasın kimsenin mutluluğuna gölge düşmesin ya aslında bazı kadınlar çok fingirdek oluyor bazı erkeklerde iki tarafın eksiklerinden kaynaklanıyor aldatanlardan bahsediyorum kızlar allah eşlerinizi size bağışlasın sevgilisi olanlarada mutluluklar dilerim

hiçbiri olmasın ya haberli habersiz diye bir aldatma türü olurmu.
Allah korusun hepsinden ..

adam yapmış ve olay bitmişse bittikten sonra öğrenmek istemezdim,kalsın,öğrensem ne olur öğrenmesem ne olur,içim içimi yer,ben üzülürüm,ama olay bitmemiş ve görüşüyorsa o kadınla öğrenmek isterim,eşimi öyle kadınla falan gören olursa bana söylenmesini isterdim.ona göre hareket ederim hani!bir kere yaşadım bu olayı allah kimseye yaşatmasın.

aldatmasın tabiki ama olduya şeytana uydu haberim olmasın daha iyi beynimde elli tane şeyle yaşayamam ben düşünsene öpeceksin kocanı acaba o kadın neresinden öptü benim öptüğüm yerden öptümü acaba neden onu tercih etti ne kusurum var vs.vs sevgili hemen silinip atılır ama o insan kocansa hele hele çocuğun varsa oturup bi düşünür insan ya ne bileyim haberimin olmaması daha iyi fisfisfis

haberim olsun ki bir daha yapmasın diye çekip gidebileyim, hayatta en acı şey insanın aynı yastığa baş koyduğu kişi tarafından kandırılması, hele de kandırıldığını bilmemesi.

tabii ki kimse böyle bir şey olsun istemez, ama eğer olursa tabii ki bilmek isterim ki ayrılayım, aksi takdirde aptal gibi karşımdakine güvenip, sevecek miyim? karşımdaki de kendini akıllı sanıp, kandırmaya devam edecek.Çok üzgünüm çoook

mümkünse aldatılmayalım yaa haberlisi habersizi mi var :enbuyukkk:

haberim olmadan yapıyorsa o onun terbiyesizliği ki öyle bir insanla birlikte olucağımı sanmıyorum ama yinede kimseye güvenilmez e aldatıldığımı bile bile de o kişiyle beraber olamam aldatmasınlar işte ya

böyle bişeyi kendi söylemez :kahve:
ben dedektiflik yapıp ögrenirsem olur ancak:1ninca:
elbette haberim olsun isterim
salak yerine konmak istemem
ögrenir ögrenmezde şutlarım:lepi:

sanırım en güzel ve mantıklı cvp buydu teşekkürler
soruyu iyi anlamışsınız.

Karısı ,neden şeytana uymuyor.... onu da şeytan yap, demiyor mu. ama kadın yapmıyor. demek ki, seçme hakkı var. o şeytana karşı koyabilme gücüne kadın nasıl saipse erkekte o kadar sahip....
Söyledi diye de affedecek değilim... elbette ki ,affetmeyeceğim. söylemiş olması suçunu asla ,hafifletmez....

kadınların bu konuda erkeklerden daha iyi yani iradelerini iyi kullandıklarını biliyoruz hele hele türkiyede kadınlar yapınca o..... erkekler yapınca aferin denildiğinide biliyoruz bence yukarda yorum türkiye şartlarına uymuyor
hepimiz biliyoruzki çoğu kadın evlenen kadar bekaretini korur ama erkeklerin %99 u bu işi evlenmeden yapar
karısı yaparsa cinayet cikar çünki karısı yaparsa ooo... olur çunki anlatabiliyormuyum sadece şeytana uymak değil toplumun bazı adetlerine de ters gelir bu ülkede kadın yapınca anlatabiliyormuyum o yüzden biz bayanlar yapamayız tabii yapan yapıyor o ayrı konu ama ben genelden bahsediyorum umarım daha iyi anlatabilmişimdir.

bazı cvplar çok güzel ama sanırım çoğumuz soruyu sanki başımıza gelmiş gibi algılıyoruz ve o an hissettiğimiz öfkeyle yazıyoruz cvpları
benim sorum böle bişey olursa bilinmesinimi bilinmemesinimi isterdiniz
evet sölemesini isterim yada hayır bilmek istemezdim bu kadar basit
tabiki olay (aldatılma )bu kadar basit değil

şimdi yazacaklarım için beni topa tutabilirsiniz kızlar ama yinede fikrimi belirteceğim: ben iki insanın evlilikleri boyunca illaki birbirini aldatabileceğini düşünüyorum erkeklerin yüzdesi kadınlara göre daha yüksk elbette ama yinede iki tarafıda işin içine koydum. istisnalar vardır mutlaka. inş herkesin evliliği ilişkisi aldatılma olmadan geçer temennim elbette budur allah kimseye böyle acı dert vermesin fakat gerçekleri konuşmak gerekirse belki beş sene belki 25 sene sonra yanlış bir arkadaş ortamı evlilikte düzensiz giden birşeyler ve buna benzer sebeplerden ötürü veya sebepsiz sadece değişiklik olsun adına aldatma yaşanabilir tabiki ben tek gecelik diye tabir edilen durumlar için bu yorumu yapıyorum eşim böyle birşey yaşarsa bilmemekten yanayım bana olan sevgisi saygısı ilgisi değişmedikçe benim için sorun olmaz. ilk başlarda çok kkıskançtım eşime karşı ve bu onuda benide çok rahatsız etmeye başladı sonra düşüündüm taşındım böyle birşey olursa ne yaparım dedim. sonuç ise budur konuyu uzatmamak adına ayrıntılı yazamadım ama umarım kendimi anlatabilimişimdir. ha bu arada ilişki olarak bir aldatma varsa başkasına aşık olmuşsa bilmeyi ve ayrılmayı isterim (allahım korusun )

aldatılırsam bilmek isterim.. kendi ağzından olabiliir, kendi çabalarımla olabilir, başkasından duyarak olabilir.. bileyim ki sepetleyeyim..

Beni aldatmis olan bir insanla daha fazla evli kalmak istemezdim diye bana söylemesini isterdim.
Ve hemen bosanirdim...

aptallık bazen büyük nimettir,farkında değilsen rahatsındır
ama
senin farkında olmadığın dönemlerde atı alan üsküdarı geçmişse işte o çok kötü.

kadınların bu konuda erkeklerden daha iyi yani iradelerini iyi kullandıklarını biliyoruz hele hele türkiyede kadınlar yapınca o..... erkekler yapınca aferin denildiğinide biliyoruz bence yukarda yorum türkiye şartlarına uymuyor
hepimiz biliyoruzki çoğu kadın evlenen kadar bekaretini korur ama erkeklerin %99 u bu işi evlenmeden yapar
karısı yaparsa cinayet cikar çünki karısı yaparsa ooo... olur çunki anlatabiliyormuyum sadece şeytana uymak değil toplumun bazı adetlerine de ters gelir bu ülkede kadın yapınca anlatabiliyormuyum o yüzden biz bayanlar yapamayız tabii yapan yapıyor o ayrı konu ama ben genelden bahsediyorum umarım daha iyi anlatabilmişimdir.

bazı cvplar çok güzel ama sanırım çoğumuz soruyu sanki başımıza gelmiş gibi algılıyoruz ve o an hissettiğimiz öfkeyle yazıyoruz cvpları
benim sorum böle bişey olursa bilinmesinimi bilinmemesinimi isterdiniz
evet sölemesini isterim yada hayır bilmek istemezdim bu kadar basit
tabiki olay (aldatılma )bu kadar basit değil
oooo,gerçekten siz bayağı bir eskide,kalmışsınız. şimdi kadınlarda erkekler gibi aldatıyor. ve açıkcada söylüyor.....eskidenmiş o......

ayrıca şeytana uymak başka, toplumun, adet ve gelenekleri başka. siz şeytana uymaktan bahsettiğiniz için bu yorumumu yaptım.:kahve:...

Back
X