Aldatmak akıl verin

merhaba bayanlar 3 yıllık evliyim Eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştım ilk zamanlar kayınvalıdeyle otururken daha 2 aylık sıddetını gördüm kinci yapım var eşimi aldattım kendımce onu asagıladım içimde .cunku aramızda aldattıklarımla ask sevgi hiçbişry olmadı her sıddetın ardından intikam aldım dıye düşünüyordum bu arada içki de var o geceler bambaşka biri oluyordu. Evimizi ayırdık aramız duzeldı bebek istedik içki engeldı bu sefer içki kavgaları siddetlerı hemde daha ağırı oluyordu o kadar ki kendıme zarar verdım intihar cesıtlı yollarla bunu mu ısıtıyorsun dercesıne.hamileyım suanda ve Melek gibi bi adam sanki bana iyi oldukça yardım ettıkce ezılıyorum çok pısmanım kopek gıbı onu haketmedıgımı düşünüyorum sevıyorum oda beni sevıyo emınım ama ona çok yanlış yaptım sırf bu yüzden ondan boşanmak ıstıyorum utanıyorum bana ıstedıgınızı dıyın çok haklısınız ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez bu arada hamilelik ten oncede kavgalı olmadığımız zamanlar çok iyidir sever ılgılenırdı benımle kötüyken dıbıne kadar yaşıyorduk huzursuzluğu benim için doğrusu ne bilemıyorum ?
Edit : bayanlar bana ne deseniz kufur bile etseniz haklısınız istedıgınızı yazın hakkediyorum ama lütfen akla ihtiyacım var rica edıyorum boşanmak çözümümü doğrumu düşünüyorum bilmıyorum
sana neden küfür edelim ki?
hiçbir insan küfürü hak etmez bence

eşinin seni hak etmediğini düşünmüşsün ya
bence çok takma kafana , çünkü ikinizi de aynı yapıdasınız
al birini vur ötekine hesabı

Bence siz karı koca anormalsınız acil tedavı olun.

Back
X