Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emınımbebek esinizden mi eminmisin pki....
Haddime deil ama yanlis anlamyin insanin aklinada gelmiyor deil yani
Korunmayla ve 0 sperm sonucuyla hamile kaldım soru gelecek sizden veya başkasından cvplayım şimdiden emınım esımdenBen eşinize hiç üzülmedim açıkçası.
Aldatan,şiddet gösteren insanların aldatılması bana çok büyük bir olay gibi gelmiyor çünkü.
Ama bebek için üzüldüm.Anne ayrı bir kafada,baba ayrı bir kafada bilemiyorum o çocuk ne yapacak.Ayrıca evlilik bu kadar kötüyken neden diye sormak istiyorum.Oturmamış bir evliliğe neden bir çocuk yaptınız ?
Bn yaptığımın ne kadar adice oldugumun farkındayım herşey soyleyebılırsınız ama bebegım konusunda orda bi durcaksınız tamam mı ne demek çöpe falan atmak düzgün konuşmaya davet edıyorumAldatmıssınız buraya gelip pişmanım diyorsunuz ayrılcam diyorsunuz gidin ayrılın ama ayrılmayacagınızı biliyoruz cunku bosanacak adam ben boşanmalı mıyım demez boşanır..bi diğeri ise nasıl bakacaksınız yüzüne bebeginizin ben aldatmıstım babanı diyerek babanın yaptıgı zaten hata başlı baslına ama sizin yaptıgınız üzgünüm ama karektrsizlik farkında mısınız evli bi kadının başka erkeklerle birlikte olması bence siz cocugunuz ilerde ağır bişe yapsa çöpe fln da atarsınız intikam için tamam aynı seyler değil ama intikam için ne demek esinizin haberi yok anintikam için bence siz zevk almak için yapmıssınız intikam için esinizin kafasına bişe atabilirsiniz darp raporu alıp uzaklastırıp rezil edebilirsiniz burda ılımlı katsılayan bayanlara soruyorum esiniz sizi aldatsa da aynı yorumu yapacakmışsınız gecmise sünger çek diye yapmıcaksınız feminist olmayın dayak ağır bişe evet çok ağır ama bence namus serefte ağır seyler üZgünüm ama böle siz bence esinize yaptıgınıza degil kendinize yaptığınıza pişman olun
Aldatmıssınız buraya gelip pişmanım diyorsunuz ayrılcam diyorsunuz gidin ayrılın ama ayrılmayacagınızı biliyoruz cunku bosanacak adam ben boşanmalı mıyım demez boşanır..bi diğeri ise nasıl bakacaksınız yüzüne bebeginizin ben aldatmıstım babanı diyerek babanın yaptıgı zaten hata başlı baslına ama sizin yaptıgınız üzgünüm ama karektrsizlik farkında mısınız evli bi kadının başka erkeklerle birlikte olması bence siz cocugunuz ilerde ağır bişe yapsa çöpe fln da atarsınız intikam için tamam aynı seyler değil ama intikam için ne demek esinizin haberi yok anintikam için bence siz zevk almak için yapmıssınız intikam için esinizin kafasına bişe atabilirsiniz darp raporu alıp uzaklastırıp rezil edebilirsiniz burda ılımlı katsılayan bayanlara soruyorum esiniz sizi aldatsa da aynı yorumu yapacakmışsınız gecmise sünger çek diye yapmıcaksınız feminist olmayın dayak ağır bişe evet çok ağır ama bence namus serefte ağır seyler üZgünüm ama böle siz bence esinize yaptıgınıza degil kendinize yaptığınıza pişman olun
Çünkü çok rahatsınız birlikte oldugunuz insanlar arasında bag yokmus belki de evliydi sizinle Esin'i cocugunu aldattı o asagılıkta bikac defa olmuş sonucta bikac adam ben en çok neye üzülüyorum Rabbim günah yazma ama bebeğinizin sizin ve esiniz gibi anne babası olmasına Allah'a şükür bebegim var ama burda arayan bisürü insan var hep dua ediyorum onlar için babasını aldatan bi anne oda sadece intikam için karısını içki içip döven bi baba siz burda boşanın desek de bosanmayacaksınız eğer boşanırsanız söyleyin saçlarımı kesecegim burda söz veriyorum söylerseniz eşinize üzülürmüs siz ona korkuyorum desenize size dayak atan adam üzülmesine mi takıldınız ya da bugün esiniz duydu biri fotoğrafınızı çekti ya şurda şunları paylasmayın gercekten midem bulanıyorBn yaptığımın ne kadar adice oldugumun farkındayım herşey soyleyebılırsınız ama bebegım konusunda orda bi durcaksınız tamam mı ne demek çöpe falan atmak düzgün konuşmaya davet edıyorum
Bu siteyi daha önce arkadasım kullanıyordu tavsıye etti babada yeni üye oldum olamaz mıYeni uye fake bi konu bizde yedik.nasil bi zevktir bu anlamadim.insanlari sinirlendirmek hosunuza mi gidiyo ilginc
Olamaz boyle konular cok aciliyor ve cogu da fake.oyle olmasini umuyorum yoksa igrenc bi durumBu siteyi daha önce arkadasım kullanıyordu tavsıye etti babada yeni üye oldum olamaz mı
Süperdi gerçekten okurken alkışladım yani siz kabuk ettiyseniz ona da sormak lazımaldatmak eşinizin kim ve nasıl bir eş olduğuyla alakalı değildir, aldatmak sizin kendi karakteriniz ile alakalıdır. bir melek ile veya bir şeytan ile evli olmanız hiçbirşeyi değiştirmez, aldatan bizzat kendi alnına dünyanın en iğrenç lekesini sürmüştür.
aldatmak aldatılan kişinin değil aldatan kişinin nasıl bir aşağılık olduğunun göstergesidir. yani siz eşinizi değil kendi şerefinizi haysiyetinizi onurunuzu aşağılamışsınız. özür dilerim, cidden sizin için üzgünüm ama karaktersizsiniz yani.
çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız onu hiç düşünmek dahi istemiyorum, o masumdu çünkü, babası bir zalim olsa bile annesi aldatan bir kadın olmamalıydı.
ilk sayfadaki yorumlarda biri "Tamam yapmışsın bir hata. Önüne bak. Geçmişi arkanda birak. Yapdığı pisliklere saysin." demiş. bu ve buna benzer yaklaşımlar en az aldatmak kadar iğrenç. en az diyorum çünkü bu sefer işin içine hem aldatmak hem yalan söylemek giriyor.
yanlış anlaşılmasın ben eşinizi savunmuyorum, kaldıki savunulacak hiçbir yanı yok. tıpkı sizin yaptığınızın savunulacak ve öylesine göz ardı edilecek bir tarafı olmaması gibi.
şimdi realist bir tavsiye isterseniz, yapmanız gereken şey kararı eşinize bırakmak, yani nasıl siz o size zalim bir şekilde şiddet uyguladığı için şuan bunları kabul edip onunla devam etmeyi özgür iradeniz ile karar vermişsiniz, bırakın o da kendi kararını kendisi versin. yani aldattığınızı ona anlatın. zor ama dimi? bunu yapmak çok zor. çok çok zor. ama sizin yaptığınız şeyin karşılığıda böyle bişey, kusura bakmayın doğruya doğru. anlatın isterse devam edin, istemezse boşanın. hayat boyu böyle bir vebal taşınmaz. siz onun yaptığı yanlışları biliyorsunuz ve affedip affetmemek size kalmış, o da sizin yaptığınız yanlışları bilsin ve affedip etmeme kararını kullansın.
halihazırdaki şu durumda haksız olan sizsiniz kusura bakmayın. dayağı kabullenmişsiniz bu zaten bir hata, artı daha beterini yapıp aldatmışsınız.
bu arada sakın öylesine terk edip sessizce gitmeye kalkıpda adamı bir ömür vicdan azabı içinde eşim benim yüzümden terk etti beni diye cehennem hayatı yaşamasına vesile olmayın. bu ona yapabileceğiniz en kötü şeylerden biri olur.
ve tövbe etmeyide unutmayın, inançlısınız yada değilsiniz fark etmez, herkes ahiret hayatını yaşayacak, herkes bu dünyada yaptıklarının bedelini ödeyecek. zinakarsınız, artı aldatan bir zinakarsınız, bu çok ağır bir günah, tövbe edin.
hakkınızda hayırlısını dilerim.
Ben cesıtlı yollardan ıntıhar ettım bi kaç kez sizce olmekten yada onun dayagından korkarmıyımÇünkü çok rahatsınız birlikte oldugunuz insanlar arasında bag yokmus belki de evliydi sizinle Esin'i cocugunu aldattı o asagılıkta bikac defa olmuş sonucta bikac adam ben en çok neye üzülüyorum Rabbim günah yazma ama bebeğinizin sizin ve esiniz gibi anne babası olmasına Allah'a şükür bebegim var ama burda arayan bisürü insan var hep dua ediyorum onlar için babasını aldatan bi anne oda sadece intikam için karısını içki içip döven bi baba siz burda boşanın desek de bosanmayacaksınız eğer boşanırsanız söyleyin saçlarımı kesecegim burda söz veriyorum söylerseniz eşinize üzülürmüs siz ona korkuyorum desenize size dayak atan adam üzülmesine mi takıldınız ya da bugün esiniz duydu biri fotoğrafınızı çekti ya şurda şunları paylasmayın gercekten midem bulanıyor
Bende keşke o hatayı ilk yaptığım güne donmek ısterdımOlamaz boyle konular cok aciliyor ve cogu da fake.oyle olmasini umuyorum yoksa igrenc bi durum