Aldatmak değildir umarım

birinetutkun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
11
-13
1
Öncelikle konumu okuduktan sonra sen hastasın,git tedavi ol diyenler gelmeden ben söyleyeyim okb tedavisi gördüm.
Yaklaşık 1 hafta olacak hayatıma biri girdi ve çok iyi anlaşıyoruz birbirimizden hoşlandığımızı dile getirdik.Belki size erken gelebilir ama biz konuştukça ortak yönlerimizin fazla olduğunu gördük ve flört aşamasına geçtik bir anda.Ben twitter kullanıcısıyım ve hayatıma yeni biri girdiği için eski ilişkimdeki şahsı engelledim.Engelleme sebebim önceden profilime bakıyordu sonra twitlerime göre twitler atıyordu laf sokmalı falan bende bakmasını istemedim. Sonra engelledikten bir kaç saat sonra baktım hesabını gizlemiş.
Sonra otururken aklıma geldi gidip bi bakayım dedim profiline belki hesabı gizli değildir ya da laf sokmuş mu bana diye çünkü bana laf attığı twitler oluyordu o yüzden. Hesabı gizliden çıkarmış. Her neyse sonra da bir daha bakmadım zaten ama sonradan pişmanlık duydum. Sonuçta 2 kere falan bakmış bulundum.
Pişmanlık sebebim de yeni biriyle görüşüyorum ondan hoşlanıyorum görüşüyorum falan ama gidip önceki kişinin profiline girmem falan kendimi kötü hissettirdi bana.
Sanki aldatmışım gibi his oluşuyor ( Okb yüzünden mantıklı düşünemiyorum biliyorum,tedavi oldum git tedavi ol yazmanıza gerek yok :( )
Sizce ben bu durumu nasıl düzeltirim içimde yani birilerinin mantıklı şeyler söylemesi ile düzeltebileceğimi düşünüyorum
Siz olsanız nasıl düşünürdünüz

Öncelikle konumu okuduktan sonra sen hastasın,git tedavi ol diyenler gelmeden ben söyleyeyim okb tedavisi gördüm.
Yaklaşık 1 hafta olacak hayatıma biri girdi ve çok iyi anlaşıyoruz birbirimizden hoşlandığımızı dile getirdik.Belki size erken gelebilir ama biz konuştukça ortak yönlerimizin fazla olduğunu gördük ve flört aşamasına geçtik bir anda.Ben twitter kullanıcısıyım ve hayatıma yeni biri girdiği için eski ilişkimdeki şahsı engelledim.Engelleme sebebim önceden profilime bakıyordu sonra twitlerime göre twitler atıyordu laf sokmalı falan bende bakmasını istemedim. Sonra engelledikten bir kaç saat sonra baktım hesabını gizlemiş.
Sonra otururken aklıma geldi gidip bi bakayım dedim profiline belki hesabı gizli değildir ya da laf sokmuş mu bana diye çünkü bana laf attığı twitler oluyordu o yüzden. Hesabı gizliden çıkarmış. Her neyse sonra da bir daha bakmadım zaten ama sonradan pişmanlık duydum. Sonuçta 2 kere falan bakmış bulundum.
Pişmanlık sebebim de yeni biriyle görüşüyorum ondan hoşlanıyorum görüşüyorum falan ama gidip önceki kişinin profiline girmem falan kendimi kötü hissettirdi bana.
Sanki aldatmışım gibi his oluşuyor ( Okb yüzünden mantıklı düşünemiyorum biliyorum,tedavi oldum git tedavi ol yazmanıza gerek yok :KK43: )
Sizce ben bu durumu nasıl düzeltirim içimde yani birilerinin mantıklı şeyler söylemesi ile düzeltebileceğimi düşünüyorum
Biraz daha tedavi olun...

Yani bu yaptığınızı hayatınıza aldığınız insana söyleseniz bile bana ne der büyük ihtimalle. O kadar önemsiz.

Tekrar tedavi olun.

Bir haftalık flörtte neyin aldatması acaba? Aranızda nasıl bir sadakat yükümlülüğü doğmuş olabilir ki? Flörtünüzün başka flörtleri bile vardır muhtemelen ama onun hiç aldattım eyvah modunda olduğunu düşünmüyorum.

Yaa siz geçen gün babama flörtümü söylemeli miyim diye konu açan kişi değil misiniz? Gerçekten düşünce yapınız hiç sağlıklı değil bence.

Bunda ne var canım sonucta gidip yazmıyorsunuz ya da göndermelerine karsılık vermiyor sunuz.ben evliyim esimin eski sevgililerine de bakıyorum. Kendi eski sevgililerime de bakıyorm.hatta onların suanki sevgililerininkine bile bakıyorum sadece oyle elde tel oldukca suna da bakim hele evlenmiş mi birde suna bakım.cıktıgı kız güzelmiş vs vs derken kimlere bakıyorum😄 özlediğimden falan degıl yani merak işte. Sen de suan meraktan bakıyorsundur.ya da belli ki onun sana göndermeli twetleri hala seni takıp ediyor olması sana hosta gelmiş olabilir aklı hala bende diye dusunuyorsun sanırım ama oda meraktan bakıyordur.suan bir surece girdiyseniz eskiyi cok kurcalamayın aldatmış sayılmazsınız ama baskası(eski) tarafından hala önemsendiginzi bilmek hosunuza gidiyor gibi geldi bana.

Sanki aldatmışım gibi his oluşuyor ( Okb yüzünden mantıklı düşünemiyorum biliyorum,tedavi oldum git tedavi ol yazmanıza gerek yok :KK43: )
Daldan dala atlıyorsunuz. Birini bitirmeden diğerine başlamışsınız. İlişki iki kişiyle yaşanır. Tedavi olmanız şart

adam sadece flört, aldatmadığının kendin de farkındasın. bu arada demek ki tedavin etkili değilmiş oysa okb tedaviye en etkili yanıt veren rahatsızlıklardan biridir inanır mısın iyi bir tedavi bebek gibi yapar insanı:KK6:

Bir kadın vardi, eşini aldattiği OKB'sine sahipti. Ve her düşüncesini eşine de söylüyordu, sanki başkasıyla yatmış gibi olayı büyütüyordu. Adam da haliyle ayrılmak istiyordu.
Ama hatırlayan çıkar Belki, kocasının kardeşiyle gozgoze geldim diye aldattım sanıyordu kendini, çok kötüydü.
Size ne diyebiliriz ki? Biz ne desek zaten böyle düşünmeye devam edeceksin. Sana sağlıklı düşünme yolu açan tek şey ilaçların,onları da ihmal etme lütfen.

Oooo ben kimlere bakıyorum bir bilsen. Eski sevgililerim, arkadaşlarımın yeni ve eski sevgilileri, eski sevgililerimin eski sevgilileri. Hiç tanımadığım insanlar, onların sevgilileri. Ne olacak ya. Sosyal medya ne zaten. Bu işte

Tedaviniz işe yaramamış belli ki veya yeterli gelmemiş belli ki. Tedavi oldunuz bitmedi yani bu durum. Destek almaya devam edin derim. Sorunuza gelince daha flört dönemindesiniz bir haftalık flörtte birinin profiline bakmak bence aldatmak falan değildir

Bir kadın vardi, eşini aldattiği OKB'sine sahipti. Ve her düşüncesini eşine de söylüyordu, sanki başkasıyla yatmış gibi olayı büyütüyordu. Adam da haliyle ayrılmak istiyordu.
Ama hatırlayan çıkar Belki, kocasının kardeşiyle gozgoze geldim diye aldattım sanıyordu kendini, çok kötüydü.
Size ne diyebiliriz ki? Biz ne desek zaten böyle düşünmeye devam edeceksin. Sana sağlıklı düşünme yolu açan tek şey ilaçların,onları da ihmal etme lütfen.
Evet hatırlıyorum ya okurken bile sıkıntı basmıştı gerçekten zor bir durum. Burada biz bu aldatmak degil desek bile başka bir olaya takacak zaten.

Engellediğiniz kişiye karşı olumlu bir şey besliyorsanız ve umudunuz varsa aldatmaya girebilir ama yanlış anlamadıysam biten bir ilişki sonrası meraktan bakma sizinkisi. Bir şey olmaz. Kafaya taktığınız için dert etmişsiniz. Umursamayın o bakmalarınıza. Meraktan biz de bakıyoruz her türlü kişininkine :KK48:

Bu durum sizi rahatsız ediyorsa terapi almaya bir süre daha devam edin. İyi gelecektir size.

Öyle olsaydı çoğu kişi sevgililerini eşlerini aldatmış olurdu meraktan bakanlar oluyor .
Ama eger aklınız hala eskisindeyse ve sürekli izleyip takip edecekseniz aklınızdanda çıkmıyorsa yenisine yazık etmeyin aklınızdan tamamen çıkartıp yeni bir yola çıkın.

Back
X