• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak evlilii kurtarr

iyiki bu yazıyı erkekler okumuyo.yoksa bizi aldattıklarında aman evliligimizi kurtarmak için aldattım derler.onlar için de güzel bir bahane olurdu.

sıkıldıkça artık aldatır aldatır geliriz naniknanik

kendince saçmalamış bi de bunun için onca sene harcamış:mymeka: evliliği monotonlaştırmamanın mutlu bir evlilik sürdürmenin tek yolu saygıdan geçer..

saygını kaybetmez dinlemeyi dinletmeyi blirsen zaten herşey güzel olur..gerek yok ordan oraya gel gitlere :1closedeyes:

aldatanı da aldatmaya yelteneni de...:teytey:

paylaşım için teşekkürler...stres attık yazarın üzerinde

Bide araştırmacı türkiyede yapsa ya o araştırmayı nedemek aldatmak kadın olsun erkek olsun iğrenç birşey kalsın. Ayy düşünemiyorum kocam beni aldatacak ben onu aldatacağım ve evliliğimi kurtarmaya kalkacağım yok böylr birşey

tek kelimeyle deli saçması.....kendıde bırkac aile yıkmıs bırı olarak bunları soyluyor sanırım..

Evet doğru kocam evliliğini kurtarmak için ,ağzımın içine girecek,Kızlar kadın doğru yazmış,araştırma doğru aslında,ama tek farkla,eğer bir taraf aldattı ve bundan pişmanlık duyduysa,evliliğiyle ilgili ,evliliğini kurtarmak adına büyük çaba harcıyor.
ÖRNEĞİN;Eşim önceden herşey HAYT HUYT diye giren adam şimdi kuzu kuzu meee oldu. AMA,,,,,,,,
BANA NE OLDU?
İŞTE ÖNEMLİ OLANDA BU...
KARŞI TARAFA,ALDATILAN TARAFA OLANLAR,O yazar bunlarada değinmişmi?

evet piyananonunda dediği gibi adamcagız bunu demeye calısmıs aldatmaya bide bu yönden bakmak lazım demiş aldatan taraf sucluluk duygusuyla biseyleri kurtarmaya calısırmıs daha iyi olurmus önemli olan karsı tarafa hissetirmemekmiş vs vs sacmalamıs yanii.....beni aptal yerine koyup güvenimi sarstıktan sonra köşkler saraylar alsa ne olur zümrüte elmasa bogsa ne olur,hicbiseyin anlamı kalmaz ,yani dioki aldatın ama hissetirmeyin

iyi niyetli bi aldatmada hiç duymamıştımm...toplumsal çöküşün en hızlı ve en sağlam yolu deselerdi şaşardım zatenn..yozlaşmış toplumları zehirleyelimde nasıl olsa bunu yutanlar çıkar hesabıı.bu kitabı rahatça her ülkeye sokabiliyolarmı..yoksa gençlerin zehirlnmesi için çoktan raflarda yerini aldımııııı

aldatmak sadakatsizliktir.siz sadakatsizliğini anladığınız bir insana nasıl daha bağlı olursunuz ki.çünkü aldatan erkeğin foyası ortaya çıkacaktır mutlaka.mutluluğu dışarılarda arayan biriyle evlilik nasıl daha güzel olur aklım almıyor.sanırım terapist o terapiyi eşine yada eş adayına gönderme olarak yapmış.

saldırı hazırlıgına gecemeyin kızlar hemen,walla ben değil mira kirshenbaum adlı evlilik terapisti söylüyor...

''
Evlilik dışı ilişki yaşayanların çoğunun mutluluk ve sevgi arayan iyi yürekli insanlar olduğunu söyleyen evlilik terapisti Mira Kirshenbaum, aldatan tarafın suçluluk duygusuyla evliliğini kurtarmaya çabaladığını söyledi....
LONDRA - 30 yıllık deneyimi olan evlilik terapisti ve yazar Mira Kirshenbaum, “İyi İnsanlar İlişki Yaşadığında” adlı yeni kitabında evliliği yürütmenin ipucularını yazdı. Daily Telegraph gazetesine röportaj veren Boston merkezli psikoterapi ve araştırma merkezi Chessnutt Hill Enstitiüsü’nün klinik direktörü Kirshenbaum, “doğru bir evlilik dışı ilişki” kişileri evliliklerinde yaşadıkları durgunluktan çıkmaya itebileceğini söyledi. Ayrıca Kirshenbaum, toplumda sadakatsizliğin olumlu yönde hiç tartışılmadığını ve aldatmanın olumlu yönlerinin de hep gözardı edildiğine dikkat çekti... ''
alıntıdır

hadi buyrun burdan yakın

dün buna gülerken bugün bunu okudum
başlıkda şu:İşe yaradı
7 senelik evliyim, karımla aramız çok kötüydü ve onu aldattım. Sadece çekici geldigi için görüşmeye başladıgım bu kızdan daha sonra duygusal olarak da etkilendim. Ama onun için karımı terk etmiyecegimi biliyordum ve o da bunu anlayınca herşeyi bitirdi. Asıl itiraf ise, onu aldattıgımı birisinden(!) ögrenen karım, çok degişti. Aylardır aramız çok iyi, çok mutluyuz. Hatta neredeyse keşke daha önce yapsaymışım bunu diyorum kendi kendime. :sm_confused::uhm:

Çok biliyo o terapist:tomato:,boynuzları parlatmaktan bu kadar tecrübe edinmiş heralde.. lülülülülülü Hangi ilişkide bireyler aşkını sevgisiniz tazelemek,hareketlendirmek için aldatır... Gerçi yaşadıkları ülke buna müsaittir ama Türkiye bu saçmalıkları kaldırmaz,Türk kadını böylesi gurursuz böylesi basit ve bayağı olamaz.. :oklava: Araştırmayı eksik deney gurubuyla yapmış zaar ..tatlicadiarzu:roflol:

Son düzenleme:
Back
X