• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATMAK İLLE DE TENDEMİDİR!!!

bu ne ya midem bulandı....
sadece ilk bi kaç cümleyi okuyabildim

Günümüzde herşey çok mu ayağa düştü anlamak zor. Partneriniz başkasını hayal ediyorsa bu da bir aldatma değil midir?
2 aydır çok iyi giden bir ilişkim vardı hem aynı şeylerden keyif alıyorduk hem ikimizde sex den çok keyif alıyorduk. Birlikte gittiğimiz tatilde kafalarımız güzelken kulağıma eğildi vev"erkeğine 2 kadınlı bir gece yaşat senden bunu sadece 1 kez istiyorum sonrada konu bir daha açılmayacak" dedi. Kalbime bir hançer girmiş olmasına rağmen sakinliğimi korudum ve o zaman 4 kişi olalım daha güzel değil mi dedim 2 kadın ve 2 erkek. Tabiki onu deniyordum. Asla mümkün değil dedi bu neyin kafasıdır anlamak mümkün değil hangi kadın erkeğini başka bir kadınla paylaşır. Seviyorum aşığım dediğim erkeğe kendi ellerimle başka bir kadın sunup hem beni hem onu becer diyebilirmiyim. Tabiki sonrasında gözlerim dışarı düştü ve bunu nasıl söylersin vs toparlayamadım. Yurtdışındaydık ve tatilin bitmesine 3 gün vardı. Tatil dönüşü konuşucaz bunu şimdilik erteliyorum dedim ve tatilimin zehrolmaması için elimden geleni yaptım. Tabiki bu sürede beraber olmadım. Türkiye ye döndüğümüzde de bir süre düşünmek istiyorum diyerek ilişkiye birkaç gün ara verdim. Bu durumu başkalarıyla konuştum ve anlamaya çalıştım. O da düşünmeden edilmiş bir laf olduğunu beni kırmak istemediğini defalarca söyledi ayaklarıma kapandı özürler diledi yalvardı. Herkes ikinci şansı hakederdi de konu çok başkaydı üzerimdeki şok u atamıyordum. Sonrasında birlikte olmayı denedim çünkü her konuda çok iyi anlaşıyorduk ve konuyu unutmak istedim. Ne var ki bir türlü güvenim tazelenmiyordu.
Bununüzerine kelimelik oynuyordu ben de takma bir isimle yükledim. Bu arada ikimizde yalnız yaşıyorduk ve hergün beraber kalıyorduk. Bazen onda bazen bende bana taşın dedi ama erken olduğunu düşündüğüm için yanaşmamıştım. O gece herkes evinde kaldı ve sabah için program yaptık. Kelimelikte daveti kabul etti ve hemen merhaba dedi. Ben kelime ye başlarbaşlamaz gelen merhabaya inanamadım. En azından biraz oyunu sürdürür diye düşünmüştüm. Yazışmaları burada yazsam hayli şaşırırdınız muhtemelen. Bu öyle bir düştü ki oyuna gece 12yi geçtikten sonra biz sex den bahsediyorduk. Ona kabuğunu kırmak isteyen meraklı sex isteyen ateşli kadını oynadım ve o da bunu yuttu. İsim yok bilgi yok benim sevdiğim kadın var dedi ama o gece kadınla sevişme konusunda da geri durmadı. Buluşalım bile dedik. İnanamıyordum çeşit yapmak bu kadar önemlimiydi. Mutlu bir birliktelik ellerimin arasından öylece kayıp gitti. Anahtarını ilişikinin 5.günü ellerime verdi telefon şifresini bilgisayar şifresini güya çok net beni istiyordu ve netti. Peki şimdi bu neydi 1 gecelik açık buldu onda bile önüne düşeni es geçmedi. Daha sabah sevişmiştik.
Tabiki gece 3 de evine gittim o uyurken eşyalarını bıraktım benimkileri aldım bir not yazdım heryerden engelledim ve çıkıp gittim hayatından.
Hala beni çok sevdiğini söylüyor yalvarıyor ve bize kıyma diyor. Erkek arkadaşlarımda erkekler yapar böyle şeyler sonuçta olan bişey yok affet diyor.

Soruyorum bayanlar siz ne düüşünüyorsunuz. Ben net olarak terkettim. Siz ne yapardınız?
ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken değnek

bu arada becer kelımesı nedır yahu öh

:olamaz:

aslında anlatığınızı garipsedim nasıl olabilir diyemedim 10 erkeğin 7 sinde bu var 7 erkeğin 5 i bunu profesonelce yaparken 1 i acemice yapıp yakalanıyor diğer 1 ininde umurunda değil o olmazsa başkası modunda
dilerim 3 lük kesimle karşılaşırsınız ben 3 lük kesimle karşı karşıya olduğumu düşümüyorum tabi profesyonel olan 5 lik kesimin içinde değilse:63:

Valla ben inanmıyorum demiyorum ama
körü körüne de kapılacak değilim :KK70:

Çelişki desen var

Oturmayan şeyler desen o da var.

Çeşit yapmak falan daha çok erkek jargonu,
İnanamıyorum resmen kelimelik oynarken başkasıyla sevişmek istedi
Halbusi sabah sevişmiştik gibi bir çıkış.

Hem tutarsız, hem çocukça, hem zorlama tanımlamalar..

İnanmıyorsan yazmaa taaam mıı demeden ben diyim
Yazmıyorum ama inanmadığım dan değil güvenmediğim den hıhhh :d
+1

Bakın, hanımefendi isterse ilişkisinin 1. gününde cinsellik yaşamayı kabul edebilir. Hatta size inanamayacağınız bir şey söyleyeyim, ilişki olmadan bile cinsellik yaşamayı kabul edebillir düşünebiliyor musunuz ? İlişkisinin boyutu beni hiç ilgilendirmiyor diyip de ilişkinin kaçıncı gününde cinsellik yaşamışlar bunun hesabı üzerinden yorum yapmanız abesle iştigal. Bence siz bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmayın, çünkü "dünyagörüşleriniz" benzemiyor konu sahibi ile.
ben ne kadar evlenmeden önce cinsel birlikteliğe karşı olmasam da, burada hep ahlak bekçiliği yapıp her konu da ayet paylaşanlardan gına gelmiş olsa da bu konu da bende oturmayan şeyler var
bir kadın ilişkisinin beşinci günündeyse ve daha adamı tanımıyorsa nasıl bu kadar güvenebiliyor ben anlayamadım yahut adamın ikinci kadın ikinci adam teklif etmeyecek biri olduğunu konu sahibi nerden anladı
evet insanlar tek gecelik ilişki bile yaşayabilir buda sadece kendilerini ilgilendirir ama karşıdakine çok seviyorum güveniyorum aşamasına nasıl gelinmiş ben anlayamıyorum

Erkeklere göre, seks onlar için ihtiyaç ve tek eslilik sadece kadinlara özgü bir sey. Yani erkek dediğin her cicekten bal almalı ama bir tane garanti, elinin altında olan ve sadece kendisine ait olan bir çiçek kenarıda durmalı. O kadinin tek esi olacak ama erkek cani sıkıldıkca sırf cesit olsun diye seks yapabilir.
Kadin aldatirsa ölmeli çünkü namussuz, erkek aldatirsa "hataydı/tek gecelikti/sarhostu/duygusallik yoktu seytana uydu" falan filan. Yani kisaca her halti yese de affedilmeyi hak eder!
Dogru olani yapmışsın hic üzülme, degmez

ben ne kadar evlenmeden önce cinsel birlikteliğe karşı olmasam da, burada hep ahlak bekçiliği yapıp her konu da ayet paylaşanlardan gına gelmiş olsa da bu konu da bende oturmayan şeyler var
bir kadın ilişkisinin beşinci günündeyse ve daha adamı tanımıyorsa nasıl bu kadar güvenebiliyor ben anlayamadım yahut adamın ikinci kadın ikinci adam teklif etmeyecek biri olduğunu konu sahibi nerden anladı
evet insanlar tek gecelik ilişki bile yaşayabilir buda sadece kendilerini ilgilendirir ama karşıdakine çok seviyorum güveniyorum aşamasına nasıl gelinmiş ben anlayamıyorum
kadının yirmi yıllık kocası başka erkekle birlikte olmanı isterim diyor bu bir kriter değil be canım

KK hatunları inanamıyorum size bir de yorum yazmışsınız yani buram buram fake kokuyor konu, ayrıca yeni üye
Ben de yorumumu paylastiktan sonra bunu dusundum çünkü ilk.mesaja yorum yaptım aradakileri okumadim ama birkac yorumu okuyunca acaba dedim

Hanfendinin ilişkisinin boyutu beni hiç ilgilendirmez. Bakın bir ilişkinin 5. Gününde cinsellik yaşamayı kabul etmiş birisi olarak Ada'm belki bu isteğimi de kabul eder diye düşünebilir bence. Ki şansını denemek istemiş konu sahibi de reddetmiş. Zaten dünyagörüşleri benziyor ikisinin de. Bunun için şaşkınlık yaşaması garip..
Dünya görüşü benzese kabul ederdi.demekki benzemiyomuş.

Bu bence dünya üzerindeki erkeklerin yarısının fantazisi, iki kadınla birden sevişmek.
Sadece bunu dile getirenler/ getirmeyenler var. Yapanlar /yapmayanlar var.
Şayet konu fake değilse, ayrılarak iyi etmişsin :)

kadının yirmi yıllık kocası başka erkekle birlikte olmanı isterim diyor bu bir kriter değil be canım
evet bu değil ama ben gidip biriyle bir hafta sonra birlikte olacaksam ondan gelebilecek her türlü sapkınlığı da düşünürüm
her türlü fetişçisi olabilir zarar vermekten hoşlanan sadistin teki olabilir olabilir de olabilir yani
o dediğiniz konuyu da anlıyorum bizim toplumda bunlar tabu olduğu için 20 - 30 yıllık evli adamlar kendilerini belli edemiyor gizli eşcinseli karısını farklı erkekle görmek isteyeni ya da başka kadın isteyeni
ama burada eğer konu sahibi adamı önceden tanımıyorsa beş gündür tanıdığı bir adam var karşısında
ben her birlikte yaşayana yok tek gecelik ilişki konusuna yanacaksınız cıss yazan biri değilim yada tecavüz haberlerine kızın ne işi varmış gece o saatte diyecek kadar insanlıktan çıkan biri değilim
yalnız kadının iki ay tanıdığı birine bu kadar güveniyor olması ilginç geldi bunu yazdım
yoksa konu sahibi adamı def etmekle iyi yapmış
neyse gelecek taşlamalara hazırım

Normalde bu durumda "Hayatta her şey sex veya 3-5 dakikalık zevk değildir, çok daha önemli şeyler vardır bunu anlayamamış, yazık." derdim. Ama siz de ilişkinizden bahsederken sex dışında neredeyse hiç bir şeyden bahsetmemişsiniz ki. Şimdi bu adamın her an sex düşünmesi bana tuhaf gelmiyor acıkçası. Kesinlikle doğru demiyorum ama bu adam size ne vaad etti? Sizi neyi etkiledi?
Sadece sex üzerine kurulmuş bir ilişki, adamın arayışı isteği ve niyeti belli, bu yolda devam ediyor. Doğru veya yanlış demiyorum, beni lütfen yanlış anlamayın ama bana tutarsız gelmedi.

evet bu değil ama ben gidip biriyle bir hafta sonra birlikte olacaksam ondan gelebilecek her türlü sapkınlığı da düşünürüm
her türlü fetişçisi olabilir zarar vermekten hoşlanan sadistin teki olabilir olabilir de olabilir yani
o dediğiniz konuyu da anlıyorum bizim toplumda bunlar tabu olduğu için 20 - 30 yıllık evli adamlar kendilerini belli edemiyor gizli eşcinseli karısını farklı erkekle görmek isteyeni ya da başka kadın isteyeni
ama burada eğer konu sahibi adamı önceden tanımıyorsa beş gündür tanıdığı bir adam var karşısında
ben her birlikte yaşayana yok tek gecelik ilişki konusuna yanacaksınız cıss yazan biri değilim yada tecavüz haberlerine kızın ne işi varmış gece o saatte diyecek kadar insanlıktan çıkan biri değilim
yalnız kadının iki ay tanıdığı birine bu kadar güveniyor olması ilginç geldi bunu yazdım
yoksa konu sahibi adamı def etmekle iyi yapmış
neyse gelecek taşlamalara hazırım
kim neden taşlasın ki buda senin fikrin sadece bu fikre katımadığını söyleyebilir bir başkası
ne ilişkiler gördük okuduk 2 günlük ilişkiden iyibir birliktelik doğabilirken 20 yıldan sonra eşinin ne mal olduğunu anlayan insanlar hayatlar
ama bir çok kadınla aynı fikri paylaştığımız bir konu var erkekler genele vurduğumuzda sadık değil

Bunun tek seferlik bi fantezi olduğunu düsunmuyorum ki bence bu bile kabul edilemez..k. bakmayin ama karşinizda sütu bozuk karektersiz birisi var size geldigi ilk teklifte ayrilmayliydiniz bence..ama nihayetinde karketrsizligindeki israri surdurmus bi sekilde gormus yakalamissiniz bunu.herkes sizin kadar sansli degil aslinda siz 2. Defa gormussunuz karaktersizligini..bu saatten sora affetmek kendinize yapacaginiz en buyuk kotuluk ve saflik olur..karar sizin..hayat kimseye takilip kalacak kadar uzun degil.zaman herkesi herseyi goturur yenisini getirir buna inanin..

Adam seninle herşeyi çok rahat yaşamış doğal olarak da senin dahada ileri boyutları rahatça kabul edebileceğini düşünmüş...

İlginç bir hikaye bu sex sitelerinden alınmış gibi sanki...

Mevzu baydı beni yaaa ... Buram buram cinsellik kokuyo. Çok sevğşmişsiniz 2 ki istemiş başkasını da istemiş falan başta yine iyiydi ama şimdi bööööğğğ:kusmuk:

bence kesinlikle affetme hadi size tatilde dedigi seyi bos bulundu sahrostu falan diye affettiniz diyelim ama yinede affedilecek tarafi yok simdi baska bir onune gelen kadinla bulusacak kadar karaktersiz biri bence hic olumlu bir ozelligini goremedim keske sizde tam tanimadan 2 aylik iyi anlasiyorum dediginiz kisiyle birlikte olmasaydiniz bence sadece kadinlari kullanmak isteyen bir insan o uzak durun derim

Back
X