Aldatmak m sayilir bu ?

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
Kizlar sevgiliniz varken normal bir erkek akadasinizlanyemege cikmak sevgilinizi aldatmak mi olur ? Yemege cikmak derken ozellikle bulusmak degil okul cikisi mesela yemege gitmek filan.bir kiz arkadasimdan sevgilisi bu sebeple ayrildida sizce bahane mi yoksa cpcuk hakli mi ? Baskasi icin konu acmayi sevmem ama cok dert edindi kendine :)

Elbette ki aldatmak denmez buna .. Normal yemeğe çıkmışlar diyorsunuz .. Ama her erkek hoşlanmaz tabi, açıkca belirtebilir, aldatma kategorisine girmez
Valla ne yalan söyleyeyim, benim erkek arkadasım yok olsa ve yemege çıksam sözlüm bundan hiç hoşlanmaz ... Vallahi de kızar :86:
Onunda kız arkadaşı yok olsa ve yemeğe çıksa bende bundan hiç hoşlanmam .. Vallahi de kızarım :86: Sevmiyorum ben öyle şeyler Banane

ama ayrilmak olmaz degil mi sadece kizilir yani

erkekler pek hos karsılamaz boyle seylerı .sahsen ben de hosgorulu olamam.yemege cıkılcaksa hep bırlıkte cıkarız.
arkadasınızın sevgılısı bır anlık ofkeyle ayrılmak ıstemıstır ama,temellı bır ayrılık olmaz bu.sınırlerı gecınce barısırlar.

Aldatmak sadece bildiğimiz anlamda değildir..Bence yalan söylemek, saklamakta aldatma sınıfına giriyor.Sadece aradaki fark diğeri gibi ağır vaka değil. :)

Bana göre haber verilmesi gerekiyor ve doğru olanda budur..

ama ayrilmak olmaz degil mi sadece kizilir yani

Tabiki de ayrılmak olmaz .. Yani hemen ayrılığa başvurulmamalı ... Hele de bir seferlik olmuşsa.. Ya böylede geyince kötü birşeymiş gibi görünecek, bir seferlik falan ama .. Kişiden kişiye değişir, ben hoşlanmıyorum öyle erkek arkadastan kız arkadastan ..

Kimisinin olur yemegede cıkar, yadırgamam ama bana göre değil .

Tesekkurler canim:)

Tesekkurler canim:)

Ayhh rica ederim
Keşke herkes yorumlarımıza böyle ılımlı yaklaşsa ..
Türlü türlü insan dolu burası, kimisi bi köpürüyor yorum ona hitap etmeyince

sevgilisinden buluştuğunu sakladı mı haber verip mi gitti bilmiyorum ama her şekilde kızmakta haklı bence. bana yanlış geliyor. sevgilisinin ayrılması da biraz fazla olmuş.

madem sevgılısı söyleseymıs haber verseymıs aldatmak tabıkı bu degıl

Aldatma degıl tabıkı.
ama hos bıseyde degıl ben yapmam bana yapılsada ıstemem
sınır olurum.:26: erkek arkdas kız arkadar muhabetlerı pek bıze gore degıl
tabıkı ayrılmayı gerektırmez
ayrıca sevgılısıne hıc mı guvenmıyormus trip yapsaymıs bı daha ıstemedıgını soyleseymıs.
ayrılmakta nesi.

Tertibim bana söz bırakmamış

Aldatma elbette denmez normal olağan şeyler bunlar

Sadece aranızda problem olmasın yeter.

Benim acayip problem eder mesela

Ayrılacak düzeyde değil de,

Mesela o arkadasının erkek arkadası bir bayan arkadası ile yemege cıksaydı, erkek haliyle bile hoş karşılamaz, yanlıs düşünebilirdir..
Erkek arkadası da gelebilir veya hiç olmazsa haberi olablir...

Eger gizli saklı yapılıyorsa, aldatmaktır

aldatmak sayılır mı bilemem ama birlikteliğim varsa bi başkasıyla birebir buluşmak bana da yanlış gelir. tesadüf karşılaşıp oturmak falan değil..

tabiiki aldatmak değil bu.
dürüst olmak gerekirse ben hoşlanmam. ama aldatma değil bu. yani bu sebepten sevgilimi bırakmam. o da bırakmaz. hele haberi varsa sert bile çıkmaz.

beraber olduğunuz adam önemli. çok tutucuysa, böyle konularda sertse ilişkiyi bitirebilir. o adamla da ömür zor geçer*

bir de ayrılmak için bahane yapmış da olabilir. ama bu az olasılık.

Aldatma sayılmaz tabiki ama hoş da değil açıkçası...
Eşim çok kızardı...

Ya yokk beeeeeee ne aldatması... artık o kadar da abartmasınlar yaaa.....devenin nalı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…