- Konu Sahibi sirinler12
-
ama ayrilmak olmaz degil mi sadece kizilir yaniElbette ki aldatmak denmez buna .. Normal yemeğe çıkmışlar diyorsunuz .. Ama her erkek hoşlanmaz tabi, açıkca belirtebilir, aldatma kategorisine girmez
Valla ne yalan söyleyeyim, benim erkek arkadasım yok olsa ve yemege çıksam sözlüm bundan hiç hoşlanmaz ... Vallahi de kızar :86:
Onunda kız arkadaşı yok olsa ve yemeğe çıksa bende bundan hiç hoşlanmam .. Vallahi de kızarım :86: Sevmiyorum ben öyle şeylerBanane
ama ayrilmak olmaz degil mi sadece kizilir yani
Tabiki de ayrılmak olmaz .. Yani hemen ayrılığa başvurulmamalı ... Hele de bir seferlik olmuşsa.. Ya böylede geyince kötü birşeymiş gibi görünecek, bir seferlik falan ama .. Kişiden kişiye değişir, ben hoşlanmıyorum öyle erkek arkadastan kız arkadastan ..
Kimisinin olur yemegede cıkar, yadırgamam ama bana göre değil .
Tesekkurler canim:)
Elbette ki aldatmak denmez buna .. Normal yemeğe çıkmışlar diyorsunuz .. Ama her erkek hoşlanmaz tabi, açıkca belirtebilir, aldatma kategorisine girmez
Valla ne yalan söyleyeyim, benim erkek arkadasım yok olsa ve yemege çıksam sözlüm bundan hiç hoşlanmaz ... Vallahi de kızar :86:
Onunda kız arkadaşı yok olsa ve yemeğe çıksa bende bundan hiç hoşlanmam .. Vallahi de kızarım :86: Sevmiyorum ben öyle şeylerBanane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?