- Konu Sahibi kirmizi_pantolon
-
Evet yaaaaa bakip bakip gülüyorum su smileylaraŞu örgü smile'dı çok hoş ya
Evet yaaaaa bakip bakip gülüyorum su smileylara
ha bide genç kızlar erkeklerın ılgısını cekıyolar bakıyolar genc guzel daha kımse dokunmamıs daha cok ılgılerını cekıyolar ulasmaya calısıyor.İki türlü de olur. Sırf cinsellik içinde aldatılır, aşık da olunabilir. Kadın için de erkek için de geçerlidir bu.
Cinsellik için olan da ikiye ayrılır. Sırf heyecan için aldatanlar vardır, bir de evliliğinde cinsel problemler yaşayanlar vardır. Ha problemin varsa ayrıl ondan sonra gör işini diyenler olacaktır tabi ama bu çok net yorum yapılabilecek bir konu değil bence.
Her erkek mutlaka aldatmış mıdır bilemem. Ama erkek hayatına giren her kadını mutlaka aldatmıştır diyemeyiz. Çok çapkın olup evlendikten sonra durulan adamalar olduğu gibi, evlenene kadar eli kadın eline değmemiş ama sonradan sapıtmış adamalar da var. Bu konu pek kategorize edilemez bence.
ohoo ben o zaman kocamı matt boomerla aldatıyorumwalla bana kalırsa baska bırını dusunmek bıle aldatma sayılabılır.bn oyle dusunuyrm.ama o acıdan bakıldıgnda da ısler bıraz karısıyor sarpa sarıyor
ohoo ben o zaman kocamı matt boomerla aldatıyorum
Mesela ayrildigim sevgilimin bi kizi sarhosken yanagindan opmus resmini gordum adama bunu aldatma olarak amlatamadim yaaa adam bu aldatma degil dedi dedi tutturdu ömrümü yemisti
Bir durum mu yaşadınız? konuyu açma sebebinizi merak ettimevet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...
bi kere her erkek aldatır mutlaka diye bi saçmalık yok.. bi erkeğin yapısında varsa aldatır yani gözü dışardaysa.. yapısında yoksada karakteri zayıfsa eşiyle bi cinsel anlamda soğusun fiziksel olarak aldatır.. sevgiye ilgiye muhtaçsa aşk istiyosa eşinde bulamıyosa içindede varsa imkanıda varsa aldatır.. eğer bi erkeğin karakteri sağlamsa eşini seviyorsa iki üç çevresindeki bayanlardan etkilenmiyosa bu karaktere sahipse kesinlikle aldatmaz.. ama aldatan erkeklerin çoğuda fiziksel olarak aldatıyor..evet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?