aldatmak sadece fızıksel mıdır?

ha bide genç kızlar erkeklerın ılgısını cekıyolar bakıyolar genc guzel daha kımse dokunmamıs daha cok ılgılerını cekıyolar ulasmaya calısıyor.

Mesela ayrildigim sevgilimin bi kizi sarhosken yanagindan opmus resmini gordum adama bunu aldatma olarak amlatamadim yaaa adam bu aldatma degil dedi dedi tutturdu ömrümü yemisti

Aldatma sadece fiziksel olmaz. Hatta duygusal aldatma daha çok can acıtıcı bi şeydir bana göre.

Her erkeğin de aldatacağını düşünmüyorum. İstisnalar her zaman vardır.

Erkekler icin aldatmak yataga girince oluyormus ..
Baska bi bayana bakmak , kahve icnek felan aldatmaktan sayilmiyormus oyle diyorlar .
Ama benim icin aldatmak aklindan gecirdigin andan itibarwn baslamistir , ilaki baska bayanla yatnasi gerekmiyo aldatmasi icin gozleriyle bile aldatir insan ...

Mesela ayrildigim sevgilimin bi kizi sarhosken yanagindan opmus resmini gordum adama bunu aldatma olarak amlatamadim yaaa adam bu aldatma degil dedi dedi tutturdu ömrümü yemisti

Hahahaha, erkekler ne kadar da düz mantık yaa Benim eski sevgilim de biz ayrıldıktan 2 saat sonra bi kızla barda fotoğrafını koymuştu. Altındaki yorumlardan olayın bi gece önce olduğunu, kızı evine bıraktığını anlamıştım. Ama o da ona göre aldatma değildi kesinlikle.

İnsan evliyken başka birine bir şey hissedemez diye bir durum yok, insan her şeyi hissedebilir ama kendinde bunu gördüğünde eşiyle paylaşıp bitirecek kadar erdemli olmalı. Eş de sevilmediğini kabullenip karşısındakinin yakasına yapışmayacak kadar onurlu olmalı. Aldatmak her iki cins içinde insanlıktan çıkmak, dönüşü olmayan bir yol. Affedilmez mi affedilir elbet ama ben aldatma geçiren bir evliliğin asla eski samimiyetine döneceğine inanmıyorum. Bir de cinsellik için aldatmak denen bir şey var, hiç tartışmıyorum iğrençlik

Ohooo ben hergün aldatılıyorum
gözleri fırıl fırıl...
sonuçç mu ?evliliğini bitirdi salak ama daha farkında değil...
siz siz olun hayatı görmemiş,kadın tanımamış adamın ilki olmayın...

Bir durum mu yaşadınız? konuyu açma sebebinizi merak ettim

aldatma sadece fiziki olmaz, ruhen de aldatır, gözüyle de aldatır, aklıyla da aldatır..
ve hangi erkek olursa olsun fiziken olmasa da bi gün mutlaka aldatır diye düşünüyorum.. kii bu çoğu kadın için de geçerlii şahsi düşüncem..
velhasıl kelam bunlar zor işler

Canim aldatma fiziksel yada duygusal farketmez aldatmadir ama kadinlar kimle isterse yatsin yeterki aşık olmasin diye düşünürken erkekler kime aşık olursa olsun yeterki yatmasin gibi düşünüyor tabi bu bekarken evliyken iş degisiyor haliyle

aldatmak sadece bir başkasını yatağına almak değildir. senin yanındayken bi başkasını düşünmesi , yalan söylemesi de bi çeşit aldatmadır.

bi de genelde erkekler tek gecelik bi ilişki yaşamışlarsa eşini aldatmış saymıyolarmış kendilerini. ne var ki erkek adam yapar gözüyle bakıyolar duruma. duygusal bir şey hissetmemişse aldatmamış sanıyolar kendilerini.

bi kere her erkek aldatır mutlaka diye bi saçmalık yok.. bi erkeğin yapısında varsa aldatır yani gözü dışardaysa.. yapısında yoksada karakteri zayıfsa eşiyle bi cinsel anlamda soğusun fiziksel olarak aldatır.. sevgiye ilgiye muhtaçsa aşk istiyosa eşinde bulamıyosa içindede varsa imkanıda varsa aldatır.. eğer bi erkeğin karakteri sağlamsa eşini seviyorsa iki üç çevresindeki bayanlardan etkilenmiyosa bu karaktere sahipse kesinlikle aldatmaz.. ama aldatan erkeklerin çoğuda fiziksel olarak aldatıyor..

bir erkek yada kadının aldatmaması için doğuştan tek eşli olması gerekir bana göre.adam aldatmıyorsa size olan büyük aşkından güzelliğinizden akıllılığınızdan değildir bu,kendisi öyle tercih ettiğindendir ,tek eşli olmasındandır.Aşk varken trfların birbirinden başkasını gözünün görmesi zten imkansızdır ama o aşk günün birinde biter ozaman devreye genler girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…