- Konu Sahibi kirmizi_pantolon
-
Canım burası kadınlar Kulübü erkek kahvehanesi değil
bu aralar anket tarzı konular açmak mı moda(moda üstüne yakışanı giymektir bence yapmaevet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...
bende sadece cinsellik olmadıgını düşünüyorum. bana kalırsa eger dusuncelerım su yonde bırıne duygusal anlamda bıseyler hıssedınce onun uzerınden cınsellıkte kuruyosunuz. erkekler acısından boyle oldugunu dusunuyorum yanlıs mı dusunuyorum bılmıyorum.evet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...
kırmızı pantolona bayılırım :) neyse konu çok derin. erkekde kadında aldatmaya meyilli olabilir. ve varsa içinde bir kere yapan bir daha öutlaka yapar.erkeklerin daha çok gizli saklı yapdıkları için heyecan tutkuları var. birazda monotonluğu sevmiyrlar. kadın ise erkeğinden ilgi görmdiğinde arayışa başlıyr.her erkek aldatrmı bence hayır aldatmaz ama az bir yüzde bu :) rastlarsan şanslısın. ve son olarak aldatma sadece cinsel anlamda olmaz bence düşüncesi bile ilşkinin ölemye başladığını gösterir acil kan lazım taze kan yani. gözlede aldtan var düşünceyle tenlede.. konu dedim ya çok derim patlar bu konu bildirim silmeyle baş edemeyeceksin kolay gelsinevet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...
Şu örgü smile'dı çok hoş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?