Aldatmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

catclover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
50
25
88
öncelikle babasına aşşırı düşkün olan bir kızım
Babamın annemi aldattığını öğrendim asla soğukkanlılıkla karşılamadım..
Mesajlar fotoğraflar her şeyi gördüm maalesef
Bütün gün ağlayıp sinir krizi geçirdikten sonra annem bu halime dayanamayıp beni sıkıştırdı bende anlattım
Kendisiyle de konuşmuyorum yakında okul ile alakalı gideceğim için olursa (inşallah)
Lütfen rica ediyorum “babanız sizi değil annenizi aldattı abartmışssınız vs.” gibi yorumlar yapmayın.
Bende en az annem kadar kandırıldım
Aşırı duygusal bir boşluktayım.....
Babamı ablamdan kıskanırdım düne kadar..
Siz bu olaydan sonra nasıl davranırdınız?

İlişki terapistine gitmeleri lazım çok büyük bir travma

Tabiki bu tepkin çok normal baban yani çok zor bir duruma düşmüşsünüz allah yardımcınız olsun

Ben anlamıyorum ya yeni evli de aldatıyor. Yıllardır evli insanda aldatıyor ne kadar kolay ve basitmiş eşini aldatmak. Sizinki "bu devirde babana bile güvenmeyeceksin derler" ya aynen öyle olmuş. Hayır bu adam benim boyum kadar kızlarım var onlar öğrenirse diye hiç mi düşünmedi. Ve tabi bu ilk aldatması mi ne kadar suredir var? İnsan çok sinirleniyor.

Aynı durum lisedeyken başıma geldi. Günlerce ağladım. O duygunun tarifi yok. Şimdi ki aklım olsa, bir damla gözyaşı dökmezdim.

Babanı ablandan kıskanman sevgı kıstası cok sevmek degıl, hatta saglıksız bana gore. Bunu kenara koydum.

Evet anneni aldatmıs sızı de aldatmıs oluyor. Iyı baba olmak ıcın iyi koca olmak zorundasında bi yerde.

Sevgisi bittiyse bosansaymıs annenden.
Seni sevmiyorum Bosanmak istiyorum dese saygı duyardım. aldatmıs kac senelik hayat arkadasını ve evladı gormus
Yasadıgın durum uzucu.

Annenın tavrı ne oldu peki bu olay karsısında?

Şimdi çok acıtıyor ama zamanla düzeleceksin. Insanları olduğu gibi kabul etmek lazım. Demek ki baban bu konuda şerefsiz biri. Bunu ogrenmek zor ama kendine hayatı zindan edeceğin bir durum.yok. annenin de desteğine ihtiyacı vardır

Eşine sadık adamları tenzi ediyorum ama bu aralar yeni ,eski hiç farketmeden eşini aldatanları o kadar çok duyuyorum ki ,evlilik birliğine saygı duymayacaksanız evlenmeyin kardeşim,hayallerimizi,umutlarımızı da yıkmayın, bu kadar basit mi ya !

Hayal kırıklığına uğramanız normal ama duygularınızı bu kadar yüksekte yaşamak yerine biraz bastırıp annenize destek olmaya çalışabilirsiniz bence. En az annem kadar kandırıldım demişsiniz ama emin olun o sizden daha kötü bir ruh halindedir şuan...

Çok teşekkür ediyorum,
Annemin panik atak hastalığı var duyunca ilk başta soğukkanlı davrandı daha sonra atak geçirdi
sonradan babamla konuşmaya çalıştı sakince babamında hayır ben yapmadım demesiyle bende sinirler koptu tabii
Telefonumdan videolar fotoğraflar mesajlar hepsini açıp tek tek gösterdim
Ve acınası bi durum bana tek dediği şey yapmadım şunu şunu açıkla dediğimde ben sizin ne zaman istediğini yapmadım açıkta mı bıraktım sizi diyip durdu bende artık bi gram öneminin kalmadığını bi daha yüzüne bakmak istemediğimi söyledim
Annem sabah erkenden kalkıp ben etkilenmiyim diye evden çıkıp arabanın içinde konuşmuşlar
annem seni affetmiyicem sırf kızlarım için susuyorum demiş
2 ablam var bu arada ikiside evli.
Babamda sarılmaya calısmıs inkar etmis ama yaptı ellerimde kanıt fotoğraf olmasına rağmen inkar ediyor..

Zor. Yalnızca annelerin değil çocukların da güveni sarsılıyor ama toparlayacaksınız bir zaman sonra. İnsan ebeveynlerini affetmeye meyilli oluyor.
Yine de lütfen söylemeyin dediğiniz şeyi söylemeden geçemeyeceğim. Kolay değil evet, iyi bir baba olmak iyi bir eş olmakla bağlantılı, o da kabul ama bu iki farklı rolü zihninizde ayırırsanız süreci sağlıklı atlatırsınız.

Kucuk cocugu olanlar, Cocugum Kucuk babasız büyümesin diyor. Aldatanı affediyor.

Yetıskın evlatları olanlar da kızlar ıcın susuyorum falan diyor. Affediyor.

Aldatılmayı affetmek ıcın keske senın gıbı kocaman aklı basında kızını bahane etmese annen.
Ne dıyelım.
En kısa surede kendine gelirsin ve okuluna bakarsın ınsallah sende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…