Tabiki bu tepkin çok normal baban yani çok zor bir duruma düşmüşsünüz allah yardımcınız olsunöncelikle babasına aşşırı düşkün olan bir kızım
Babamın annemi aldattığını öğrendim asla soğukkanlılıkla karşılamadım..
Mesajlar fotoğraflar her şeyi gördüm maalesef
Bütün gün ağlayıp sinir krizi geçirdikten sonra annem bu halime dayanamayıp beni sıkıştırdı bende anlattım
Kendisiyle de konuşmuyorum yakında okul ile alakalı gideceğim için olursa (inşallah)
Lütfen rica ediyorum “babanız sizi değil annenizi aldattı abartmışssınız vs.” gibi yorumlar yapmayın.
Bende en az annem kadar kandırıldım
Aşırı duygusal bir boşluktayım.....
Babamı ablamdan kıskanırdım düne kadar..
Siz bu olaydan sonra nasıl davranırdınız?
Eşine sadık adamları tenzi ediyorum ama bu aralar yeni ,eski hiç farketmeden eşini aldatanları o kadar çok duyuyorum ki ,evlilik birliğine saygı duymayacaksanız evlenmeyin kardeşim,hayallerimizi,umutlarımızı da yıkmayın, bu kadar basit mi ya !Ben anlamıyorum ya yeni evli de aldatıyor. Yıllardır evli insanda aldatıyor ne kadar kolay ve basitmiş eşini aldatmak. Sizinki "bu devirde babana bile güvenmeyeceksin derler" ya aynen öyle olmuş. Hayır bu adam benim boyum kadar kızlarım var onlar öğrenirse diye hiç mi düşünmedi. Ve tabi bu ilk aldatması mi ne kadar suredir var? İnsan çok sinirleniyor.
Kucuk cocugu olanlar, Cocugum Kucuk babasız büyümesin diyor. Aldatanı affediyor.Çok teşekkür ediyorum,
Annemin panik atak hastalığı var duyunca ilk başta soğukkanlı davrandı daha sonra atak geçirdi
sonradan babamla konuşmaya çalıştı sakince babamında hayır ben yapmadım demesiyle bende sinirler koptu tabii
Telefonumdan videolar fotoğraflar mesajlar hepsini açıp tek tek gösterdim
Ve acınası bi durum bana tek dediği şey yapmadım şunu şunu açıkla dediğimde ben sizin ne zaman istediğini yapmadım açıkta mı bıraktım sizi diyip durdu bende artık bi gram öneminin kalmadığını bi daha yüzüne bakmak istemediğimi söyledim
Annem sabah erkenden kalkıp ben etkilenmiyim diye evden çıkıp arabanın içinde konuşmuşlar
annem seni affetmiyicem sırf kızlarım için susuyorum demiş
2 ablam var bu arada ikiside evli.
Babamda sarılmaya calısmıs inkar etmis ama yaptı ellerimde kanıt fotoğraf olmasına rağmen inkar ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?