Babanı ablandan kıskanman sevgı kıstası cok sevmek degıl, hatta saglıksız bana gore. Bunu kenara koydum.
Evet anneni aldatmıs sızı de aldatmıs oluyor. Iyı baba olmak ıcın iyi koca olmak zorundasında bi yerde.
Sevgisi bittiyse bosansaymıs annenden.
Seni sevmiyorum Bosanmak istiyorum dese saygı duyardım. aldatmıs kac senelik hayat arkadasını ve evladı gormus
Yasadıgın durum uzucu.
Annenın tavrı ne oldu peki bu olay karsısında?
Seni cok iyi anliyorum aynisinibmn daha beterini yasadim ben babami annemle kadinin koynundan aldik kadina saldirdigim sirada babam onune sper olmustu cok zor bisey tarifi yoköncelikle babasına aşşırı düşkün olan bir kızım
Babamın annemi aldattığını öğrendim asla soğukkanlılıkla karşılamadım..
Mesajlar fotoğraflar her şeyi gördüm maalesef
Bütün gün ağlayıp sinir krizi geçirdikten sonra annem bu halime dayanamayıp beni sıkıştırdı bende anlattım
Kendisiyle de konuşmuyorum yakında okul ile alakalı gideceğim için olursa (inşallah)
Lütfen rica ediyorum “babanız sizi değil annenizi aldattı abartmışssınız vs.” gibi yorumlar yapmayın.
Bende en az annem kadar kandırıldım
Aşırı duygusal bir boşluktayım.....
Babamı ablamdan kıskanırdım düne kadar..
Siz bu olaydan sonra nasıl davranırdınız?
Çok teşekkür ediyorumKucuk cocugu olanlar, Cocugum Kucuk babasız büyümesin diyor. Aldatanı affediyor.
Yetıskın evlatları olanlar da kızlar ıcın susuyorum falan diyor. Affediyor.
Aldatılmayı affetmek ıcın keske senın gıbı kocaman aklı basında kızını bahane etmese annen.
Ne dıyelım.
En kısa surede kendine gelirsin ve okuluna bakarsın ınsallah sende.
Adliyeye gitmeleri lazım bence ilişki terapistinin geçinemeyen,tartışan çiftler için olduğunu düşünüyorumİlişki terapistine gitmeleri lazım çok büyük bir travma
Konustuk ama annemin ekonomik özgürlüğü yok babama bağlıBu konuda bir şey yapması gereken anneniz ? Anneniz çalışıyor mu ? Maddi durumu var mı ? Gel boşan beraber yaşayalım arkamızda bırakalım herşeyi deseniz gelir mi ? Kimse Aldatılmayı,enayi yerine koyulmayı hak etmez.Annenize affetmemesi gerektiğini ona destek olacağınızı söylemelisiniz
Benim de güvenim kalmadı.En yapmaz denilenden bile birşeyler çıkıyor lanet olsun yaAldatmayan erkek kaldı mı ya ne arsızlarmış 7 den 70e hepsi mi aldatır vallahi pes . sanırım bu tür sorular gördükçe evlenmeyi de düşünmüyorum güvenim kalmadı erkeklere
Babanızın ilişkisinin boyutu ne? anneniz bu kadar seneyi bırakamasa bile babanız onu bırakıp başka bir kadınla evlenebilir maalesef.Çok duyuyoruz boşanıp aldattığı kadınla evleneni.Konustuk ama annemin ekonomik özgürlüğü yok babama bağlı
ben anneme ne yaparsan yap arkandayım dedim
ama o ben bu kadar seneyi nasıl bırakırım diyip krizlere girmeye başlıyor
Ben ne olursa onun yanındayım.
Benim fikrim fazla dahil olmuşsun, bazı şeyleri annene bırakman gerekiyor fevri ve yanlış hareket ediyorsun. Annen belki görmezden geliyordu, misal yani. Ablamdan kıskanırdım yazmışsın sanırım yaşın küçük , buda etkiliyor davranışlarını diye düşündümÇok teşekkür ediyorum,
Annemin panik atak hastalığı var duyunca ilk başta soğukkanlı davrandı daha sonra atak geçirdi
sonradan babamla konuşmaya çalıştı sakince babamında hayır ben yapmadım demesiyle bende sinirler koptu tabii
Telefonumdan videolar fotoğraflar mesajlar hepsini açıp tek tek gösterdim
Ve acınası bi durum bana tek dediği şey yapmadım şunu şunu açıkla dediğimde ben sizin ne zaman istediğini yapmadım açıkta mı bıraktım sizi diyip durdu bende artık bi gram öneminin kalmadığını bi daha yüzüne bakmak istemediğimi söyledim
Annem sabah erkenden kalkıp ben etkilenmiyim diye evden çıkıp arabanın içinde konuşmuşlar
annem seni affetmiyicem sırf kızlarım için susuyorum demiş
2 ablam var bu arada ikiside evli.
Babamda sarılmaya calısmıs inkar etmis ama yaptı ellerimde kanıt fotoğraf olmasına rağmen inkar ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?