Aldatmak.

bi beyinle aldatmak vardır bi gözle aldatmak vardır bi de bedenen aldatmak vardır... Aldatmak çok çeşitlidir... ahh bee ne güzel kadın taşş gibi diye içinden geçiren bi adam ama arkasından yok ben sadece içimden geçirdim dokunmadık bile kadına diye aldatmamış sayarsa kendisini bu yanlıştır, çünkü hem gözle hem beyinle aldatmıştır aslında eşini...

aldatmak bedenen olmuyor sadece, bedenen aldatmak biraz daha ağırdır tabi...

Allah kimseye yaşatmasın

Aldatılmak başka bişey bence.. Senin eşinin saygısı yok sana karşı ki yanında içinden geldiği gibi davranabiliyo senden hiç çekinmeden.. Saygı görmemek de aldatılmak kadar üzücü.. Umarım her şey yoluna girer..

sana sureklı yalan soyluyosa bu da aldatmadır tabı ama obur anlamda degıl,yanınız da ansıl baska kadına laf atabılıyo canım ,bence eşinin sana saygısı pek kalmamış ve değer vermıyo galıba

merhabalar,sizin yanınızda başka kadınlara laf atmak mı? elimin tersi ile tanışmamamış derim o adam için...büyük konuşmak istemem ama bu ne biçim saygısızlık bu durumu nasıl tolere ediyorsunuz? eminim etmiyorsunuz da bu cesareti eşiniz sizden nasıl almış ya??? bence aldatmak niyet işidir,niyeti bozduysa bir insan bedenen, ruhen,beyinen,hayallerle,yalanla,herşeyle yapar yani...durumunuza çok üzüldüm.bence eşinizi elinizin tersi ile bir tanıştırın,yani elinizin tersi ile onu hayatınızdan itebileceğinizi bir gösterin bakalım ne olacak!yada birlikte dışarı çıktığınızda sizde yoldan geçen adamlar için sesli düşünüp yorum yapın bakalım,anlasın ne demek olduğunu...

bi kadına özel anlamla yani özel derken kadın var kadın var ilgili gözlerle bakması bana göre aldatmadır denk geldim hatta inkar etti ama erkek bu yani karşıdakide ilgi çekici giyinmişse bakıyo işte buna engel olamıyosun göz bu sonrada seni kıskanç yapar

Hayal ürünü bi aldatma elle dokunup temas ederek aldatmayla aynıdır benim için mesela.
Gördüğü kadınlara sizin yanınızda nasıl laf atıyor eşiniz?:44:
Ne yapıyorsunuz bu durumda peki?Sineye çekmiyorsunuz herhalde..
Bu yazdığınız her satır yenilir yutulur şeyler ama şu kadınlara laf atma olayı helede eşinin yanında onursuzluktur bana göre.

Arkadaşım sen nasıl tahammül ediyorsun bu adama
Yazık sana ya sen neler hissediyorsundur kimbilir yanında eşin böyle davranırken
Senden de biraz kaynaklı diye düşünüyorum nasıl böyle bişeye göz yumarak onla yaşıyorsun ki
Ve neden hep arkadaşların mesajını beğenmişsin ama hiç yorum yapmıyorsun
Bizim yorumlarımıza sorularımıza cevap vermeyi düşünmüyorsun niye konu açtınki

aldatmanın sadece fiziken olmadığını düşünüyorum ben. aldatmak illa cinsel anlamda değil ki zaten, karşıdakini kandırmak anlamına geliyor söz olarakta, yalan da buna giriyor..sonuçta bizde gerek ünlü gerek ünsüz erkekleri beğeniriz, aa ne hoş adam diyebiliriz bu farklı, yoldan geçen birisi için sevgilin yanında olsun olmasın offf be adama bak vs vs laf atmak farklı..bu birlikte olduğun kişiye hem haksızlık hem saygısızlık..ve ne yazık ki sevgi herşey için yeterli değil

Son düzenleme:
bu kadar saygısızca davrandıktan sonra bi kadınlada beraber olsun ne farkederki..bunları yapıyor ama şükür beni bedenen aldatmadımı diyorsunuz acaba ?? bence bu evlilikte bu kadar olay varsa bişey kalmamışki.. biriyle yatsa ne yazar..

bunlara nasıl tahammul edebılıyorsun?
sen artık alışmışsın galıba eşinin bu davranışlarına..sesini çıkarmıyormuusn
saygısı falan kalmamış sana bu adamın. kendine bile saygısı yok.
bunları yaptıktan sonra bedenen aldatsa noluur aldatmasa noluurr
sen bunada göz yumarsın umarım..

bunları aldatma değil de saygısızlık olarak görürüm ben ve bu şekilde evlilik de hiç sağlıklı değil benceyani ne zamana kadar insan bütün bunlara dayanabilir ki:26:

Aldatmak zaten ten teması değildir ki...
Kişi eş seçtiğini bile bile üzüyorsa sözleriyle aldatmıştır.. Evlenirken verdiğimiz sözden bahsediyorum..
Ailevi ve iş sorunlarını geçiyorum da başka bir kadına bakılması hatta laf atılması benim gözümde tolere edilecek bir durum değildir!
Başka bir kadınla yatmasın ama onlara laf atabilir cümlesi ise trajikomik!!!

Aldatmak değil ama değer vermemek var burada.
Sürekli ezip aşağılamak,aldatmaya zemin hazırlamaktır.Sen bana yetmiyorsun,bana layık değilsin demek ister.Ama başka tehlikesi var.Eşi tarafından sürekli aşağılanıp eleştirilen kadın,ilk iltifata kanar gider.Yani ters tepebilir.
Kadın değer verdikçe güzelleşir.
Böyle yapan bir erkek varsa karşı saldırıyla haddini bildirmek lazım.Eşini fiziken eleştiriyorsa,eşi,sen kendi göbeğine bak diyebilir mesela.Kadınlara laf attığında,o kadın sana bakmaz,hele laf atan bir kıroya asla bakmaz denebilir.Yakışıklı ve bakımlı bir adam görünce,ne hoş bir adam,neden sen de böyle giyinmiyorsun diyerek empati sağlanabilir.
Veya kendi ailesiyle kendisi sorun yaşadığında,ailendir,ne deseler haklılar diyerek derdiyle başbaşa bırakmak uygun olur.

bu sey gibi olmus "kocam sanalda benden habersiz baska kadinlarla konusuyor.sizce bu aldatma midir?"
bu isin sanali,hayali,dokunmasi bilmemnesi olmazki.
sanal da olsa icinden gecirmis de olsa kisiler ve hissedilenler gercek.
hele hele su laf atma olayina gelirsk yapan kisi esiniz mi kim bilmiyorum ama
tam bir karaktersizlik ornegi!

yazdıklarınızda tek birşey kanımı dondurdu,
o da yanınızda başka bayanlara laf atması.
size saygısı kalmadığı apaçık belli,
ama bide şu varki sizden bu konuda zerre korkmuyor ve utanmıyor.
bunu yapan adam bedenlede aldatır ki buda muhtemel görünüyor.
neden ezdiriyosunuz kendinizi?

Kusura bakmayın kızlar konuyu geç cevap verdiğim için...Evli değilim.....

yapardı evet kadın duymazdı ama ben duyardım...tabiki susmazdım ...zoruma giden tarafta ..öyle dediği kadınların benden güzel olmayışı bunu beni incitmek için yapardı hep...aldatmak gibi bir şeyinden şüphelenmedim..ama bir kez cep telefonunda msj yakaladım...hala aklımda ne yazdığı...bana yaptığı açıklamada çokta umrumda değil gibilerinden...saygısızlığın alasını yapar ve saygı beklerdi...

bu saygısızlıktan başka birşey değil nasıl göz yumabiliyorsun sana zerre kadar değer vermiyor demektir yada evli değilmişsiniz senden kurtulmak içinde yapabilr önünde bir engelde yok yol yakınken ayrıl bundan sana adam olmaz yani...ne demenk ya senin yanında başka birde çirkin kadınlara laf atmak sende bir arkadaş yazmış başkalarını söyle empati kurar belki ama bence yinede bırak şunu hayatına bak bu ne böyle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…