- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 29
bazen ama yattıktan sonra 2-3 saat yanımda kalıyor..diyorum sen benle sadece cinsellik için beraber oluosun.. "yok diyor cinsellik dediin ne ki diyor . ayrıca sevmesem yattıktan sonra ne diye senle oturup muhabbet ediim diyor, ayrıca istesem başkasıyla para verip rahatlıkla beraber olurum diyor...
hani cinsellik için beraber oluo benle diycem ama bakarken güzel bakıo, sevgi dolu aşk dolu bakıo yani..bunu beraber olmadan önce bi kaç arkadaşımda demişti sana karşı ilgisi var hocanın diye....
ama şunu da deyim regl olduum zamanlar sadece yanıma uzanıp konuşuruz sarılırız yani...öyle de olduu oluyor
Herkes aşık olur duygulara söz geçirilemez evet ama hareketlerimize söz geçirebiliriz. Kimse kusura bakmasın linç edenlerden biri de ben olucam ama sizin yaptığınız terbiyesizlik.
Siz ve sizi kullanan "regl olduğunuzda bile lütfedip yanınızda yatan adam" umrumda değil ama eşlerinize çocuklarınıza yazık.
Gerçekten anlamıyorum adam evli siz evlisiniz çocuklarınız var ama bu sizin büyük aşkınıza engel olamıyor yani. Evine gitmişsiniz bir de. Adamın karısıyla yattığı yatakta beraber oldunuz öyle mi?
Valla sizi anlayanların empati duyguları çok gelişmiş. Ben anlayamıyorum. Adamın karısıyla yattığı yatakta birlikte olmanız midemi bulandırdı. O kadar sinirlendim ki mesajın başına ne yazdım onu bile hatırlayamıyorum. Başıma gelse bu kadar sinirlenebilirim heralde.
Adettendir söylemeden edemicem ilk mesajınızın böyle bir konu olması da ilginç.