• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak

lütfen böyle konuşmayın gerçekten çok üzülüyorum. sizi anlıyorum zamanında bende tasvip etmez kınardım ama nerden bilirdim ki başıma geleceğini...insan başına ne gelecek bilemiyor işte. ama elimde değil yeminle elimde değil....

Cocuklari falan hic sormuyorum zaten gozden cikarmissiniz da kendinize bu kadarcik mi sayginiz yok. Baska bi kadinin yataginda kocasiyla sevisiyorsunuz. Adam aksam da karisiyla sevisiyodur emin ol. Bu nasil bi igrenclik ya. Midem bulandi.

onun cocuğuna acıyacağın kadar kendi evladının halini düşün
ne edepsiz bir insansın

Dimi nolmuş ki cocuklara onları yılbaşında noel baba bıraktı zaten :) Sen ister miydin annenin babanı aldatmasını?

Boşansın ne halt yiyorsa yesin, boşanmaya cesareti yoksa da yaşadığı şeyin adı aşk değil pislik oluyor buralarda.

tamam elmeyra neyse ne adı, peki olur adını pislik koyalım senin güzel gönlün öyle istiyorsa.
konu sahibine tavsiyem yaşadığı bu "pisliğe" kendini fazla kaptırmasın, bir gelecek beklemesin.
ama hayatı kendine zehir de etmesin.

napıyorsun sen allah askına..
senı sevıyor mu sanıyorsun..

özledim deyıp,ıkı çakıp yolluyor senı..sen kafana gore masum bı ask yasadıgını sanıyorsun..

tamam elmeyra neyse ne adı, peki olur adını pislik koyalım senin güzel gönlün öyle istiyorsa.
konu sahibine tavsiyem yaşadığı bu "pisliğe" kendini fazla kaptırmasın, bir gelecek beklemesin.
ama hayatı kendine zehir de etmesin.

E şurda anlaşalım o zaman; zararın neresinden dönerse kar, evine cocuğuna adasın kendini.

mevla neylerse güzel eylermiş bu tiplerin de ağzından mevla falan duyunca sinir oluyosun sanki çok umuru da mevlanın söyledikleri ağızlarından da düşürmezler

Erkeklerin şu "parasını verir başkasıyla birlikte olurum" yalanını yiyen var mı? Ne diye birlikte olsun ki 10 dk vücudunda her türlü pisliği barındıran biriyle.

Yapmayın Allah aşkına ya, o kadına cocuğa yazık.

yok hayat kadınından bahsetmiyordum ben.. normal kızlardan bahsediyordum .

kullanıldıgının farkına vardgında kendını yok etmeyı bıle dusunuceksın :( yapma bnu

Hımm o kadar popüler yani. E para verilip birlikte olunacak kadının adı hayat kadını oluyor, birkac mesaj önce öyle bir teselli vermiş size.

Sen hala adamdasın, dünyaya dön, cocuğuna odaklan, bir de kocan vardı değil mi?

normal kızlar parayla bırlıktemi oluyormus ? onlarda normal deılki:) ılla genel .....-EVE- baglı calısması gerekmıyor bagımsız hayat kadınlarıda var
ıste su senın normal dedıklerin...
içimizde arkadaslarımız dıye gezdırdıklerımız...

sana sadece allah akıl fikir versin diyorum. kendi evladına acımayan, ona bunu yapan insana diyecek sözüm yok. ama ben bu "nolmuş kiiii aşık olmuş" culara senin gibilere üzüldüğümden daha çok üzülüyorum. çünkü biliyorum ki bu iğrençliği yaşamadan ölmeyecekler..

Senin gibi düşünenler yüzünden kaç aile parçalanıyo kaç çocuk annesiz babasız büyüyo haberin var mı ? Kesinlikle hiç bi bahanesi hiç bi açıklaması olamaz bu yediğin haltın. İğrendim

Bütün kızlar da onunla yatmak için peşinde koşuyordur eminim. Herkes sizin gibi değil. Gerçi karısını aldattığına göre belki sizi de aldatıyordur başka kızlarla orasını bilemeyiz. Adamın karakterinde var ne de olsa.

Şöyle bir okudum da en anlamadığım "eşine yazık değil mi?" diyenler.

Her ne kadar iyi bir insan olursa olsun, bayanın eşi, KENDİSİNDEN YAŞÇA OLDUKÇA KÜÇÜK BİR KIZLA ZORLA EVLENMİŞ. Bayanın annesi onu zorlamış olabilir ama eşi bilmiyormuymuş alıcağı kızın kendisinden küçük olduğunu, kendisini istemediğini?

Aldatmak hak edilmez.... Hikayedeki iki adam da aldatılmalık değil, falakalık. Dayaklık. Evire çevire.

Konu sahibesine tavsiyem, hocanızı görmeye dayanamıyorsanız yatay geçiş yapın, bir şekilde okulunuzu bitirin. Kendi ayaklarınız üzerinde sadece kendiniz için değil çocuğunu için de durabileceğiniz maddi güce sahip olduğunuzda eşinizle yollarınızı ayırın. Gerçek aşka, tek aşka inanan biri değilim. Eminim karşınıza daha güzel, daha mutlu aşklar, sevgiler çıkar.

Hımm o kadar popüler yani. E para verilip birlikte olunacak kadının adı hayat kadını oluyor, birkac mesaj önce öyle bir teselli vermiş size.

Sen hala adamdasın, dünyaya dön, cocuğuna odaklan, bir de kocan vardı değil mi?

aradaki tek fark portisol para almıyordur elmayracım:19:

bnce o kullanılmışlık hıssını derınnnnnden hıssetmeden ayyyyyrıl :) lutfen

Cocuklari falan hic sormuyorum zaten gozden cikarmissiniz da kendinize bu kadarcik mi sayginiz yok. Baska bi kadinin yataginda kocasiyla sevisiyorsunuz. Adam aksam da karisiyla sevisiyodur emin ol. Bu nasil bi igrenclik ya. Midem bulandi.

ama ben ısrarla hayır olmaz eşinle yatıyorsun orda dedim, asla olmaz dedim ama o zorladı ,hatta evde asla buluşmam orası sizin yuvanız dedim ama o ısrar etti...
dışarda herkes beni tanıyor dedi. ev güvenli dedi napabilirdim. ilk buluşmada sadec konuştuk zaten bu dediğim 2. buluşmda oldu.
benimde içim rahat değil hemde hiç....bu şartlar altında bende onla tanışmak istemezdim veya bu şkeilde olsun istemezdim..
karşısına daha temiz, bekar biri olarak çıkmayı bende isterdim tabi....güzel değil elbet, çocuklu evli eşini aldatan kahpe olarak sevdiğim insanın karşısına çıkmayı ben de istemzdim...ne yapayım ne elimden bi halt gelmiyor.

E şurda anlaşalım o zaman; zararın neresinden dönerse kar, evine cocuğuna adasın kendini.

e keşke öyle bişey yapabilse; çünkü burdaki istisnasız bütün kadınların ortak görüşü o adamın kadını sevmediği.
keşke zarardan dönse, sırt çevirse yaşadığı bu şeye ama yapamadığını söylüyor işte.
benim tavsiyem madem bunu yapacak gücü bulamıyor şuan için kendinde, hiç olmazsa
her iki aileye de zarar vermeden, belli etmeden sürdürebildikleri kadar sürdürsünler.
mutlaka birgün bir yerde bitecek zaten, iki tarafdan biri artık istemeyecek.
işte bu durumda erkek olan bence sevmediğinden acı çekmeyecek. ama konu sahibi gönlünü kaptırmışsa, ki kaptırmış görünüyor,
bunu daha da hastalıklı bir aşk haline dönüştürürse çok büyük acılar çekecek. ben isterim ki böyle olmasın.

tamam yapmış bir günah ama isterim ki, mutsuz olan o olmasın. bu ilişkiden sadece bi parça vicdan azabıyla çekip gitsin günü geldiğinde.
aileler dağılmadan, aşk acıları çekilmeden veya daha da kötü şeyler olmadan. o yüzden diyorum konu sahibine;
dolu dolu yaşa bu şeyi onunla, yaşayıp tüket içinde. hiç olmazsa kimseye zararın olmadan mutlu ol.

merhaba hanımlar,

nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum buraya yazmak doğru mu onu da bilemedim ama akıl akıldan üstündür düşüncesiyle yola çıkarak size derdimi anlatcağım...biliyorum çok kızacak belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmk istiyorum....

Ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..
Zor da olsa evliliğime alışmış eşime ısınmıştım onun iyi bir insan olması zor da olsa bazı şeyleri aşmamı kolaylaştırdı, başta boşanmak istesemde boşanmak istemedi..zamanla seversin dedi öyle de olduydu en azından ben sevdiğimi sanmışım..
Geçen sene ben ben okula başladım... Ve ordaki hocama aşık oldum...o da evli onunda ben gbi bir çocuğu var.
Ama adamında bana ilgisi olduğunu bilemedim, sosyal medyadan eklediydik birbirmizi birgün öylesine başlayan muhabbet itirafa dönüştü, o bana ben ona ilgimiz beğenimiz olduğunu itiraf ettik...herşey çok çabuk gelişti..

Sonra ben malesef nefsime yenik düştüm ve eşimi aldattım. Hocama dedim evde buluşmayalım ateşle barut yan yana durmaz sadec cafe de buluşup konuşalım ama adam o kadar ısrar etti ki mecbur kabul ettim, evine gitim ve onla beraber oldum onun evinde yatağında...
Ve aylardır beraberiz. Onla beraberken çok mutluyum çünkü ilk defa aşık oldum, birini sevdim gönül verdim ama br yandan vicdan azabı kavuruyor beni de onu da..bitirelim diyoruz aradan 1 hafta geçmiyor ki arıyor "özledim" diye... Bu mesele yüzünden derslerime bile çalışamıyorum ...
Gel boşanalım evlenelim böyle olmasın diyorum, bazen, o da
"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...
Ben bu durumdan memnun değilim, eşine doğum gününde , (sosyal medyadan ) bana yazdığı şiiri doğum günü mesajı olarak eşinin sayfasına yapıştırmış..ben çok üzüldüm bu duruma ...
Yani onun ailesine de eşinede çocuğuna da acıyorum, kıyamıyorum; kendi aileme de kıyamıyorum ama nefsime her defasında yenik düşüyorum..
Tövbe diyorum ama onu görünce vazgeçemiyorum...her gece ağlıyorum, kendimi yargılıyorum "böyle bir pislik oldun çıktın sen nasıl bir insansın diyorum kendi kendime..önceden kınardın bu tip insanları şimdi sen şerefsizin önde gideni oldun diyorum ...
Bitirmek istiyorum ama yapamıyorum canım acıyor..vicdan azabı bir yandan , aşk bir yandan ne yapcağımı şaşrdım..
Nolur bi akıl verin ne yapmam lazım ?

tek yapman gereken buduruma son vermek kendini o kadının yerine koy aldatılmayı hazmede bilirmiydın ha zaten sevdiğin aşık oldum dediğin adam eşiyle seni aldatıyor zaten bu nasıl midedir nasıl genişliktir rabbim en kısa zamanda size doğru yolu buldurur inşallah bu günahtan vazgeçersiniz

Back
X