• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak

Şaka gibisin gerçekten bide buraya yazmışsın farkındamısın bilmem evlisin arkadaş evli bikadınsın nasıl rahat rahat anlatıyorsun olanı biteni hayret ettim valla arkadaşım eşin falan duymadan bian önce bu olayı bitir cinayet sebebidir böyle bişey cocugunda var yazık günah olur sevmiyosundur eşini ozaman boşancaksın nikahi altında adamı b?zlayamazsı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim tavsiyeniz için....anlayışınız için de tabi. ya yatay geçiş zor benim için de...okulda görmüyorum ki sadece... aynı mahallede oturoyoruz aynı markete gidiyoruz, çocukalrımız aynı kreşe gidiyor , burası küçük şehir .

Ya bırak Allah aşkına o zaman nasıl evine girip çıkıyorsun adamın. Söylediklerinin tek kelimesi bile doğru değil çünkü gerçek olsaydı bu kadar açık anlatmaya utanırdın sanırım. Allah ıslah etsin seni....

evet konu fake iyi bildin.. konu kapatılsın lütfen , fake bi konuydu. ksura bakmayın zamanınızı aldım.
Allah'a emanet olun ..

Nie senin kafan mı güzel ?? Böyle entrikalarla milleti oyalıyorsun.işin gücün mü yok.komedisin gerçekten.İste senin gibiler boş gezenin boş kalfaları.Eline klavye geçen herkes saçmalamak zorunda mı arkadaş !

Ya bırak Allah aşkına o zaman nasıl evine girip çıkıyorsun adamın. Söylediklerinin tek kelimesi bile doğru değil çünkü gerçek olsaydı bu kadar açık anlatmaya utanırdın sanırım. Allah ıslah etsin seni....

Konu fake arkadaşım.Daha fazla prim vermeyin şuna.o egleniyor biz akıl vercem diye kendimizi yırtıyoruz.

onun aılesıne eşine çoçuğuna acıyorum demişisn ama üzgünüm burda tek acınacak kişi sensın.adam evınde karısıyla mutlu bellı ama bır yandanda gönlumu eğlendıreyım dıyo.bu her yaptığındanda bellı zaten.bu ilişkide harcanan ve kullanılan kişi sizsiniz.erkek gununu gun edıyo.bence kendınıze gelın.evlı erkekle beraber olan her kadın kullanılan kadındır.üstelık sızde evlısınız .tovbe Yarabbım ne zamanlara kaldık

yazdığın cevapların basitliğinden belliydi zaten konunun fake olduğu...

Konu fake arkadaşım.Daha fazla prim vermeyin şuna.o egleniyor biz akıl vercem diye kendimizi yırtıyoruz.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Hangi kadın olursa olsun bu kadar alçalmaz diye düşünüyorum çünkü bizi erkeklerden ayıran bir hayamız ve annelik onurumuz var....

gerçektende çocuğuna bakınca vijdan azabı çekiyormusun yada utanıyormusun çok merak ettim kullanılıyorsun anlamdınmı

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Hangi kadın olursa olsun bu kadar alçalmaz diye düşünüyorum çünkü bizi erkeklerden ayıran bir hayamız ve annelik onurumuz var....

Konu içinde destek vari mesajlarda üzücü ama

hayat herkese gülmüyor işte ne yapayım ? senin ailen iyiyimiş sen rahatsın tabi, ordan oturup yargılamak kolay olsa agerek.
tamam ben tü kakayım isterseniz toprağa göümün taşları alın recm edin (!) beni. anca soğur içinizdeki bu nefret ...
ne yapayım ya ne ?! dedim işte bitircem inşallah bıktım bende ...
canım sen bu konuyu en iyisi kapattır.
nasıl olsa hatanın fatkindasin.sana tek bir şey diyeceğim.HİÇ KİMSEYİ DÜŞÜNÜYORSAN,EVLADİNİ DÜŞÜN:44:

yaşadığın veya yaşayacağın hiçbir şey için aileni veya başkasını suçlama. herkes kendinden sorumlu. böyle olmayabilirdi. sen gerekirse ölümü göze alarak sevmediğin bir adamla evlenmeyebilirdin. hadi evlendin çocuk yapmayabilirdin. hadi bunlar oldu, evliyken aşk yaşamayı seçmeyebilirdin. herşey senin elinde, hepsi senin kararın. ama iyi ama kötü. kararlarına sahip çık, ezik olma. mutsuz hiç olma. şimdi bu yasak aşkı sonlandırmak mı istiyorsun, yap öyleyse. eşinden ayrılmak mı istiyorsun, ayrıl hiç durma. ama artık ne kararların için kendini suçla; ne de sanal da bile olsa namus kumkumalarının, dürüstlük abidelerinin seni ezmelerine hakaret etmelerine izin verme!! güçlü ol, bundan sonra önce kendi sonra da evladının mutluluğu için ne gerekiyorsa onu yap. Allah yardımcın olsun.

çok teşekür ederim ya iyi ki siz ve sizin gbi anlayışlı insanlar da var..
gerçekten ben de böyle olsun ismezdim...
samimi ve olgun cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için size ve diğer siz gbi arkadaşlara teşekür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun sağolun...
rabbim kimseyi düşürmesin bu duruma.
herkesin bi kuyruk acısı var ve benden çıkarıyor anlıyorum onları da ...ama benim kimsem yok o yüznden döktüydüm içimi aslında..
yok senle beleşe yatıyor ondan beraber falanlar kendi acılarını böyle çıkarıyorlar akıllarınca ama insan yaşadığını bilir.... neler yaşadığımı bi allah bir de ben bilirim ....

Son düzenleme:
ileride karısını aldatmayı erkeklik olarak tabir edecek bir zibidiyle karşı karşıyayız...konuya yorum yapıp pirim vermeyin

Kesinlikle öyle canım.Konuyu okuyunca kadınlık gururum incildi resmen.Bir kadın bu kadar alçalabilir mi ? Hem alçalsa bile konuyu buraya açmaz zaten.Çünkü gurur haya diye bişey çoktan yok olmuştur onda.Allah akıl nimetinden mahrum etmesin kimseyi.

Konu sahtemiymiş hay allahım ne boş insanlar var ne oldu şimdi başın gögemi erdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlayamıyorum.. burda ki konu tam tersi olsa sevgilinizin karısı dese mesela kocam beni öğrencisiyle aldatmış hemde kendi evimde kendi yatağımda sana söylenecekleri bi hayal et neler neler yada kendisini yerine koy kadının. Ben çocuk için duruyorum eşimi sevmiyorum falan her aldatan kadın bunları yazıyo buraya bana böyle dedi böyle söyledi yahu hepsinin mi bahanesi aynı olur ? ve bu kadınların hepsi mi bu yalanı yer? Nedense hepsi çok mutsuz hepsi çocuk için katlanıyo çocugunu o kadar düşünen bi adam olsa ilerde çocugundan utanacagı şeyler yapmazdı."ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" Adam cidden böyle düşünse seninde görecegini adı gibi bildiği halde sana yazdığı şiiri eşinin sayfasına yazar mı? kınamak istemiyorum kesinlikle ama kullanılıyosun adam heyecan aramış belli ki niyetlisin kullanıyo seni iki gün sonra basar tekmeyi ne diyebileceksin kime ne diyeceksin kalırsın ortada o zaman ağlayacagına şimdi agla ve bitir bu durumu en iyisi böyle bence

Ben de kınamaktan korkarım böyle şeyleri. İnsan beşer şaşar. Kalbin boşmuş dolmuş ama yanlış zaman yanlış insanla. Allah ıslah etsin sizi.

Sen evlisin ve çocuğun var(annesin yazamadım bile) silkelen ve kendine gel. Biraz dönüp aynaya bak.

Sana 40 gün diyorum. Eğer bu adama hayır demeyi öğrenirsen 40 günün sonunda onun nasıl yalancı bir pislik olduğunu anlayacaksın. Hee tek suç onda değil tabiki Allah'a sığın ki seni affetsin.

ah be güzelim hayat sana gülmüş, ama doğru ama yanlış hayatının bir döneminde sana aşkı sunmuş sen yine kendi ellerinle mahvediyorsun.
şu hayata vicdan azabı ve acı çekmek için mi geldin. madem karşına çıkan bu aşka sırtını dönüp gidemiyorsun; o zaman bari o ne der , nasıl olur, acaba o da beni seviyor mu, geleceğimiz nasıl olur, acaba acaba ... bunları düşünmeden yaşa aşkını dibine kadar.

ne diye harap ediyorsun kendini ve belki onu da, yok boşansak mı, yok nasıl olur vs. bırak ne olacaksa olur. sen şuan şu hislerinin tadını çıkar. birşey bekleme, umma. yarın bitecekmiş gibi dolu dolu, beklentisiz yaşa hislerini. hem mantığınla hem kalbinin sesiyle yaşa, atlat şu dönemi.

çocuklara ne olmuş ki şimdi? iki tarafın eşleri de habersiz ve mutlu mesut değiller mi? hatta adam karısına aşk şiiri bile yazıyor sosyal medyada. ee habersiz insanlara ne olmuş ki masum yavrular falan diyorsun anlamadım..
hem ben diyorum ki, karşısına geç de olsa çıkan bu aşka hayır diyecek sırt çevirecek gücü yoksa eğer, hiç olmaz sa korkularla vicdan azaplarıyla yaşamasın. hani madem yaptı bişey hiç olmazsa mutlu olsun, onu da olamıyor.

öncelikle yapılan şu yorumlara cevap verip konu sahibesine geçicem
senin mantığın ile düşünenlere ne dendiğini söylemek istemiyorum
ama bu karakterdeki insanlar yakalnmayacaklarından emin oldukları her türlü insanlık dışı hareketi zevkleri uğruna yaparlar
ülkesini bile satarlar

konu sahibesi belliki huzuru olan ancak mutluluğu olmayan bir evlilik sürdürüyorsun
şimdi davranışınla huzurunu da kendin kaçırdın
veartık bu evlilik sana çok daha işkence gelicek
ben açık konuşuyorum ki bu adam senden hevesi geçtiği an
yada ortaya duyulma riski çıktığı an topukluycak
ve sen
bir başka tende bu arayışına devam edeceksin
hissettiğiniz yada yaşadığınız şeyin aşk la ilgisi yok
nefsime yenildim kısmıda bahane
gerçek aşk sevdiğine bu kadar pis bir yafta yapıştırmaz
etiketlerinizden kurtulun
aile şerefinizher türlü zevkten üstün olmalı

siz adamın evınde yatagında sevışıp 2 3 saatte sizi sevdiğinin aşık olduğunun göstergesi hemen yollamayıp evinize sizinle muabbetle oynaşıp belkide zevk sigaralarınızı tuttururken evın hanımı nerelerde ben de onu merak ettım :)

ne de olsa bıde o yatagın toplanması odanın temızlıgı var, ee gelır gelmezde hemen olmadıysa o iş:) azıcık ısınma turları, ettimi sana en az 4 5 saat,

nerde bu kadın:26:çocuk nerde, sizinkiler ne alemde??

canım sen bu konuyu en iyisi kapattır.
nasıl olsa hatanın fatkindasin.sana tek bir şey diyeceğim.HİÇ KİMSEYİ DÜŞÜNÜYORSAN,EVLADİNİ DÜŞÜN:44:

ya pişman oldum zaten açtığıma.... mune hanıma mesaj gönderdim bekliyorum kapatılmasını .....
not : konu fake

Son düzenleme:
Back
X