aldatmak

brigittebardot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
109
14
38
İstanbul
Herhalde bizim ailemize en uzak kelimeydi ama artik oyle oldugunu dusunmuyorum...
babam once ailecek gorustugumuz bekar bi bayanin fotografini begendi..ki kel alakaydi.bacaklar full acik.sadece kuzeni araciligiyla 1-2 kez gorustugumuz...birden butun sulalemizi ekledi kiz.babama rahatsiz oldugumu soyledim hatta hemen sil dedim.ayip olur kiza vs vs dedi.sonra kizin bi fotografini daha begendi.gittim hayirdir baba diye sordum.baya sert ciktim bagirdim vs.ver telefonunu silicem dedim.ayip olur elim degmistir yanlislikla kizim sacmalama filan dedi.
az once annem tangosunda gezinirken arkadasini gordu.ben arkadasimi eklemedimki sende ne isi var? dedi.bilmem konustugunuz icin birkac kere kendiliginden eklenmistir benim arada tanimadigim kisiler ekleniyo filan dedi.allahim aglayarak yaziyorum sinirlerim harap oldu
arkadasindan yana kesinlikle suphem yok ama babam neden onu ekledi? ekledigini kabul etmiyor.sonra neden o kizi silmeme izin vermedi?
sonra bugun sabah telefonuma mesaj geldi.sifremi acmaya calisti bende acamazsinki acsanda whatsappin ayri sifresi var ahhaha filan dedim.hmm dedi.10 dk sonra neymis o banada ogret bakayim dedi.bagirmaya basladim.evli barkli adamsin baba sacmalama filan dedim.sen ne ima ediyorsun sacmalamayi birak dedi.bilemiyorum artik cok cok sinirlerim bozuldu.annemlede aralari cok cok iyi.hicbir farklilik yok ama bilemiyorum.eger oyle birsey yaparsa andim olsun onu oldururum.annem bunu haketmiyor.

Sakin ol tatlım... Belki babanın hiç öyle bir niyeti yok, sen babana çok sinir olmuşsun. Aldatmıyordur anneni, araları iyiyse annen anlardı zaten. sen önce bir anneni yokla.

Sakin ol tatlım... Belki babanın hiç öyle bir niyeti yok, sen babana çok sinir olmuşsun. Aldatmıyordur anneni, araları iyiyse annen anlardı zaten. sen önce bir anneni yokla.

cok cok bozuk sinirim kimseye anlatamiyorum! bizim ailemiz ornek aileydi...
babamin girtlagini sikip gebertmek istiyorum suan
defolup gitse keske yuzunu dahi gormek istemiyorum
can arkadasima bile anlatamiyorum
offf allah kimse vermesin ellerim ayaklarim titriyor kimseye guvenim yok kimseye

Belkide babanin oyle bir niyeti yok , neden aklina sokuyosun durmadan ?
Gozle gorulecek birseyde gormemissin , herkes herkesin fotosunu felan begenebilir bence abartiyosun...

Bunun için babanı mı öldüreceksin?
O zaman benim babama neler yapmam lazımdı.
Annen ile babanın arasında çözmesi gereken bir konu bu.

Belkide babanin oyle bir niyeti yok , neden aklina sokuyosun durmadan ?
Gozle gorulecek birseyde gormemissin , herkes herkesin fotosunu felan begenebilir bence abartiyosun...

kizla ilgili konu acilinca pur dikkat dinliyor
ya bilemiyorum suan keske yok olsam tek dusuncem o
kiz ama kel alakaydi dedigim gibi
babamin kuzeninin sevgilisi gibi birsey.
kuzeniyle babam fotograf koymus.babamin butun fotograflarini begeniyor.sevgilisinin koydugu yok

Allah yardımcınız olsun öncelikle. Ama elinizde somut bir şey yok şu an. Bence bu konuyu kapatmış gibi yapın, hiç bahsetmeyin ve sakince izlemeye alın

cok tesekkur ederim...onceden aldatmayi bu kadar onemsemezdim insan kendi basina gelince nasilda pur dikkat kesiliyor
somut birsey olmadigi icin bekliyorum gozlemliyorum (

Bizde de var öyle bir baba..Ben konuşmuyorum Yüzünü Görmüyorum.. Annemle Kardeşlerime Sizden nefret ediyorum Sevmiyorum demiş.. Ama defolup Gitmiyor.. Gitse keşke

Bir evladın babaya karşı bu kadar saygısız olması
Bu kadar yüz göz olmak hiç de örnek bir aile olmadığınızın kanıtı
Babanıza sorulacak bir şey varsa anneniz sorar kalp hastası bile olsa
Bazen anneler bazı şeyleri görmezden gelmek ister bir takım sebeplerle
Sen niye ortalık karıştırıyorsun, anneni aptal mı sanıyorsun
Onlar senin ebeveynin ama sende durman gereken yeri bilmelisin
Annenin alanına mğdahale edip, onu zor durumda bırakma
Tabi ortada bir şey de yok somut, sadece şüphelerin
Kocasını kıskanan kadın modundasın ama karşındaki baban bunu fark etmelisin önce
Doğru bir şey değil yaptığın

çaktırmadan takibe devam..ama lütfen çaktırma...sonuçta o senin baban, onur kırıcı bi tavır sergileme...

kusura bakmayin ama suphem dahi olsa aldatan insana gram saygim sevgim olmaz.
yuz goz olmak degil bu.
hemen klasik kk lincine girismeyin
zaten burnumdan soluyorum

Bence sen şu an babana çok kızgınsın o yüzden her hareketi gözüne batıyor.Biraz sakinleş önce.Şu fikri aklından bir çıkar en azından bir müddet.Düşündüğün gibi bir şey olmayabilir.Boş yere suçlama şu an babanı ayrıca kuzeninin sevgilisini de çok takma bence ben pek kötü bir niyet göremedim orada.Beğenip geçiyorlardır bir müddet sakinleş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…