aldatmak

Anneyle babanın ilişkisine burun sokulmaz. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum bu yazdıklarına dayanarak. Hoş değil yaptıkların. Sakinleşmelisin. Bir de babasına bunu yapan insan ileride sevgilisine, eşine neler yapar diye de düşünmüyor değilim.

kusura bakmayin ama suphem dahi olsa aldatan insana gram saygim sevgim olmaz.
yuz goz olmak degil bu.
hemen klasik kk lincine girismeyin
zaten burnumdan soluyorum

Bu forumda bu güne dek kimseye linç girişimim olmadı
Gerçekten fikrim budur, konu açmışsın yorum yaptım
Babanın babalık görevleri hakkında tavrın olabilir
Ama kocalık görevleri annenle ilgili bir şey
Kalp hastası diyorsun yani hassas bir durumu var annenin
Bu öfken en çok ona zarar verir
Onca yıl evlilikten sonra babanı en iyi annen bilir
Onların aralarındaki ilişkiye müdahil olmak çocuklarının işi değil
Büyük üzüntüler yaratacak şeylere sebep olabilirsin bu öfkeyle
Ortada bir şey yok, gördüğün bildiğin bir olay yok ama annenle babanın dengelerini sallayacak şeyler çıkıyor ağzından
Böyle bir şey olursa o zaman babana diyecek bir çift lafın olabilir belki
Annenin yerine bazı alanlara müdahalen babana bir zarar vermez ama anneni yaralarsın, yapma
Kal sağlıcakla...

herseyini gizliyor? herseyini.whatsapp senin neyine ya bin yasinda adamsin.duyuyorum sesini mesajlarin sonra bakiyorum whatsappina mesaj yok....haliyle killaniyorum((

Ben katiliyorum size, bu yasta evli barkli bir adam, facebook whatsapp neyine? Hele fotograf begenmesi nedir ya, ergen bebeler gibi, hic yakisiyor mu? Resmen niyeti bozmus, ben olsam igrenirdim bu adamdan.(nitekim igrenmistim de) . Benim abbam da ortayasli haline bakmadan elinde telefonuyla dolanirdi, gercekten rezillik.

Bence yerden goge kadar haklisiniz, babaniz ortayas sendromunda mi neyse artik..ama anneniz varken kapismayin, kalp hastasiymis zaten. Annen evde yokken kapis kapisacaksan. Bir de sinsice izle derim, kendini bu kadar acik etme .

annem varken hic tartismadim zaten aklina suphe sokmak istemem
tuvalete bile telefonuyla girmedigi an yok.sizde ayni durumda oldugunuz icin beni anladiniz zaten((

annem varken hic tartismadim zaten aklina suphe sokmak istemem
tuvalete bile telefonuyla girmedigi an yok.sizde ayni durumda oldugunuz icin beni anladiniz zaten((

Tuvalete bile mi ?
O kadar mı telefon hastası ? Ne yapıyor telefonda sadece whatsapp facebook mu yoksa oynadığı oyun falan da var mı ?

size yemin ederim 1 kere bile tuvalete telefonsuz girmedi.surekli elinde whatsapp facebook whatsapp facebook
cildiracagim yakinda yasimda ufak degil 22 yim nerdeyse

Hastalık resmen
Sakin olun.Anneniz de üzülür siz böyle üzülürseniz.Yalnız kaldığınızda bu kadar telefonla dolaşmasının doğru olmadığını söyleyin isterseniz.Sağlık açısından da zararlı.İlk kez duyuyorum tuvalette bile telefon nedir ya.
O bahsettiğiniz kuzeninin sevgilisini hiç takmayın bence.Kötü niyet yoktur yani beğenip geçmiştir muhtemelen.
Az önce de söylediğim gibi şüphelenseniz bile şu an sinirli olduğunuz için her hareketi gözünüze batar anlamsızca da suçlayabilirsiniz önce biraz sakinleşin yoksa asla anlaşamazsınız.

kimse beni anlamiyorki! dediginiz gibi her hareketi batiyor....kuzeninin sevgiliside yani nerdeyse benim yasimda...
off bilemiyorum bilemiyorum

Bence de öncelikle sakin olun ve büyük konuşmayın "Andım olsun onu öldürürüm"yazmışsınız... Babanızın niyetini anlamadım sadece takip edin derim ben tam net anlamak için.Telefon,şifre bu konularda pek bilgisi yok sanırım takip kolay olur.

eger gercekten aldattigini yakalarsam
kanitim olursa direk yuzune vururum zaten
sinir hastasiyim oyle sakin biri degilim
isin garibi surekli gizleme pesinde...
off yuce yarabbim sabir ver su kuluna

eger gercekten aldattigini yakalarsam
kanitim olursa direk yuzune vururum zaten
sinir hastasiyim oyle sakin biri degilim
isin garibi surekli gizleme pesinde...
off yuce yarabbim sabir ver su kuluna
Çok üzerine gittiğinizin farkında olduğu için saklama peşindedir azcık babanıza yansıtmadan takip etmeyi deneyin o zaman sonuç alacağınıza eminim.

kimse beni anlamiyorki! dediginiz gibi her hareketi batiyor....kuzeninin sevgiliside yani nerdeyse benim yasimda...
off bilemiyorum bilemiyorum

Bazen insan anlamsızca şüphelenebiliyor çevresindekilerden.Sadece aldatma durumunda değil başka konularda da.
Ama biraz olaya dışarıdan bakınca aslında öyle olmadığını da farkediyor.
Biraz da böyle yapın.Olaya dışarıdan bakın.
Ayrıca şu an sinirli olmak yalnızca sizi üzecek elinize hiç bir şey geçmeyecek.Bunu ne kendinize ne de annenize yapmayın
Bir müddet babanızın bu davranışlarını görmezden gelin.Zaten çok ters bir durum olsa annenizin de farkedeceğini düşünüyorum.Kız benim yaşlarımda demişsiniz.Bence babanızın o konuda kötü bir niyeti yok.Beğenmiş geçmiştir.
Çıkın gezin biraz arkadaşlarınızla kafanızı dağıtın.

ucak bileti bakiyorum hemen uzaklasicam burdan.kalirsam daha kotu olucak arkadaslarimin yanina gidicem

haklısınız kızmakta gercekten dogru olmamıs eklemesi ve silmemesi.yapmanız gereken baba kız olarak yüz yüze bi yerde konusun.kararlı oldugunuzu belirtin taviz vermeyin.Allah yardımcınız olsun kimsenin yuvası bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…