• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak

tevekkül edebilirsin.aldatılmış biri olarak yıllarca bu korkuyla yaşadım hep aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi hisettim.ama artık bıraktım geçti sayılır yapacak pekte bişi yok olacaksa oluyor.düşünme derim.bırakınca herşey yoluna giriyor çünkü

Genel olarak erkekler bizim önemli gördüğümüz bir çok şeyi önensemiyor maalesef. Açık açık konuş sevgilinle eğer anlayışlı biriyse seni üzmemek için zaten bir şeyler yapmaya çalışır.
Tesekkur ederim bugun sayfalarca icimdekileri yazdim zaten cok kirginim ozledim oyle boyle diyor ama icimdekileri toparlayamiyorum ben cok derin dusunuyorum ayak uydurmasi cok zor :( bir seyler yapip yapmamak artk ona kalmis cidden her seyden vazgectm :(

tevekkül edebilirsin.aldatılmış biri olarak yıllarca bu korkuyla yaşadım hep aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi hisettim.ama artık bıraktım geçti sayılır yapacak pekte bişi yok olacaksa oluyor.düşünme derim.bırakınca herşey yoluna giriyor çünkü
Nasil basardiniz dusunmemeyi..bilerek telefonumu biraktm gecen bakmadn mi dedi bakamadim dedim icimde ya bisey gorursem korkusu var dedim o kadr yer etmis ki

Güvenmediğin biriyle evlenme.
Tabi sen babandan dolayı etkilendiğin için paranoyak olmuş olabilirsin, 2 yılda az çok tanımışsındır sevgilini.
Sevgilinden izin alarak al telefonuna bak yanında, oda durumunu bildiğinden anlayışla karşılayacaktır.
Başka türlü nasıl için rahatlar bilmiyorum.

Senin sorunun baban nın anneni aldatması değil canım. Her masum çocuk gibi senin de sicak, mutlu, sevgi dolu ve güven dolu bir yuvaya ihtiyacın var. Bunu kimse inkar edemez. Sen talihsiz bir aile ortamında, talihsiz bir aile yuvasında hiç bir seçim hakkın olmadan o ortamda bulundun. Senin hiç bir suçun yok. Tabiki babana kızgınsın anneni aldattığı ve başka bir bayan ile beraber olduğu için öfkelisin. Bu senin doğal hakkın!!! De desen yeridir.

Peki annen baban ? Severek mi evlendiler ? Birbirleri için savaştılar mı? Aşkları uğruna ne olursa olsun ant dinçtiler mi?

Belki görücü üsülüyle? Belki başlık parası için ? Kaç yaşında evlendiler? Böyle bir durum var ise? Ben babanı hor görmem sende görme ! Çünkü baban zoraki evlenmiş, Çünkü. Babanın seçimi değil, çünkü baban.

Ve gelelim sana:) kaç yaşındasın bilmiyorum fakat evlenecek yaşa gelmiş işen? Neyin doğru neyin yanliş olduğunu bilen bir yaştasın. Senin mutluluğun babanın uçkurundan ibaret değil. Tabiki annenin üzülmesini istemiyorsun. Kadın çağız kim bilir ne hayalleri vardı? Hepsi bir hayal de kaldı. Annenin vazifesini senin vazifen değildir!

Senin vazifen annene: sevgi, saygı, şeyfkat tir. Sen nede olsa onun kızısın. İlk göz ağrı sın. Ve Emin imki en son isteyeceği şey senin mutsuz olman, ve onun gibi seçme şansı olmadan evlenmen.

Burda anlattıklarını okuduğumda çaresizlikten başka birşey algılamadım. İlk önce ailende gördüğün ve yaşadığın şeyleri benimsemen. Aslında çok basit: anlattıklarını istemiyorsun? Neden kendini babanın ve annenin yerine koyuyorsu? Sen bu dünyaya geldin ŞANSLISIN ve bu şansını güzel kullan, ve herzaman. BEN HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORUM ! ! Ne olursa, kim olur san ol! Başka ailelerde daha vahim durumlar var. Ne baban ne annen. Bir tek SEN kendi mutluluğunu Çize bilirsin. Yeterki nasıl istediğini hayal et. Yaşantını değıl!!!

Bu psikolojiyle evlenmeyin çünkü evlilik bağı sizi daha da paranoyak hale getirebilir..Bir zaman sonra sanki sizi aldatsa rahatlayacakmış gibi olacaksınız ..
Bu tedirginlik azalmaz,artar.. (Evliyken)

Back
X