erkek arkadaşım ara ara birileriyle boş beleş mesajlaşıyor..facede kız ftolarına çok bakıor...en son telinde face mesajına rastladım....sanırım bir arkadaşı izmirden birini önermiş.....havadan sudan konuşmuşlar....ertesi günl erkek arkadaşım bu kıza kusura bakma seni arkadaşım mertin zorlamasıyla ekledim.zamanını çalmak istemem.....ben aradığım kişide görüntüye, alacağım enerjiye ve heyecana önem veririm...kusura bakma bunların hiçbiri sende yok herşey gönlünce olsun yazmış....ve engellemiş.....ben bu mesajı gördüm..
K.çına tekmeyi basmaktan başka bir seçenek yok. Garip olan da bunu sorman.siz ne yapardınız........?
erkek arkadaşım evet.....tabi rahat bi şekilde cevap vermedi....benim detaylı bi şekıilde okuduğumu bilmiyordu..kızlarla özel konuşmalarına rastlamadım....bu mesajda detaylı böyle bir konuşmaya rastladım..ve bana dediki...çok aşık olarak evlensemde aldatmayacağımın garantisi yok...şu durumda bişey yok......aldatmadım öylesine bir geyikti......ben seni seviyorum,,,,dedi....detaylı ğıyakaladığım tek konuşma buydu....öncesinde sadece kız profillerine baktıgına rastlamıştım...elimde herhangi bir yazı yoktu.......
Nasıl yani? Aldatmayacağımın garantisi yok dedi sizde devam mı ediyorsunuz bu ilişkiye hala?
İlla gözünüzle mi görmek istiyorsunuz. Çok severek evlense de garantisi yokmuş.
Siz bu kişiyle gelecek mi düşünüyorsunuz bide.
ve bana ne dedi....çok ayıp benim telefonumu neden benden habersiz karıştırdın....çok ayıp ettin dedi...bir saat önce gezelim dediğimde hayır diyen kişi...bu olaydan sonra tekrar tekrar seni gezdireyim dedi....
ve bana ne dedi....çok ayıp benim telefonumu neden benden habersiz karıştırdın....çok ayıp ettin dedi...bir saat önce gezelim dediğimde hayır diyen kişi...bu olaydan sonra tekrar tekrar seni gezdireyim dedi....
erkek arkadaşım ara ara birileriyle boş beleş mesajlaşıyor..facede kız ftolarına çok bakıor...en son telinde face mesajına rastladım....sanırım bir arkadaşı izmirden birini önermiş.....havadan sudan konuşmuşlar....ertesi günl erkek arkadaşım bu kıza kusura bakma seni arkadaşım mertin zorlamasıyla ekledim.zamanını çalmak istemem.....ben aradığım kişide görüntüye, alacağım enerjiye ve heyecana önem veririm...kusura bakma bunların hiçbiri sende yok herşey gönlünce olsun yazmış....ve engellemiş.....ben bu mesajı gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?