aldatmanın cezası

En iyi sen tanırsın tabiki...Eğer o potansiyele sahip birisi ise 5 yılda mutlaka açıklar vermiştir.

Daha detaylı düşünmen gerek ,belki daha önce duygu yoğunluğun çok fazla olduğu için anlayamamışsındır .Zaman geçtikçe sevgi ve saygıyla dönüşür ilişkiler , bu durumda da mantığımız biraz daha ağır basmaya başlar.

Kaç yaşındasın canım ?
25 yaşındayız o da bende.
Evet zaman zaman oldu öyle maço ve saçma tavırları ama bi şekilde hallertik yada ben göz yumdum bazen.
İşte geçmiştwki bazı hareketleriyle birleştirince bu lafı korktum .
Burda dediğiniz gibi böyle düşünen biri ilerde şiddette uygular

Bi sözün üstüne soguk davranmak bana yersiz geldi bu böyle bi konuda olsa fikrim ayni ,cünkü herseyine göz yumdugun bi adam senin asla yapmam yapmicam dedigin sey icin buyuk bi cumle kursada yapmicagin biseyin cezasinin buyuklugunden korkmak bana fazla abartili geldi acikcasi.bende buna benzer bisey yasadim sen benden sonra biriyle ciksan senle bi daha cikmam diyen bi adam evlilign esinden donmem icin beni ikna etmeye calisti yalvardi yakardi dusunun ki ölüm demis bu kadar basit degil olamazda yapmayin allah askina :işsiz:

Kendinde öldürme hakkı gören bir adamı hayatımda tutmam net. Bunun için tartışmış sizinle hastalıklı bir beyni var demek ki. İnsanın bir karıncayı bile öldürmeye hakkı yoktur, kaldı ki bir insan. Böyle bir adama hayatta şans tanımam. Günün birinde bir iftiraya ya da kıskançlık krizine uğrasanız ne olacak? Uzak durun bu hastalıklı modellerden, öldürmeyi hak gören adam ne Allah'tan korkar ne kuldan utanır

25 yaşındayız o da bende.
Evet zaman zaman oldu öyle maço ve saçma tavırları ama bi şekilde hallertik yada ben göz yumdum bazen.
İşte geçmiştwki bazı hareketleriyle birleştirince bu lafı korktum .
Burda dediğiniz gibi böyle düşünen biri ilerde şiddette uygular
Çok ama çok doğru karar vermelisin .Hayatının hatası olabilir .Can çıkar huy çıkmaz .Yetiştirilme ortamı bir çok konuda ip ucu verir.Ailesi çevresi hayata bakışı, görüşü herşey ve herşey sana daha iyi analiz edebilme hakkı verecektir...

boyle manyaklari degistiremezsiniz anacim. Kendileri her halti yer, kadinlara siddet uygular herseyi kabullenmemizi beklerler. Burda onemli olan soyledigi degil neler yapabilecegi, olmayan birsey hakkinda bile neler yapacagini bilen bir Piskopat. Allah korusun evlendikten sonra bir iftiaraya ugrasaniz bu sizi dusunmeden oldurur... boyle bir konusmadan sonra bende korkardim

Laf olsun diye soylemistir. Kadinlar kendilerini sahiplenen erkegi sever dusuncesindeler. Aldattiysan aldattin ayrilirim cevabini, beni sevmiyor sekline dusunecek insanlar mevcut. Kendince sevgisini gostermis sacma sekilde.

Laf olsun diye soylemistir. Kadinlar kendilerini sahiplenen erkegi sever dusuncesindeler. Aldattiysan aldattin ayrilirim cevabini, beni sevmiyor sekline dusunecek insanlar mevcut. Kendince sevgisini gostermis sacma sekilde.
Bilmiyorum ne amaçla dedi . ama benim hiç hoşuma gitmez sahiplenen erkek tavırları . çok da iyi bilir. Geçmişte çok kavga nedeni olmuştu nu sahiplenici tavırları yüzünden

Lafın gelişi söylemiş de olabilir şiddete meyilli bir psikopat da olabilir...

Aldatilmaya karşı cezasını ölümle veren bir adam başka konularda da kendi kendine farklı ceza yöntemlerini uygulamayı hakki görür. Dayak gibi. Arkama bakmadan uzaklaşırdım yerinde olsam. Öfke kontrolü evlilikte çok önemli

Aldatilmaya karşı cezasını ölümle veren bir adam başka konularda da kendi kendine farklı ceza yöntemlerini uygulamayı hakki görür. Dayak gibi. Arkama bakmadan uzaklaşırdım yerinde olsam. Öfke kontrolü evlilikte çok önemli

Ya bence erkek milleti işte, odunlukları tutuyor bazen . Senin kafaya taktığın bir cümle onlara göre önemsiz olabiliyor .
Genel olarak ilişkinizi gözden geçirin . Başka bir olumsuzluk yoksa bence görmezden gelin bu cümleyi

Öylesine korkutmak için söylemiştir diye düşünüyorum.
Hem bunu yapabilecek psikopatlıkta olup olmadığını 5 yılda anlayamadınız mı?

Wallaha bak hareketlerine davranışlarına, aklına gelen bir fevri şiddet dolu hareketi var mı düşün? Hiç sana elini kaldırdı mı etrafta kimseye sürekli kavga etmek için sataşmışlığı var mıydı veya sinirlenince gözlerinden ateş çıkıyor mu... Bunlarvarsa dövebilir de ilerde seni de döver çocuğunu da döver dediğini de yapabilir bence. En sinirli olduğu anlarını hatırla bir değerlendir, sonuçta ayrılırsan da dediğini yapacak gibi bir adam olduğuna karar vermişsen ona da dikkat et tabi, ayrıldı diye de kadınlara neler yapan erkekler görüyoruz tvde gazetelerde.

Wallaha bak hareketlerine davranışlarına, aklına gelen bir fevri şiddet dolu hareketi var mı düşün? Hiç sana elini kaldırdı mı etrafta kimseye sürekli kavga etmek için sataşmışlığı var mıydı veya sinirlenince gözlerinden ateş çıkıyor mu... Bunlarvarsa dövebilir de ilerde seni de döver çocuğunu da döver dediğini de yapabilir bence. En sinirli olduğu anlarını hatırla bir değerlendir, sonuçta ayrılırsan da dediğini yapacak gibi bir adam olduğuna karar vermişsen ona da dikkat et tabi, ayrıldı diye de kadınlara neler yapan erkekler görüyoruz tvde gazetelerde.
Eskiden çok saçma davranışları olöuştu ve yerli yersiz herşeye sinirlenirdi. Aşırı kıskanö biriydi. Sonradan düzdldi .
Şimdi sinirlendiği zaman gözleri bakışları acayip değişi . çok farklı bakıyo tarif edemiyorum .
Ve eskisi gibi sık olmasada saçma kıakançlıklaro oluyor. Ben tavrımı koyuruum konu kapanıyo tamam felan diyo ama sonra yine aynı şey üzerinden kıskançlık yapıyo.
Bilmiyorum mi farklı bakıyorum hemen etkileniyorum

Adam öldürmeyi sinek öldürmek sanmış olabilir mi :)
Erkeklerin huyudur boş keseden atıp kendilerince erkeklik taslamak,
Ama, diğer konulardaki hareketlerine verdiği tepkilere arkadaşlarıyla iş yaşamıyla olan ilişkilerine bakmak lazım. Maalesef eşini öldürebilen şahıslarda mevcut.

Gözlemleyin hareketlerini.

Back
X