aldatmanın cezası

Terk ederdim.
"Aldatırsan cezan ölüm olur" gibi şeyler söyleyebilen adam,
kurulur kurulur dayak da atar.

Cezalandırıcı mıymış kendisi?
Kimmiş o?

+1
Hadsiz, cahil, kronun teki
Kadın cinayetlerini böyle tipler işliyor uzaklara bakmaya gerek yok

Benden boşanan kadını öldürürüm
Benden ayrılan kadını öldürürüm
Aldatanı öldürürüm

diyen ayılardan uzak durmakta fayda var kızçeler.

Kızlar 5 yıllık bi erkek arkadaşım var .
Kendisnin bazı hareketleri ne kadar beni gıcık etsede aşkın gözü kör misali görmezden geldim.
Bi tanesi hariç
Geçen bi konu açıldı ve sen beni aldatırsan cezan ölüm olur dedi. Ben ilk önce şaka yapıyo sandım ama çok ciddiydi. Bunun üzerine baya bi tartıştık. Konu o gün kapando ama ben ona karşı farklı düşünür oldum.
5 yıl oldu. Evlilik diiünüyoduk ama böyle bişey söyleyebilen biriyle artık evlenmek bile bile kendini ateşe atmak olur herhalde.
Şimdi msj atıyo sürekli Soruyo neden soğuk davranıyosun diye. Bende anlattım işte böyle bişey düşündüğün için diye.
Savunması o kadae komikki. Sen beni aldatmicaksın neden bu kadar takılıuosun hu konuya diye.
Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız ?
Hiç düşünmez yol yakından bırakırdım. Vicdan yoksunu allahtan korkmaz biri belliki. Ki aldatma olsa bile aklı selim insan belki bagırır çağırır lakin efendi gibi herkes yaptığından utansın der gururunu alır ceker gider. Öldürme lafı ne ya :sinirli:

Kız bu haddini bilmez adam o zaman Seni biriyle görse aldattı zannedip gene öldürür çok itici ayrıl

Kızlar dün yine açtım konuyu ve çok üzerine gidince bu seferde lafın gelişi dedim sen farklı anlamak istiyorsun dedi.
Bende madem lafın gelişi söyledin neden en başından demiyosun ozaman kaç gündür niye bunun tattışmasını yapıyorız dedim ama geçiştirdi birşey demedi.
Şuan konuşmuyorz

Canım öncelikle, bu konu yani aldatma ,önceden planlanarak yapılacak bişey değil.yani potansiyelin kimde olduğunu bilemezsin dolayısıyla sevgilin de bilemez.ama sevgilinin bu şekilde şiddete meyilli olması seni düşündüren asıl şey sanırım.havlayan köpek ısırmaz diye bi laf vardır kaba tabirle.aldatırsan öldürürüm cümlesi rahatsız edici evet ama bu rahatsızlığını biz kadınlar anlayabiliriz.erkek arkadaşın ise ' neden bu kadar tedirgin oldun ?' diye şüpheci yaklaşabilir.çok normaldir.bide şöyle bak sana olan sevgisi ve bağlılığından olabilir mi? Şiddet hiçbir türlü kabul edilebilir bişey zaten değil.düşüncesi bile kabul edilemez ama aklına geldikçe içi içine sığmaz haliyle öyle bir tepki vermiş olabilir mi? Mesela o seni aldatsa cezası ne olurdu? Aklına ilk ne gelirdi? diye düşünebilirsin

Bence lafin gelisi söyledi 5 yıllık bi iliski illa patlak verirdi şiddet gösterirdi ayrıl filan diye hemen ne güzel karar veriorsunuz adam oldrcek değil ya bence lafin gelisi söylenmiş birşey bu

Canım öncelikle, bu konu yani aldatma ,önceden planlanarak yapılacak bişey değil.yani potansiyelin kimde olduğunu bilemezsin dolayısıyla sevgilin de bilemez.ama sevgilinin bu şekilde şiddete meyilli olması seni düşündüren asıl şey sanırım.havlayan köpek ısırmaz diye bi laf vardır kaba tabirle.aldatırsan öldürürüm cümlesi rahatsız edici evet ama bu rahatsızlığını biz kadınlar anlayabiliriz.erkek arkadaşın ise ' neden bu kadar tedirgin oldun ?' diye şüpheci yaklaşabilir.çok normaldir.bide şöyle bak sana olan sevgisi ve bağlılığından olabilir mi? Şiddet hiçbir türlü kabul edilebilir bişey zaten değil.düşüncesi bile kabul edilemez ama aklına geldikçe içi içine sığmaz haliyle öyle bir tepki vermiş olabilir mi? Mesela o seni aldatsa cezası ne olurdu? Aklına ilk ne gelirdi? diye düşünebilirsin
Bende aynı şeyi yazıyorum ama bazi arkadaşlar anlamiyor hemen ayrıl oldurcek filan bende lafin gelisi kullanırım o tarz cümleler ama kimseyi öldürmüş değilim t yılda patlak verirdi konu sahibi korkmasın bence

• Beğen
Reactions: kdf
Bence lafin gelisi söyledi 5 yıllık bi iliski illa patlak verirdi şiddet gösterirdi ayrıl filan diye hemen ne güzel karar veriorsunuz adam oldrcek değil ya bence lafin gelisi söylenmiş birşey bu
Ben daha çok nasıl böyle birşey düşünebilir e takıldım.
Yoksa beni öldürür mü acaba diye tefdirgin olmadım.
Hani yanımdaki insanın bu tarz bi düşünceye sahip olması ne biliyim yakıştıramadım ben kendime.
Ve bu lafı diyen insanında geçmişi çok temiz değil . benden önce birsürü kızla birlikte olmuş.
Madem bu kadar geniş bi insansın sen nasıl aladatolınca öldürmeyi dişünebilşyosun. Bu da çelişkili geldi bana.
Ve o laf emin olun öylesine söylenmedi .üzerine tartışma yapıldı doğru mu yanlış mı diye.
Ben şimdi hatasını anlayıp gelip evet saçmalamışum demesini bekliyorum.tabi barışmak için söylenmicek. Samimi bi şekilde söylencek.
Yoksa hayırlısı olsun yapacak birşey yok.

Canım noldu son durum nedir? Naptın? Ya da ne düşünüyosun?
Uzun zamandır girememiştim de şimdi gördüm bildirileri merak ettim

Kızlar dün yine açtım konuyu ve çok üzerine gidince bu seferde lafın gelişi dedim sen farklı anlamak istiyorsun dedi.
Bende madem lafın gelişi söyledin neden en başından demiyosun ozaman kaç gündür niye bunun tattışmasını yapıyorız dedim ama geçiştirdi birşey demedi.
Şuan konuşmuyorz

Ee niye tartışıp duruyorsunuz. Bu söz sizin için bitirici mi değil mi ? Öyleyse net şekilde bitireceksiniz.

Siz tartistikca bu uc fikir değişmeyecek.

Kızlar 5 yıllık bi erkek arkadaşım var .
Kendisnin bazı hareketleri ne kadar beni gıcık etsede aşkın gözü kör misali görmezden geldim.
Bi tanesi hariç
Geçen bi konu açıldı ve sen beni aldatırsan cezan ölüm olur dedi. Ben ilk önce şaka yapıyo sandım ama çok ciddiydi. Bunun üzerine baya bi tartıştık. Konu o gün kapando ama ben ona karşı farklı düşünür oldum.
5 yıl oldu. Evlilik diiünüyoduk ama böyle bişey söyleyebilen biriyle artık evlenmek bile bile kendini ateşe atmak olur herhalde.
Şimdi msj atıyo sürekli Soruyo neden soğuk davranıyosun diye. Bende anlattım işte böyle bişey düşündüğün için diye.
Savunması o kadae komikki. Sen beni aldatmicaksın neden bu kadar takılıuosun hu konuya diye.
Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız ?

ayrılırdım.

Back
X