Aldatmanın sanali gerçeği olmaz bence. Sizce de öyle mi?

akcabardak35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
5
10
3
30
Merhaba arkadaşlar. Evli bir erkek yillar sonra eski sevgilisiyle neden cinsel içerikli mesajlasir? Yolunda gibi gözüken, eşinden ilgisini esirgemeyen, düzenli cinsel hayatı olan bir erkek eski sevgilisiyle niye sapık supuk mesajlasip mast. yapar? Yakalaninca da boşanmamak için yapmadığı kalmaz.Anlam veremiyorum.

Her şeyi bir nedene bağlamak zorunda değilsiniz.
Aldatma türlü türlüdür ve aldatılanın değil aldatanın problemidir.
Siz ‘neden’ değil bundan sonrası için ‘nasıl’ın cevabını arayın kendi içinizde.
Ayrılmayı göze alamıyorsanız dallanıp budaklandırmayın bari adama iyice fırsat doğmasın. Bilmiyormuş gibi yapın.
Yok ayrılacağım diyorsanız da söylediğinizin arkasında durun.
Ayrıca Sanal sex kaldı mı hala ya. 🤢
bunu ilk fırsatta eyleme geçirecektir altına imzamı atarım.

Merhaba arkadaşlar. Evli bir erkek yillar sonra eski sevgilisiyle neden cinsel içerikli mesajlasir? Yolunda gibi gözüken, eşinden ilgisini esirgemeyen, düzenli cinsel hayatı olan bir erkek eski sevgilisiyle niye sapık supuk mesajlasip mast. yapar? Yakalaninca da boşanmamak için yapmadığı kalmaz.Anlam veremiyorum.
P.kları yerken bi yandan da neden kurulu düzeninden olmak istesin ki?

beyefendiler sıkılıyormuş(!) heyecan istiyorlarMIŞ. Aldatmanın affı olmaz, aldatma kadında yapsa erkekte yapsa ahlaksızlıktır BOŞAN affedersen cesaret gelir sürekli aldatır üstelik yakalanmaz artık profesyonelleşir. Boşanmak istemeyen erkek kıracak k'çını oturacak evinde.

Sanal seks gerçekten bu çağın hastalığı. Bir çok kişide o kadar duydum ki. En yakın arkadaşımın da hikayesi böyle birşeydi. Eski sevgilisiyle değil ama hiç adını bile bilmediği takma rumuzlu kişilerle seks yapıyordu internet üstünden. Hemde çok efendi biri gibiydi dışardan çok şaşırmıştım. Ama arkadaşım hemen boşandı yani Allahtan çocuğu da yoktu. Bu bir hastalık , tekrarlanacaktır.

Hem sis yanmasin hem kebab. Buradaki kadın evli olduğu siz misiniz , mesajlastigi eski sevgili mi sizsiniz ?

Sorunu asla kendinde arama. Ve neden yapti diye sorgulaman cok normal ama cevabini vermesi imkansiz. Bazi insanlarin karakteri bozuk! Öyle insanlar.. tatminsiz ve doyumsuz pislikler. Sen prenses hatta Adrianna Lima olsan yine de aldatirdi cünkü adamin icinde o var. Sanal aldatma gercegiyle es deger. Ve eger iliskide güven yoksa o iliskiyi fazla ciddiye alma bence. Ayrilmalisin aksi taktirde kendin icin içini yiyip hasta bile olabilirsin. Bey efendide iliski icinde rahat rahat istedigini yapar.

Gerçekten igrencmis. Ne hissettiğinizi empati yaparak anlayabiliyorum. Bu pislikten koşarak uzaklaşın, siz yakaladiysaniz öyle bi saklama gereksinimi bile duymamış. Tabi ki köpek olacak dön diye eğer dönersen aynısını tekrar eder bu sefer de gidersin sonra gel ya falan ayağı yapar daha az umursayarak.. en son da kapı açık orda git der.
Kendine saygini kaybetme, ve ilk yakaladigin an tekmeyi basacaksın

Yapıştı kene gibi ama ben tiksindim,midem bulandi. Mesajlasarak kendini tatmin ederken yakaladım. Tanımamışım hiç. Dönme niyetim asla yok. Kesinlikle boşanma niyetindeyim.
Sen aynısını yapsan eşin bu aldatma mı değil mi acaba diye düşünür mü sence?
Aldatma tabi ki ve nedeni değişiklik arzusu, heyecan aramak.
Affetmeyin derim. Gene yapacak çünkü.

Back
X