Aldatmanın sanali gerçeği olmaz bence. Sizce de öyle mi?

Her gün yeni bir evli adam sapkınlığı duyuyoruz yaaa.
Fanteziler her geçen gün çeşitleniyor.
Evli kadınlar bunlarla nasış başetsin.
Ortalık manyak adam dolu.

Merhaba arkadaşlar. Evli bir erkek yillar sonra eski sevgilisiyle neden cinsel içerikli mesajlasir? Yolunda gibi gözüken, eşinden ilgisini esirgemeyen, düzenli cinsel hayatı olan bir erkek eski sevgilisiyle niye sapık supuk mesajlasip mast. yapar? Yakalaninca da boşanmamak için yapmadığı kalmaz.Anlam veremiyorum.
Üzugun ama igrenç adam tam bir şerefsiz.Neye anlam veremiyorsun tipik aldatan erkek hareketleri her b..u yer ama sonra seviyorum öluyorum der.Bu gun telde yapar sabah evde.Sanalda olsa resimler filan atmişlardir bir birine duşuncesi bile igrenç.Evli adam birde.Ay tansiyonum kalkti kocami parcalamaştim herhalde yakalarsam ihanete asla empati kuramam.

Sanal ve ya gerçekte tabii ki aldatma! defolsun gitsin. Sürünsün devam etsin sanallara haydeee!!!

Merhaba arkadaşlar. Evli bir erkek yillar sonra eski sevgilisiyle neden cinsel içerikli mesajlasir? Yolunda gibi gözüken, eşinden ilgisini esirgemeyen, düzenli cinsel hayatı olan bir erkek eski sevgilisiyle niye sapık supuk mesajlasip mast. yapar? Yakalaninca da boşanmamak için yapmadığı kalmaz.Anlam veremiyorum.
Karaktersiz olduğu için

Sen de yap aynı şeyleri başka biriyle. Erkeklerin canı can da kadınlar saksı bitkisi mi, arzusuz hatasız hiç ayakları sürçmeden yaşamaları bekleniyor. Affedilebilir bir hata olarak görüyorsa seni de affediyor mu bakalım yapinca.

Back
X