Aldatmaya girer mi

hayatımnda başka biri var yaz.
ama sunu da ben sana yazayım. bu yeni grştügün cocuıkda cok kıskanc ise ayrıl. böyle sevglilik olmaz.

Hani o cebinde tuttuğun ilişkin var ya , onu bitir , ondan sonra diğeriyle paslaş. . Aklın onda çünkü ..diğer türlüsü 2 adam bir kadın oluyor .........

Yaş kaç? 14-15?

İliskini tehlikeye atacak kadar konusmak istedigine gore, bence digeriyle devam etme. Aklinda kalmis baksana

O çocuktan ayrildim yürümedi sürekli bana karışması canimi sikti. Ayrıldıkk obur çocuğada ya sevgili olalim ya da arkadaş dedim. O da ilk baslarda kararsizim dedi. Şaşırdı. Sonra da ben seni kaybetmek istemiyorum. Sürekli yanında olucam dedi bende benim yüzümden üzülürsün dedim yipranma dedim. Ne yapıyorum bilmiyorum. Çocuğu seviyorum ama onu bu hayatımdaki karışıkliga sokmak istemiyorum.

çok karışık işler, bu işler seni dişler yani o derece.ama şu bir gerçek ki bu kararsızlık bir yere kadar sürer ve sonuç olarak ikisinden de uzaklaşırsın ikisi de sana samimi gelmeyecek. ilerleyen zamanlarda geçmişinde hatıra olarak kalacak.

Sevgilimden ayrıldım bana gore değildi. O çocuğada dedim ya sevgili olalım ya arkadaş olalım diye. Oda sen beni gerçekten istiyor musun dedi. Sonra ben seni kaybetmek istemiyorum dedi. Ne olursa dün yanındayım dedi. Bende kararsizim seviyorum ama hayatım çok karışık onu buna sokabilir miyim bilmiyorum

o çocuğu bu garip durumlara soksan da sokmasanda ileride ayrılmanız büyük ihtimal böyle karışık işlerin içinde bütün ilişkiler imha oluyor sudan sebeplerle tecrübe ile sabittir.

Bol çoluk çocuklu bir konu valla yaşa baktim hemen. 19 cok küçük de sayilmaz ama. Sana benden abla tavsiyesi bi kere 3 günlük adama face şifresi vs vermeyin bunlar sahiplenme filan değil şov yapma, ego tatmin etme. Kimselere bu kadar taviz vermeyin. Sifrelerini vermek vs coook sonra yapilabilecek seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…