arkadaş olarakta devam edebilirim bundan sonra zaten sevgili olamayızsevgilin var ama diğer çocukla ne sevgilisiniz ne arkadaşsınız yani flörtleşiyorsunuz. evet girer.
eğer arkadaşça konuşup muhabbet edecekseniz girmez.arkadaş olarakta devam edebilirim bundan sonra zaten sevgili olamayız
çocuğa ne diyim arkadaş olarak mi devam edelim desem olur mu acabaeğer arkadaşça konuşup muhabbet edecekseniz girmez.
anlamadım şimdi neden ona böyle bir açıklama yapacaksın ki?çocuğa ne diyim arkadaş olarak mi devam edelim desem olur mu acaba
ya su bir sevgili bır arkadaş olduğum çocuğa açık açık bis artık arkadaş olarak mi devam edelim desem olur mu çünkü boa yere her şey öyle kalmasın çocuk mesajına niye cevap vermedin dedi ben ne yapayimanlamadım şimdi neden ona böyle bir açıklama yapacaksın ki?
ya ne bileyim öyle bi konumdasınız ki en doğrusu muhabbeti kesmek gibi.sen ona arkadaş kalalım, desen ee zaten arkadaş değil miyiz, diye seni bozabilir.ya su bir sevgili bır arkadaş olduğum çocuğa açık açık bis artık arkadaş olarak mi devam edelim desem olur mu çünkü boa yere her şey öyle kalmasın çocuk mesajına niye cevap vermedin dedi ben ne yapayim
Tck ya gore girmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?