• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmaya meyilli mi ?

Bence hiç bir şey düşünüp üzülmeyin şimdiden...Ne biliyim olaylar bazen çok farklı gözükür...Siz şimdiden aldatırsa ne yaparım geleceğimi garanti altına alayım demişsiniz.Baya paranoya yaomışsınız ve bu ilerleyecek gibi gözüküyor...Sadece gözlemleyin bu neden böyle demeyin...Eğer bir şey varsa ve öğrenmeniz gerekirse eninden sonunda öğrenirsiniz...Ha onun dışında kiminle konuştuğunu sormanız abes değil sormanız lazım...

kızlar bu konuda çelişkilerim var eşimin işten dönüşünü balkonda bekliyordum geldi güzel kısa bi muhabbet ondan sonra pat diye konuyla alakasız ya dedi yan komşunun kızı da görünmüyor bayadır şimdi bütün aile yoktu evde uzun süredir eşim niye yan komşunun oğlunu kocasını ne bilim o kız dışında başka birini sormuyorda onu soruyor bozuntuya vermedim tabi onlar tatilde ya canım dedim hııııı dedi bi keresinde de bayağı oldu buna eşim gece çalışıyordu benm de arayasım tuttu gece 11 i geçiyordu teli yarım saate yakın meşgul çaldı vazgeçtim bende aramaktan bu böyle üst üste bi kaç gün devam etti hemde aynı saatlerde meşgul çalıyordu artık dedimki seni dün aradım bi şey sorcaktım telin meşguldü dedim öteki aradığım günlerden bahsetmedim ve tahmin edersinizki o telefon bi daha meşgul çalmadı eşim evde telefonunu saklamaz ne bilim sosyal paylaşım sitesinin şifresini bilirim ama bi markete ki market nereyse 3 dk bile mesafede değil bize bi gittimi yarım saat gelmez manava da gittiğinde öyle o da yakın bize denemek için ararım sanki bi şeyi unutmuşumda şunu da al hayatım derim teli meşgul değil tabi şak diye açar şimdi ben ne düşünmeliyim aldatmaya meyilli mi aldatıyor mu durum ne?

eşinizin komşunun kızıyla bağlantısı olduğunu sanmam, yoksa nerde olduğunu bilir ve size sormazdı, belki sadece uzaktan beğeniyordur.. ama akşamları telefonunun meşgul olması,markettte manavda saatlerce kalması benide çok şüphelendirirdi.. sizi üzmek istemem ama eşiniz bence aldatmaya meyilli, işleri ilerletmeden konuşun derim

kızla arasında birşey olsa zaten size nerede görünmüyor demez.
çünkü nerde olduğunu zaten bilirdi.

ay komsu kızı olayı benı de rahatsız ederdı, bır de mesgul telefonlar ama arkadasın soyledıgı gıbı ogrenebılırsınız kımle konustugunu, bence dokum ısteyın numaraları ogrenın, bır yerden gec gelme konusundan ıse suphelenmedım belkı esınız agırkanlıdır, oyle bırı mı?

uzaktan sessizce izlemeye karar verdim şimdi böyle konuşursam onunla öyle şeyler olmasa bile aklına düşürürüm di mi bak bak der zaten benden bekliyormuş yapsamda şaşırmaz der en güzeli sesizce izlemek olanı biteni ama öte yandan da tetikte durmak lazım sadece aldatılma için değil sonuçta bigün evlilikten de sıkılabilir ya da başka bi nedenle de bitebilir içimde geçmişte bastırdığım duygularım gün yüzüne çıktı mesela kadının maddi açıdan özgür olması gibi bebiş olsun olmasın evli ol olma bu şart eski düşüncem bunlardı evliliğim hiç bitmesin istiyorum tabiki seviyorum çünkü şu hayat mücadelesinde bebiş falan derken zaten evlilik eski hareketliliğini yitiriyor çünkü anne olmak olmadan önceki yaşantınızı kimliğinizi hareketliliğinizi geride bırakıyor benm bebişlerim biri 3 yaşında diğeri daha sekiz aylık yani yolun başındalar çok şükür bi maddi sıkıntımız yok ama neden hayattaki şartları daha iyi olmasın benm aldatmaya meyilli mi diye oluşturduğum hisler belki bu yönde hayırlı olur meslek edinme konusunda eğitimime devam etme konusunda değil mi kızlar:34:

Back
X